SroMax.com : ile Her Türlü Online Oyun için içerik bulabilir yada paylaşabilirsiniz. Özellikle silkroad server tanıtımları için iyi bir tercihdir. Silkroad Serverınızı SroMax Sitesinde tanıtarak daha büyük kitlelere ulaşabilirisiniz. Bunun haricinde farklı dillerde server tanıtım yapmak ve server seçmek mümkündür. Her kategoriden Private silkroad serverlar için forum üzerinden kendinize uygun olanı seçebilir , göz atabilirsiniz. Günümüz'de Silkroad server alanında çok fazla seçenek var , bunlara Sro server tanıtım sitemiz sayesinde daha kolay ulaşabilirsiniz. Sadece Silkroad değil , Metin2 , Knight online gibi bir çok online oyunun tanıtım konuları ve içerikleri SroMax.com sitesinde bulunmaktadır. Neden Private Server ? Private serverlar oyunculara daha özgür bir oyun deneyimi sunar. Denge ayarları, özel etkinlikler ve oyuncuların isteklerine göre şekillenen yenilikler ile resmi sunucuların sıkıcı sınırlarının dışına çıkabilirsiniz. Farklı Harita,Etkinlikler,Droplar,Oyuncu Dostu Ekonomik dengeler gibi |
Bildirim