dostum ya str yada int ver ama bence sen baştan basla yol yakın ken ileride pişman olcan ben çok pişmanım mesela 69 levelim int 5800 str 10800 anladın str benim en az 13000 olması lazım ama bende senin gibi yaptım bu haldeyim
bence keyfe kalmış. İster int ol ister str ikisininde küçüm senmiycek avantajları var nedir bunlar: str ler int ve hybird lere göre daha dayanıklıdır pvp ve mosterlarla uzun süre dayanabilirler ama atack ları düşük olduğundan işleri genelde crt e bağlı charlardır .intlerise yüksek atacklar yapabilen ama uzun süreli bi olayda pvp veya uniquelerde dyanıksız olduğundan kolay yatabilen charlardır velakin her ikiside aynı lvl de olan bi int ve str için sp farmalrı yapılmış olsun gerekli alchemy lerde yapılsın ki bunlar çok önemli bence intin şansı biraz daha yüksek gibi. yani iyi yapılandırılmış bi int streden daha mantıklı bi secim bana göre.
Arkada$lar uzuuunca elimden geldiğince yazanların bilgilerini payla$anların emeğine güvenip okudum yeterince. Bi sayfayı atladım illallâh geldiğinden affola. Özellikle job ların oyundaki önemi karakter yapılanmasının her alanda kendini göstermesini ve egoların vazgeçilmezi olan pvplerin hakkında yığınla $ey yazıyor burda.
Anla$ılan $u. En azından mantıken varılan nokta. Bu yapılan oyunda $ayet (atıyorum) full str hede hödö en güçlü karakter olur diye su götürmez bir gerçek olsaydı hepimiz bir elimizde bladelar bir elimizde kalkanlar Allah Allah naralarıyla takılırdık haritada. En azından bu ve benzeri konuları okumaya tenezzül eden tüm sro playeri bunu yapardı. Sürüsosyaloji abideleri olur çıkardık. Yani olay stratejide mevkide zevkte bitiyor. Zannımca özellikle stratejide.
Bu kadar bilgi sahibi olmayı insan istiyor tabii. "lvl 19 um elimde spear var kim gelse yerim yakarım yıkarım burayı! Çatır çatır (!) kesiyorum" demek kolay. Benim geçmi$im lvl51 lik bi knight online rogue bir karakterden ibaret ki ko nun ilk zamanları. Sonra sro dedik ba$layayım dedim. En azından can sıkıntısı gider 2 bi$ey keserim. Tabii o mantıkla hybirde bile benzemeyecek bir karakterle venice de lvl 19 a kadar kastım. Sonra dünyadan bir haber olduğumu öğrenince tereddütsüz spartaya geçtim. Yeni bir karakter ve ne olmak istediğimi tayin için aradım taradım bakındım ettim. Full int spear da karar kıldım. Tatmin de etti. Lakin;
$u an lvl 28im. Quest kasmaktan yamuluyorum. Sp farmım yeni aktif olucak ve uzuuunca bir süre yapmaya devam edicem. lvl 30 oldum hadi bi nuke açayım gibi bi tasam niyetim yok. Orası da eyvallah. Beni tatmin eden kısmı spear ın inanılmaz mesken belleme yetisi olması. $ayet quest yaparken bellediğim mekanlardan kimse eli dolu dönemiyor. 2 niyetlendiği yaratığı kesiyorum adam kabullenip basıp gidiyor. Pa$a pa$a questimi kasıyorum. lvl 36 da nukeları açıcam. Bu da tamam. Lakin int sempatizanı olmamdan mütevellit sürekli full int sword ların daha avantajlı olduklarına dair sapmam oldu. Bu konuda aydınlatılmayı çok isterim. Bu konuyu intler arasında değerlendirmek derdim. intler 2 kafa koyarsa strlerin ka$ı patlar mı demiyorum. int char benim seçimim. Str bana gelmez hiç. Teknik bilgisine (harbiden) güvenen arkada$lar fikirlerini yazarlarsa sevinirim. Zira her kafadan ses çıkınca nevri dönüyor insanın. Tecrübeyle sabittir. Geçmi$ sayfalara bakındım $a$tım neye yaslanacağımı...
Sparta/ lvlachete
beyler hepiniz haklısınız ama bide dikkatinizi cekerim int ci charların canı cok dusuk oluyor bende o yuzden spear oldum ve spear silahların sword a gore daha mgc atack war ama sword unda block war o yuzden sword heuksalı 4 bıraktım simdi blade de donuyorum
serinn
senin nezdinde, bu oyuna yeni sarmış diğer arkadaşlara da yardımcı olmak amacıyla iki çift laf ın belini kırayım. hala bu oyunun o ilk heyecan safhasını yaşayan,nasıl bi char ım olsun sorusu kafasını kurcalayan arkadaşlarıma,kardeşlerime tavsiyem..pure str archer karakteri olacaktır..20 li 30 lu 40 lı level lerde olmak bu oyunun tamamını düşündüğümüzde başlangıç sayılır..buradan hareketle; -geç kaldım , - yaw o kadar kastım gibi sözler havada kalır, eğer sahip oldugum 75 level karakteri düşünüp te kıyaslarsam. neden önerdiğim char tipi. : bir str archer bu oyunda kasma diye tabir ettiğmiz grinding faslını hybrid archer dan sonra en hızlı,daha az zahmetle götürür. okçu dışında ki çarların mob a dalma mesafesi sınırlarını düşünürsek demek istediğim anlaşılır.ilk madde olarak kasma üzerinde durdum.kusacak noktaya geleceksiniz eğer namuskar,cozutmadan kasıcam ben derseniz..direksiyonu kırıpta bot a baglama noktasına gelen ton la yiğit var.. mesleklerde ve ve birebir çayına çorbasına kapı önü kapışmalarında her ne kadar ben egoma yenilmem desenizde int temelli karakterlerin, bu çar tipine gönül verenleri üzeceğini belirteyim. yaw ben deli damage vurmak istiyom diye ille de ısrar ediyorsanız, firmamız yine size str archer ürününü önermektedir crit 10 ve üzeri bir yay ile tozunu alamayacagınız bir kaç pure int ve hybrid olacaktır bulundugunuz server larda..o şahıslarda muhtemelen; phantom ladıgında önünüzden kuyruklu yıldız geçtiğini sandıracak kadar sos lu poslu amcalar olacaktır.. yine gelelim str bowman karakterimizin bir güzel yanına..cold u iplemeyip 4. mastery i yine başka bir silah serisi seçebiliriz..yanisi blade yada glavie skillerine verebiliriz..bunu nasıl yapıcaz : fire -lightning pacheon dan sonra ya bu arkadaş gibi deli sp kasarak baştan :
yada yay la oyun un sınırı olan levele kadar gelip,sonra fark bırakarak kasacagınız sp ile blade i yada glavie yi tercih edebilirsiniz..kasma modunda yine bow a dönerek..bilen arkadaşlar dan bazıları mastery sınırı 300 diye atlayabilir hemen..mastery serilerinde ki kitapların 69 da son buldugunu düşünürsek..curst heart skill kertme zevatıyla bu soruna da çözüm üretebilirsiniz..
nuker den daha nüker bi char tipidir bu tavsiyem..pure int ten hybrid e dönmekte olan bir char sahibi olarak yazdım bu satırları..bu oyunun artık heyecan veren tarafı kalmadı diyebilirim benim için;kasmaktan kusmaya dönen bir işkenceden bahsediyorum..neden hala bu oyundayım ? - ortam,arkadaşlar.. mevsimlik değil de uzun soluklu bir sro birlikteliği düşünen arkadaşlarıma kardeşlerime;sosyal hayata baglanmada hata veriyorsa işlemciniz bu oyun tam size göre..kız arkadaşınızla mı bozuştunuz : sro aileyle papaz mı oluyorsunuz : sro real zamanlı arkadaşlarınızla mı pert oluyorsunuz : sro bu oyun sebep te olabilir sonuçta bu dediklerime..
selametle bilal emmiler... ben hıdır
en ii str glavir arkadas bladeci ck az wuruo beaaaaaa
bence full int aç çok vurursun hızlı kasarsın dahada çok vurmak istersen garment giyip pacheon aç ama pshy defansı düşük olur garment pacheon+fire de önüne str tank alırsan ii 2li olursunuz
Arkadaşlar peki her ikisini eşt tutmak levelim 25 STR 79 İNT 79 sizce nasıl ?
arkadaşım ben suan full intim gayet memnunum charını sağlam yaparsan iyi olur bizim burda ark var 77 lvl full intr 80 lvl bow cu zor yatırıyor bazen intçi arkadaşım yatırıyor charın sağlam olursa intçi büyük bi avantaj benim 43 lvl 2 str 1 int adam vardı sırf kötü oldu die bıraktım 43 lvlde suan 56 lvl intçiyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme