Şimdi Ara

Full STR ve Full İNT hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
10.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu konuda birçok ağızdan çok çeşitli soylemler çıkıyor kimi str yap kimi int yap kimide karışık yap diyor ben burda sizden bi öneri beklemiyorum. merak ettiğim husus şudur

full str basınca= kolay kolay yatmıyorsun daha uzun süre dayanıyorsun yanlızzz ! full str olman silahla vurma gücünü yani damageni arttırıyormu? bi faydası varmı?

full int basınca= iyi bi darbe alınca anında yatıyorsun. hiçbir avantajı yok gibi ama dediğim gibi full str deki gibi eğer full int de magical atak gücünü inanılmaz ölçüde arttırıyorsa gayet geçerli olması lazım ful int nin. yoksa vuruş gücüne bir etkisi olmayıp sadece mana kullanma sürenizi uzatmayamı yarıyor...

eğer öyleyse full str basılması ve en azından kolay kolay yatılmaması sağlanır ve mana şişeleriyle sürekli büyü kullanılarak çözüm üretilebilir öyle deilmi arkadaşlar?

uzun lafın kısası full int olmak magical atak gücüne etki ediyormu yani onu (süresini uzatmak deil) vuruş gücünü arttırıyormu?

ben şahsen lvl 21 adamı bıraktım sp farm yapıyorum ve 2 int 1 str yapıyorum ve ilerde muhtemelen ya sword yada spear olucam ikisi karışıkta olabilir.

• En iyi pk charı full str+flame+glavie deselerde bence en iyisi full int +sword+ice.Yani inte verince strye göre daha çok dmg vurursun.Ama dediğin gibi pure str birinden critical damage aldınmı tek vuruşta bile yatabilirsin.Ama pure int en ölümcül damageleri vuran chardır.Bide 2str+1int gibi charlar diğerlerine göre genelde hantaldır bu yüzden böyle devam etme hatta yeni bi char aç
  • kardeş 2 int bir str i sadece okçular için öneririm onundışın da svort veya spear a full int öneririm çünkü canın 1000 artan ama damegende 1000 düşerse ileride çok pişman olursun çarı heba etmiş olabilirsin benden sölemesi bana sorarsan zararın nereseinden dönersen kardır 21 lvl mişin gerisini full int git bana sorarsan amam genede sen bilirsin
  • ikiside eşitleniyor zaten full int olursan daha çok vurursun ama adam ful str ise canı 100 azalır.full str oluncada adama daha az vurursun ama adamında canı azdır zaten.yani canı fazla olana fazla,canı az olana az vurmuş oluyorsun birbirini dengeliyor yani.ben şahsen 2 int 1str,blade,fire ve cold(cold biraz daha ağırlıklı)gidiyorum ama bazen 2str 1 int yaptım can çok geriye düştüğü için şimdi 855 canım,1014 te manam var gayette memnunum
  • kardeş şu an için memnul olabilirsin ama iler de full str yada full int biriyle kapıştığın zaman çok pişman olursun çünkü ben troyda 35 lvl çarımı bu yüzden braktım benden sölemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: byby

kardeş şu an için memnul olabilirsin ama iler de full str yada full int biriyle kapıştığın zaman çok pişman olursun çünkü ben troyda 35 lvl çarımı bu yüzden braktım benden sölemesi

o zamanda can çok geriden geliyor 2 yaratık kesip oturmak gerekiyor.full str oluncada 2 saat yırtınarak vuruyorsun adam sana tek vuruşta yarı can bırakıyor.zaten şimdilik böyle gidiyorum ilerde full int olacağım bende 25 likadam bıraktım 2str 1 int yüzünden ama şimdi 24 e kadar böyle gideceğim 24 ten sonra full int devam
  • walla abı cok pısman olursun hatta sen gec bıle kalmısssın

1 karar wer hep aynı sekılde dewam et ne bu 2 ınt 1 str :) Lewellerı esıtleyelım ben full str senı yerım hammm :D:D:

32 Lvlden str ınt karısık olan charımı bıraktım

bosa ılerleme ılerde donsende faydasız 25 Levele kadar 125 stat puanı sen dagıtmıs oluyorsun

buda heba edıosun :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanizmo

walla abı cok pısman olursun hatta sen gec bıle kalmısssın

1 karar wer hep aynı sekılde dewam et ne bu 2 ınt 1 str :) Lewellerı esıtleyelım ben full str senı yerım hammm :D:D:

32 Lvlden str ınt karısık olan charımı bıraktım

bosa ılerleme ılerde donsende faydasız 25 Levele kadar 125 stat puanı sen dagıtmıs oluyorsun

buda heba edıosun :D

full ınt gittim gayet güzel vuruyor ama mesela bir okçuyla karşılaşırsan hele ki ilk o vurursa bitiyorsun uzaktan adam 2 ok atıyor tamadır yattın.bakıyorsun ınt ın full ama kullanamıyorsun neden can yok 2 vuruşta yerdesin.full str gittim çok şükür kolay kolay yatmıyorsun ama kesmek işkence normal vursan ölmüyor elini yaksan 2 tane skill kullandın mı hop yazı çıkıyor int bitti diye yarım saat kes kesebilirsen.sonuçta full gitmenin peki yi olmadığını düşündüm ve bir lvl a kadar 2 int 1 str gitmeye karar verdim çok şükür daha yandaki yaprağını patlatmamış herkesi kesebiliyorumfull gitmenin pek bir yararını görmedim belli bir lvl a (24) kadar 2 int 1str,ondan sonra full int gidebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 2 Mayıs 2006; 22:46:47 >

• arkadaşım illa kasacam diyorsan kas bizden demesi bu oyunu oynayanların hepsinin yanlış skill vermekten dolayı 10 tane çarları heba olmuştur sana madem doğru olan bu geliyor bildiğin yoldan şaşma ne diyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: heretic1503

ikiside eşitleniyor zaten full int olursan daha çok vurursun ama adam ful str ise canı 100 azalır.full str oluncada adama daha az vurursun ama adamında canı azdır zaten.yani canı fazla olana fazla,canı az olana az vurmuş oluyorsun birbirini dengeliyor yani.ben şahsen 2 int 1str,blade,fire ve cold(cold biraz daha ağırlıklı)gidiyorum ama bazen 2str 1 int yaptım can çok geriye düştüğü için şimdi 855 canım,1014 te manam var gayette memnunum

Arkadaşlar ben size şunu diyim 2str1int veya 2int1str charlar düşük lvllerde avantajlı.Asıl dezavantajları yüksek lvllerde ortaya çıkıyo.
  • full int charı late game charıdır...

yani bu ne demek,level 50 ye kadar full int nuker chardan bir$ey beklemeyin...Level 50 Level 2 Nukelar açılıyor.Level 30 da ise Level 1 Nuke'lar...Level 50 ve üstünde ben daha bi full int sword'un diğerlerine kar$ı kesildiğini görmü$ değilim...Full int gittiğin taktirde mag. damagein Level 50 den sonra inanılmaz oluyor...

Char özellikleri aç dikkat edersen magical damage,psycal damage den çok daha fazla ve neredeyse iki katı...Dolayısıyla full int gittiğinde Level 50 ve sonrası inanılmaz damage verebiliyorsun ve bi cystal rain ve lightning nuke u aynı anda kullandığında 1 tane değil 1 grup full str heroyu kesersin.

Full int gidersen belli bir seviyeye gelene kadar sürekli kesilirsin...Ve nuker charda str ye verilen puanların etkisi neredeyse hiç yok.Yani puanları tamamen çöpe atmak gibi bir$ey...Level 20 ye kadarki oyununa bakıp yanlı$ taktik belirlersen,o an mutlu olursun ama ilerde kesilirsin.(Hybrid'ler için 2 int 1 str gidenler)

Dolayısıyla full int char diğerlerine göre daha çok sabır gerektiriyor.Benim tavsiyem Level 50'ye kadar yani Level 2 Nuke'lar açılana kadar PVP ile i$iniz olmasın.Oyununuza ve questlerinize bakın.Level 2 Nuke'lar açıldığıda atkınızı takın ve PVP meydanına gidin.Bi Level 2 Crystal Rain Nuke açın ve yağmurun altında kalan vatanda$ların telef olmasını zevkle izleyin :)

Full str charlar bana göre çok sıkıcı.Ve oyun ilerledikçe oyunu daha bi çekilmez hal yapıyor...PVP arenalarında full str blade ve glavie lere kanmayın.Full str glavie açmı$tım zor dayandım.1 monster kesene kadar manam dibini boyluyordu.Full str blade açtım yine aynı $ekilde...Tamam ölmüyor zor ölüyor ama skilleri kullanamıyorum.Çünkü mana yok,az...

Tavsiyem zevkinize göre full int sword,spear veya okçu olmanız.STR'ye verilen her puan ilerde zararla sonuçlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 2 Mayıs 2006; 23:08:38 >

• arkadaşlar lvl 21 çarı bıraktım düzgün olmadıı için onu demiştim yeni çar açtım ve onda 2 int 1 str gidiyorum şu anda lvl 8 str yi 1000 veya biraz üzeri yapana kadar böle gitcem sora full int ye yüklence böle düşünüyorum
  • birde neden full int olan swordcular veya spearcılar için hiç fire den bahsedilmiyor bildiğim kadarıyla en yüksek damagei onla vuruyoruz yanlışmıyım?
  • sana tek bir tavsiye benden hemen yeni char aç kendine.senin yaptığın hatanın aynısını ben yaptım level 41 lik charı bırakmak zorunda kaldım.bikere blade kasıyosan kesin full str olman lazım.senin kastığın char spear yada sword kullanmalı ama o da kurtarmaz çünkü her verdiğin str ileride çok başını ağrıtacak.blade kasmak istiyosan illaki full str ve cold kasman gerek.o yüzden o char heba olur.geçmiş olsun şimdiden.
  • Hybird de is yok sen bos wer hybird i.Ne adam gibi nuke atarsin nede adam gibi baska skiller kullanirsin.Bu arada garment giymeyen herkesi rahatca keser intciler.O yuzden ilerde millet garment giyer.Garment giyen intcileride strciler rahat keser.Oyunda taktik cok onemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeVeL

Hybird de is yok sen bos wer hybird i.Ne adam gibi nuke atarsin nede adam gibi baska skiller kullanirsin.Bu arada garment giymeyen herkesi rahatca keser intciler.O yuzden ilerde millet garment giyer.Garment giyen intcileride strciler rahat keser.Oyunda taktik cok onemli

tabi intciler armor giymezse dediğin oluyor : )

fire bence cold ve lightning den daha kötü bir skill...nedeni ekstra damage den fazla bir i$e yaramaması...diğer skilleri daha çok magical defans üzerine bide nuke'u i$e yararsa yarar gerisini sevmedim...

pvp de cold her zaman daha etkili,auto use universal pill bile kurtarmıyor.Tabi i$ yine zevke ve tercihe bakıyor...Bence dü$manı yava$latmak,daha çok zarar vermekten daha önemli.PVP'leri izlerseniz Full STR Cold Blade'lerin Full STR Fire Glavie'leri yendiğini görürsünüz.Ama full str fire blade,full str fire glavie'yi yenemiyor genelde çünkü glavie'e atak yaptırırsan 3 comboda i$ini bitiriyo.

Öyle yada böyle oyunun en zevkli çarı bence full int sword.Çünkü verdiğin her skill'i sonuna kadar kullandığın tek char...Full STR Char'lar bana çok sıkıcı ve monoton geldi.Elinde i$e yarar 3-4 skill var,daha fazla olsada yeti$tirecek manan olmuyor.Full int charlarda ise Nuke'lar ayrı bi zevk...10 tane Monster'ın üzerine buz yağmuru yağdırmak veya $im$ek çaktırmak bence oyunda en zevkli $ey olsa gerek

• full int karakter lvl 70 cape'e kadar iyi ondan sonra ynei nuke yok o zaman ne yapcak bu adam arkdaşım bana sorarsan full str ne olursa olsun ama kesin fire. buza gelince inanılmaz az vuruyor ve dondurduguna kanmayın bi hlata yaramıyor bu halt yuzunden skillkırdırıyorum cunku lvl erimz aynı fire beni kesiyor
  • oto ya alınmış pill, cold efectini daha nerdeyse cast bitmeden durduracak kadar çabuk geçiriyor, bu yüzden cold+light charı bırakıp light+fire başladım... (full int sword) isterseniz bir deneyin, geçsin arkadaşınız karşınıza, nova atın, daha buzları yokolmadan frostbite yada frozen yemiş olsa dahi geçiriyor... cold nuke un fire a göre tek artısı, ilk seviyeden itibaren aoe vurması, ama sabredip level alınabilirse, fire ında 3leveli aoe etkisi gösteriyor (önündekilere vurmak gibi), diğer arkadaşlarında söylediği gibi, full int bir char düşük levelliyken bir pvp charı değil.
    cold skill tree si fire ınkine göre full int için daha iyi gibi gözüksede, kullanamadıktan sonra sadece birkaç satır yazıdan ibaret ve vereceği max hasarda daha düşük , tabi leveling esnasında cold un üstünlüğü tartışılmaz o ayrı bir olay...
  • Heretic o kadar dramatik yapmana gerek yok dostum :) sende kalkan kullanıcaksın.dogru kastın mı kolay kolay 2 vurus arka arkaya yemezssin. :) block diye bişi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xydar_Khalin -- 3 Mayıs 2006; 9:32:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

full int karakter lvl 70 cape'e kadar iyi ondan sonra ynei nuke yok o zaman ne yapcak bu adam arkdaşım bana sorarsan full str ne olursa olsun ama kesin fire. buza gelince inanılmaz az vuruyor ve dondurduguna kanmayın bi hlata yaramıyor bu halt yuzunden skillkırdırıyorum cunku lvl erimz aynı fire beni kesiyor

hehehe abi öylede sana $öyle diyim full str char bence oyunun ba$ından sonuna kadar bir halta yaramıyor PVP'den ba$ka neden dersen,aynı ataklar aynı kombolar insanın elinde kullanabileceği 3-5 skill var diğer skillere mana yetmiyor.Tabi bu bana göre çok sıkıcı...

Bir örnek vermek gerekirse mesela,senin dün Downhang önünde bi Full STR Glavie ile yaptığın PVP'yi izledim.Bayağı uzunca kapı$tınız,blade dance,dü$ürüp batırma dan ba$ka kaç tane skill kullandın sorması ayıp...i$te bu yüzden sıkıcı geliyor,kullanabilecek skill ve mana sınırlı.Cold'dan Fire'a dönmek bence akıllıca değil,çünkü Full STR Blade'i Full STR Glavie'ye kar$ı dayandırabilen skill COLD.O 1 kere vurana kadar sen 6-7 defa vurabiliyorsun ama Glavie'ye atak yaptırıp Stun'ları ve sağlam critic'ler yenildiğinde atak yapamadan yere yatılıyor...Tabi bu benim PVP meydanlarında FULL STR Glavie ve Blade'lerin kapı$malarını izleyerek çıkardığım sonuç.

Ama ben sağlam full int sword'ın veya spear'ın PVP'de yenildiğini görmedim.Sağlam derken Level 50 ve üstü olanlar...Tabi bu çook çok az...500 tane Level 50 Full str Blade veya Glavie varsa,10 tane Full int Sword veya Spear vardır belki mesela...Ve tek fire nuke da bi kere full int spear'ın Garment giymi$ STR herosuna 12.000 DMG verdiğini bile görüp hayretler içinde kalmı$ımdır.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.