Şimdi Ara

90 lwl full int bow yapılandırma acil bakın:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90 lwl full int 90 bow 90 cold 90 force char pwpde uniqlerde nasıl olur:)

• Pacheon 90,fire 90,cold 90 yapmanı öneririm uniqte çok başarılı olur pvpde ise cold 90 olduğu için çok kötü olmaz.
  • sagolasın kardesım
    quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Pacheon 90,fire 90,cold 90 yapmanı öneririm uniqte çok başarılı olur pvpde ise cold 90 olduğu için çok kötü olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: patronizm

sagolasın kardesım
    quote:

Pacheon 90,fire 90,cold 90 yapmanı öneririm uniqte çok başarılı olur pvpde ise cold 90 olduğu için çok kötü olmaz.

Ne demek her zaman.
  • 90 cold yerine 60 lihgt 60 cold olsa nasıl olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAGON711

90 cold yerine 60 lihgt 60 cold olsa nasıl olur

Bow zaten defans yönünden zayıf bir char cold kesinlikle 90 lvl olmalı diye düşünüyorum.
  • dediğini yapmak istiyorum ama kardesım oyunda yapmak ıstedıgım uniq kesmek .taxi yapmak gıbı seyler pwp dusunmuyorum. 1.secenek: Full int Fire+cold+bow 2.secenek:Wizard+bard Hangisi?
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patronizm -- 10 Ocak 2009; 16:06:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taxı ve unık kessceksen wızard clerıc ol yada nuker ol
  • kardeş bencede onu kasacana wizard bard yap derim ki bende senn gibi bow int kasıcaktım benmki 90 fire 90 lihgt 90 bow kisme boşuna kasma dedi cold açmakda işime gelmedi bende ozmn dedim madem uniq charı olucak wizard bard kasiim dedi ve kasıom şu anda 8k spsi var ztn ne kdr int bow olursan ol wizarddan tek alabileceğin uniqe şeytan ve en fazla lord diğerlerini ztn alamazssın wizarddan bu durmda en mantıklsı wizard bard aç hem taxie ortalıın anasını ağlatırsın deli para kaznaır ve kedine isteidğin charı kasrsın derim saygılarla
  • 90 fire 90 pacheon 90 cold 30 light

hem pvp de hemde uniquelerde özellikle shaitanda iyi gider ... ama int bow pvp de dayanırmı ? orasını bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: patronizm

dediğini yapmak istiyorum ama kardesım oyunda yapmak ıstedıgım uniq kesmek .taxi yapmak gıbı seyler pwp dusunmuyorum. 1.secenek: Full int Fire+cold+bow 2.secenek:Wizard+bard Hangisi?
    quote:

Uniq içinse wizard/bard en iyi chardır.

• Yorumlarınız ıcın tesekkurler Wizard/Bard yapıyorum.
  • quote:

Uniq içinse wizard/bard en iyi chardır.

quote:

Yorumlarınız ıcın tesekkurler Wizard/Bard yapıyorum.

wizzard/Bard ile pwp yapamaz sın Warrior-Roque yap hem Unq. Hem PwP Yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.