" Level 60 üstü elinizde sağlam bir Polearm var ise cleaving attack yapan skill'ler ile sizle aynı leveldeki 5 tane full int'i tek vuru$ta bile yatırırsınız. " Böyle bir char böyle bir skill veya stat build Silkroad Online oyununda yok.
quote:
Orjinalden alıntı: M3T1N
" Level 60 üstü elinizde sağlam bir Polearm var ise cleaving attack yapan skill'ler ile sizle aynı leveldeki 5 tane full int'i tek vuru$ta bile yatırırsınız. " Böyle bir char böyle bir skill veya stat build Silkroad Online oyununda yok.
cleaving attack yapan skill'ler Heuksal'da mevcuttur...
Heuksal Spear Series ve Ghost Attack Series Cleaving attack yapar yani etkilediği bi AoE vardır...Dolayısıyla 1 kerede birden fazla dü$mana vurabilirsiniz.
Bir skill ile birden fazla dusmana vurmak ile tek bir skill ile 5 kisiyi yatırmak arasında daglar ucurumlar okyanuslar vs... bilimum imkansızlıklar vardır ben tek bir skill ile birden fazla playera vuramazsınız demedim dedigim o dir ki tek bir skill ile aynı anda hiç bir zaman hiç bir char ile 5 kişiyi yatıramıyacagınızdır
kesinlikle en ii si okcu-cold+force(force nin 3.büyüsüne kadar ama)-full str
En iyi int+sword+cold bi de lrnin hızlı koşmasını aççan ama canım çok az benim lvlimde elinde sos olan bir strci kesior beni bende sos olsa belki kesemez ama adama vuruom hayvan gibi ölmüo sonra berzerker çaktım kestim
quote:
Bir skill ile birden fazla dusmana vurmak ile tek bir skill ile 5 kisiyi yatırmak arasında daglar ucurumlar okyanuslar vs... bilimum imkansızlıklar vardır ben tek bir skill ile birden fazla playera vuramazsınız demedim dedigim o dir ki tek bir skill ile aynı anda hiç bir zaman hiç bir char ile 5 kişiyi yatıramıyacagınızdır
ghost attack çevresindeki dü$manlara vurmuyor mu?Bunun limiti mi var benim bilmediğim yoksa tek bi kullanı$ta 5 ki$i neden yatmasın anlamadım?
Cevrendeki on arka fark etmeksizin 2 metre (iki karelik alandır 2 adım alanı) iceresinde 5 kisiye vurabilir atak verdiğin dusmana maksimum digerlerine daha dusuk vurur ama vereceği damage ne kdr olucak sanıyorsun ? Bırak 5 kişiye aynı anda instant kill cekmeyi o skill ile tek bir inti tek vuruşta yatıramazsın
quote:
Cevrendeki on arka fark etmeksizin 2 metre (iki karelik alandır 2 adım alanı) iceresinde 5 kisiye vurabilir atak verdiğin dusmana maksimum digerlerine daha dusuk vurur ama vereceği damage ne kdr olucak sanıyorsun ? Bırak 5 kişiye aynı anda instant kill cekmeyi o skill ile tek bir inti tek vuruşta yatıramazsın
hmm
bu arada arkada$lar daha önce bu video'nun linkini bi arkada$ vermi$ti...izlemeyenler bi göz atsın derim...
fire blade'in glavie'ile kapı$masını ve özellikle yere dü$ürüp 3 defa batırma skill'ini gösteren bi video...
Arkadaşlar yardım edin ben int ve str mi eşit götürüyodum lvl 17 nin sonuna geldim banditler kasmaya başladı.int ve str ikisi de 800 küsürde.Sizce çok geç mi yoksa şu andan itibaren full int gitsem kurtarır mı ne dersiniz.
7bak dostlar
full str glave kasmak her babayiğitin harcı değil
bu forumda 1+ 2+ arkadaşlar msj atmış ben şuanda venice de kasıyorum full str light 3+ yakında4+ olcak kasmak bayağı zahmetli bi iş fakat lvl 6+ e geldiği zaman karşısında duracak nukerlerin şansı yok. mag. damage leri olabilir ama 6+ bi charın hp sinin ne kadar olduğnu biliyormusunuz en az 7+9 k arası değişiyor sizce bunu 3 nukle 2 k dan hesaplayın ne yapar 6k yine full strnin hp si var eğer siz protector yada germent seniz zaten yanınıza geldiğinde yaptığı critic vuruşlarla şansınızın olduğunu sanmıyorum
full str kasacak arkadaşlar kolay yatmazlar diğer charlar gibi çünkü armor ve hp leri diğer charlardan yüksek olur fakat kolay yaratık kesemezler nukerler gibi tek vuruşta yada 2 vuruşta bi yaratığı kesemezler. fakat sıkıştıklarında ise % kaybederler bazı görevlerde genellde mutlaka sıkışırlar bana ks yapanların yanına akrepleri getiriyorum ve attığı alan vuruşlarıyla akreplerede damage verdiğinden tek vuruşta yatıolar ve bende giantic imi rahatca kesebiliyorum anlatabildimmi bilmem bence iyi düşünün eğer oyuna erken pk yapacaksanız yukardaki arkadaşlar doğru diyor olabilir ama ben kasıcam diyorsanız bence kasın ve full str gidin kesemiyorum diye geri dönmeyin full str nin uraşması gerekir ama mutlaka keser bunu unutmayın. ilerde kesemediği char kalmaz zateneee..... oyunun en baba charları zaten full str.
neyse siz lvl kasanlara özenip full int char açmayın yada venicede merchant olup trader yapmayın affetmem direk yararım :P
bence oyunun pvp dahil herşeyde en ustun olanı sağlam bi int sword.bende onceleri full str bi adam yatmaz falan filan diodum ama venicede 61 lvl glave-sword kapışmasını gordum ondan sonra full int sword dedim.sword kullanan adama once spear kullanıyodu glaveli bunu 3 4 dafe 2 3 vuruşta öldürdü.sonra spearlı olan sword-shield aldı.ondan sonra glaveli o adamı bi kere bile yatıramadı:D adam tek nukeyle 5k damage koydu glave ise 2k. swordlu 2 buyude glaveyi yatırdı.babelde oynarkende lvl 36spear bana 1.5-2k damage vuruyodu ki ben germant giyiodum. Bide sizin 2 str 1int ye bişeyler soyleyeyim sakın ama sakın statları dağınık vermeyin ya full str yada full ınt.cunku dağınık verince ne ii vuruyosun nede cok canın oluyo.ben 37 lvl charı sırf bu yuzden bıraktım gene sen lvl 24muşsun daha erken bence direk yeni bir char aç hazır yeni server gelmişken.
ya yuh yani ne diyeyim size ya lvl 60 full intçiyi dun 5 defa yatırdım ya adam deli oldu dirilp dirilip geliyo.Tek kombo ustuen bi yere yatışrış hep öldü.Glavienin yenmesini gelince glavie 2k vurmaz hele lvl 61de onun buildinginde bi hata vardır hybrid karakter her zaman ölmeye mahkum
ben oyundan zevk alma adına pure ınt nuker bi char tavsiye ederim.pvp lerde tek te pek verim alamazsınız kendi lvl inize karşı..az once 2 tane 70 lvl yekten kapıstılar..pure str glavie full ınt nuker i yedi hemde defalarca..(babel de olanlar bilir : bimbo_xinh - lostbaby)..ama nuker char la rahat ve keyifli bi oyun seyri olur derim.. buradan bir de iddia da bulunayım sözün yeri gelmişken..eger pvp char oluşturacagım derseniz..swordie char denilen olayı bi inceleyin..bu char hybrid olup str -ınt dengesi vardır ..int az bi farkla agırlıkta !str glavie yada blade cilerin alayının tozunu alıyorum..bi str bow kasıyo bu char ı..bu bana bir tavsiye ile olusturdugum bir char dı..yaptıgım pvp lerde kendi lvl imde henuz yıkılmadım teke tek te!!yuksek crit li bi swordla yatırmıcanız rakip yok..tecrubeyle sabit ama kasma olayı aynı, bi str char la eşit nerdeyse daral gelir yani ..
Yaw şimdi str mi olalım int mi.Ben bi ara int glavie videosu izlemiştim herif sürekli büyüyle adamı yere düşürüyo sonra yerdeyken karnına kılıç sokuyo çok rahat öldürüyodu.Karar veremedim bu arada lvl 18 bi karakterim var dahaca %1 de yeniden mi başlasam yoksa ölüp lvl mi düşüreyim ne dersiniz.
ANLAMIYORUM WALLA SU İNT/STR İŞİNİ BEN HEP 2STR 1 İNT GİDİYORUM SERVER:TROY NİCK:lord_omer LVL:3X GUİLD:DABBE_Tr SKİLL:FULL BLADE+FİRE ŞİFRE:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
YAW FULL STR ARCHER İŞTE BUNDAN İYİ CHARMI VAR COLD İLE BERABER BAK DUR YAZAYIM BİKERE FULL STR VE COLD OLCAN COLDDAKI DEFANSLARI AÇCAN SONRA LV 30 A YAKLAŞDIMI BAŞLICAN SP FARM YAPMAYA FİRE AÇCAN PHY ATACK MENUSU VAR ÇUNKU FİREDA. BİRDE EĞER BİRAZ DAHA SIKINTI ÇEKER LIGHTINGDE KOŞMA MENUSUNU AÇARSAN ŞÖYLE ON METREYE IŞINLANAN VARYA DEĞMEYİN ARCHERIN KEYFİNE EE AÇMIŞKEN LIGHTINGI VURUŞTAN KAÇMA ÖZELLIKLERIDE VAR ONLARIDA AÇ TABİİ ARADA SONRA VUR KAÇ VUR KAÇ KİM SENİ YAKALAYA BİLİR. HEMDE COLD Bİ KOYCAN ADAM KITLENCEK HOOP ON METRE İLERİ BİDAHA KOYCAN HERİF YATTI
str ye verince fiziksel atak güçleniyor int e verince magic atak güçleniyor
str ye verince fiziksel güç artıyor int e verince magic güç artıyor desem daha iyi olur
şunun böyle yenildiğin gördüm de şöyle kestiler gibi bi gözlem yapmak benim aklıma yatmıyor o kadar konuştunuz ama bi kişide çıkıp sp farming yapanla yapmayan arasındaki farklı göz önünde bulundurmadı lvl 70 te zamanında sp farm yapmış skilleri 9 lamış takır takır açmış bi adamın karşısına int veya str veya hybrid hiçfarketmez skilleri dandik yarım yamalak bi adam getirip koyun bakalım herkes dışardan bakıp laa bak full inti nasıl yatırdı, veya full stri nasıl kesti deyip kalır bir pvp izlemekle karakterin skillerini göremezsiniz sonuçta ben defalarca full intçilerinde strcilerinde patır patır düştüğünü gördüm aynı lvl olsalarda biri diğerini kesiyor normalde skilleri hesaba katmazsanız hp pot açıkken ne int yener nede str ama skil işin içine girince olaylar değişiyor