Şimdi Ara

Full STR ve Full İNT hakkında... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
10.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BeiseRu

ben full str yim diyosunuz ki lvl 52 den sonra int guclu oluyor peki tamam ama unutmayin ki lvl 70 lik tecrubeli bir full str glavie yi int char alamaz glavie full str leri bide blade leri kucuk gormeyin yere yatirma buyusuyle iki kere yatirirsa sasirmayin

yuhhh be nerden buldun bu kadar eski konuyu be kardeşim
  • allam ya mayıs ta açılmış ya heretiğin 800 hp si olduğu zamanlar gerisini siz düşünün yane
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanz2

allam ya mayıs ta açılmış ya heretiğin 800 hp si olduğu zamanlar gerisini siz düşünün yane

walla yeni farkettim bi önceki mesajımı haziranda atmışım
  • hepinize tavsiyem full int + spear + fire + garment
  • beyler merak ediyorum şimdi diyelim adam light ice nukelerini kasmış el yakmayı ice yapmış ice elyakmayı basıp light nukesi atınca hem dondurup hem ii damage vermesi durumu söz konusumu yoksa olmuyormu böyle bişi
  • heheh eski konu ama burdan çok bilgi sağlamıştım bi çok arkadaşta öyle sanırım bu arada o 2 int 1 str charı çoktan bıraktım. şimdiki charımda çok sağlam

elimde şuan full int bicheon+heuksal lvl 70 charım var mayıs ayında kasmaya başlamıştım bu charı 7 ayda lvl70
  • ha bu arada birdaha char kasıcak olsam 2int 1str light-fire+bicheon hybrit yada full str glavie fire kasardım sırf zevkine denemiş olmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 24 Kasım 2006; 19:09:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeiseRu

lvl 70 lik tecrubeli bir full str glavie yi int char alamaz

http://www.youtube.com/watch?v=of8VXl5wunE

Glavie iyidir güzeldir lvl 70'e kadar oyunun kralıdır. Ama 70'te herkes sp farm'ı tamamlıyıp üstüne başına adam gibi şeyler dizdiğinde eskisi kadar baskın olamıyor. Bunda yeni alchemy sisteminin de payı büyük (ne yenisi lan aslında kaç ay oldu dimi ehe).

Full str mi döver full int mi diye bişey kalmadı artık bence. üstünde en fazla sos'u olan yener. isterse oyunun en kazma build'ine sahip olsun.

anti parantez, ben de bu oyuna yeniden başlarsam -ki baya bir zor görünüyo-, ya full str bow kasıp 70'te blade'e dönerim yada full int açarım.

• walla ben bu oyunu hic bilmeden ulesine oynuyorum ama ticari deham sayesinde lvl32 de cok ciddi bir maddi guce sahibim ve ustum som silah sos som yada sun bulsam direk alicam ve simdi bilgileir veriyim
    lvl32 spear sos +4 kullaniyorum tum skillerim 27 de de full acik ama ben fire takiliyorum geriside iste combe falan filan acikcasi zevk bagbinda oynadigim icin surekli weapon skilleri degistriyorum akfama gore oynuyorum su noktada ben ciddi anlamda yanlislar girdabi icindemiyim bu arada lvl32 cok rahat 37 monsterlari kesebiliyorum simdi bi akil verelim bakali ne yapsak bundan sonra he bu arad full umsu str yim basta 2 1 veriyodum simdi sirf str veriyorum yardim gencler bizde alim olalaim bakalim
  • mrb arkadaslar

bende lvl 70 farmda olan bi int char var,gercekten ondan zevk alıyorum...zaten benim icin onemli olanda zevk alma.biliyorum full str-glavie- fire beni pvpde alıcak o yuzden canım sıkıldıgında takıyorum cape mi cıkıyorum dısarı ona buna saldırıyorum.belki full str-glavie-fire eger ben combolarımıda actıgımda yatıramayacak,hele bide 2 de 1 yere yatırdıgımda adam sinir krizleri gecirip bırakıcak bende onu kesicem =P..arkadaslar demişler full int-light- cold süperdir soyledir fln.oyunda en yıksek damage yi veren force fire dır bunu unutmayalım.cold adamı dondurur;abi zaten oto pill ve fire daki error status var sadece yarım saniye donarsın ondada adam sana zaten glavie i sallıyo olur.bir arkadasımda sp farmdan bahsetmiş ona kesinlikle katılıyorum.farmsız bi int i babacan str ler kesinlikle alır.hemde farmsız str ler ...hybird olayına gelince,,hybird intden hiçbişey olmaz.işte ancak canın sıkıldıgında girer oynarsın ancak o işe yarar.hele bide elinde ok varsa off anam offff .kesinlikle gereksiz bi char ..ancakkkk hybird str güzel gibi...

int acıcakasanız zevk almaya bakın gidin huntre olun thif kesin elktirigi bi atın ondan ona ondan ona seksin
    bide benim tezim ; str glavie tank ya,guild savaslarında sürün str glavieleri ileri arkadan da intlerle bi yüklenin bakın nasıl bi muhabere oluyor (izlemenizi oneririm)..

son olarak ; eger arkadasım sen int ci olucaksan bol bol cık dısarı ss al,kasarkende onun bunu dropuna yerleş oohh .ama dersen abi öldürmek istiorum kesicem atıcam alayını dersen full str-glavie fire

2.son ; greece de bilirsiniz zombie girl,masterpit ve bunu gibi serefsizler donate ile item yapanlardan.adamlar ful int ve öldürmek için neredeyse hotan boşalıyor yani...çok ama cok zor yatıyorlar.buda itemlerin iyi olması

• bence pure int cold daha ii görüşüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

mrb arkadaslar

bende lvl 70 farmda olan bi int char var,gercekten ondan zevk alıyorum...zaten benim icin onemli olanda zevk alma.biliyorum full str-glavie- fire beni pvpde alıcak o yuzden canım sıkıldıgında takıyorum cape mi cıkıyorum dısarı ona buna saldırıyorum.belki full str-glavie-fire eger ben combolarımıda actıgımda yatıramayacak,hele bide 2 de 1 yere yatırdıgımda adam sinir krizleri gecirip bırakıcak bende onu kesicem =P..arkadaslar demişler full int-light- cold süperdir soyledir fln.oyunda en yıksek damage yi veren force fire dır bunu unutmayalım.cold adamı dondurur;abi zaten oto pill ve fire daki error status var sadece yarım saniye donarsın ondada adam sana zaten glavie i sallıyo olur.bir arkadasımda sp farmdan bahsetmiş ona kesinlikle katılıyorum.farmsız bi int i babacan str ler kesinlikle alır.hemde farmsız str ler ...hybird olayına gelince,,hybird intden hiçbişey olmaz.işte ancak canın sıkıldıgında girer oynarsın ancak o işe yarar.hele bide elinde ok varsa off anam offff .kesinlikle gereksiz bi char ..ancakkkk hybird str güzel gibi...

int acıcakasanız zevk almaya bakın gidin huntre olun thif kesin elktirigi bi atın ondan ona ondan ona seksin
    bide benim tezim ; str glavie tank ya,guild savaslarında sürün str glavieleri ileri arkadan da intlerle bi yüklenin bakın nasıl bi muhabere oluyor (izlemenizi oneririm)..

son olarak ; eger arkadasım sen int ci olucaksan bol bol cık dısarı ss al,kasarkende onun bunu dropuna yerleş oohh .ama dersen abi öldürmek istiorum kesicem atıcam alayını dersen full str-glavie fire

2.son ; greece de bilirsiniz zombie girl,masterpit ve bunu gibi serefsizler donate ile item yapanlardan.adamlar ful int ve öldürmek için neredeyse hotan boşalıyor yani...çok ama cok zor yatıyorlar.buda itemlerin iyi olması

bu arkadaşa katılıyorum.. benim charımda full int lvl 70 ve farmdaım.... bende cok seviyorum charımı ama pvpde full str fire glavieler yatırıyor zaten bide ustlerine garment giydilermi.... pek bir şansın olmuyor... arkadaşın dedigi gibi ama itemlerin saglamsa elindede guzel bir silah varsa.... bak o zaman nuker strciyi ne hale getiriyor.. ayrıca sword alıp sword skillerini açarsan strcilere karşu buyuk avantaj saglıyorsun ozellikle yere dusurme skilleri hayat kurtarıo.... int vs int savaslarında ise genelde kim once basarsa skilli o kazanıo eger aynı lvl ve itemler hemen hemen aynı duzeydeyse

• quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

arkadaşlar bende yeniyim ama böyle bir saçmalik duymadim full int veren yikilmaz hee

ayni bu kafadan giden arkadaşlar şimdi benim lvl in 19 olmasina ragmen farki gorunce yeni char actilar

ben şu anda 22 lvl full int charlari rahatlikla yikiyom catir cutur

kardesim bence onları pvp de almanın nedeni daha nuke açmamıs olamları zaten 30 a kdr nuker olacak lar acayip sp yparlar ki normal skilleri nide hiç uplayamazlar 30 olunca da 2 nuke ile idare ederler bende nuker kastım su anda full str 58 im ve int çarları kestiimde oluyor kesildiğimde ve sunu unutmayalım troy gibi bir serverin su anda en baba adamı sayılan şahıs nukerr!!!

• kim ne istiyosa olsun ama o insanın skıll farm bakar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

En iyi pk charı full str+flame+glavie deselerde bence en iyisi full int +sword+ice.

Sen sen ol hele bide int sen ice skillini açma... fire veya light sen demage adamısın ice embio suyla işin olamaz..
  • Her oyunda geçerli oldugu gibi bu oyundada geçerli. En iyi char doğru kasılan chardır kimi diyoki int in pvp de şansı yoktur. Str nin ne kadar çok Hp si varsa İnt bi o kadar Magical Atack ı var 2 tane 70 adamın birisi str Glavie+ fire diğeri int+fire Spear nin kapışmasına şahit oldum 2 sinin elindede +7 silahları mevcuttu int olan arkadaş str yi 4 vuruşta aldı. Bi yerde 2 farklı olan bu charlar birbirlerine eşit durumda oluyolar. Tabiki doğru kasıldığı taktirde bu mümkündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyrande -- 26 Kasım 2006; 20:23:05 >
  • Arkadaşlar Bende lvl 70 sp farmı bitmiş v ya bitmemiş gerek full str gerek full int olsun bir cok charla oynadım..
    Şu char en iyisi Şhu char herkesı keser dıyemiycem.Ama sunları tavsiye edebilirim..Full int olucaksanız Sword+fire+ olmanızı tavsiye ederim.Full int charda kalkanın onemı cok buyuk.zaten damagenizde guzel int olarak.
    str olcaksanız eğer glavie+fire olmanız uygun olucaktır..
    bi kaç arkadasım sormus bow nasıl olmalı diye.şunu soyluyeyımkı kesınlınle bow karakter full str olmalı+fire..zaten int olarak hp sorunuz var pvp lerde sansınız cok az olur. full str bow cu cok kısı gordum 64 sos bowların fiyatı cok uygun kolayca alınabılıyor.Ayrıca full str bowcular cogu str charlarda ıyı vurusları oluyor..

Ayrıca sunuda eklemek ısterım full ınt swrod charla yaklasık 1.5 ay pvp yaptım durmadan.sp farmı bitmiş ve elımde +5 sword vardı.cogu karakterı kolayca kesebılıyorsunuz hp mız az olmasına ragmen.. yere dusurme ve batırma skıllerı strlere gore cok daha fazla damage verıo(nasıl oluo anlamıyoz cunku skıll capta bu vuruslar phy atack dıye gecıo).İnt karakterın oynaması str karakterlere gore oldukcada zevklı.

• Bu oyun tamamen taktik ve zevk işidir ama konu pvp ise herzaman str derim ve özelliklede str-fire-blade. Tabii şuda bir gerçek str blade 68 lere kadar ezik kalabiliyor ama 68 sonası (ki farm ı da iyi ise) gerçek gücünü hissettirmeye başlıyor. Bu arada cold blade pek cazip gelmiyor bana (benimki fire blade) tablet alternatifi çıkmadan önce avantajlıydı fakat artık itemlere extra bonusla ve + pil pek bi etkisi olmuyor. Venice serverinde ki arkadaşlar iyi bilir, ChopFox u yatıranı hiç görebildinizmi :) ben daha göremedim adam 70 lik, farmlı üstelik sos item kullanıyor, tabii kestiklerinin bir çoğuda sos itemli. Bu adam fire+blade kullanıyor ve pvp de pek kimse yanaşamıyor, geçenlerde 4 tane 64+ tihefin arasına girdi adamlar safe zone ye son anda sığınabildiler tek başına olmasına rağmen çıkamadılar, ki elinde sos olanıda vardı ve en sonunda 4 ü bir anda saldırdı (2 nuker, 2 glavie) adam 4 ünüde kesti yaa. Tabiki burda itemlerde önemli buna sözüm yok fakat şuan bana göre server in kralı ChopFox, onla hemen hemen aynı seviyede olan birde ShadowPrince (ismini yanlış hatırlamıyorsam) var ve oda fire +balde. Sonuç itibari ile blade sabır isteyen bir char ama 68 sonası helede farmı da iyi ise ise teror estiren bir char, ki bu arada üstünüzdeki itemlerede dikkat etmeniz gerekiyor tabii. Ben 66 lvl ım, skillerim daha 53lvl larda itemlerim fena sayılmaz, 52 ye kadar glavie ile kasmıştım sonasında blade e geçtim bu nedenle sp kaybım oldu ve skill lerde çok gerideyim, buna rağmen lvl ımdaki bir nuker i çok rahat yatırabiliyorum. Sonuçta bu bir zevk işi ve tamamen takım oyunu. Sadece blade için şunu söyleyebilirim zor yatan bir char fakat yatırabilmesi içinde hem skilleri farmlı hemde elindeki itemleri çok iyi olmalı diye düşünüyorum. Son olarakta oyun içindeki hiç bir char kötüdür veya iyidir demek bence yanlış çünki her charın kendine has avantajları var, gerçek güç bu charların oluşturduğu bir takım halidir.

iyi oyunlar.

• Bu oyun tamamen taktik ve zevk işidir ama konu pvp ise herzaman str derim ve özelliklede str-fire-blade. Tabii şuda bir gerçek str blade 68 lere kadar ezik kalabiliyor ama 68 sonası (ki farm ı da iyi ise) gerçek gücünü hissettirmeye başlıyor. Bu arada cold blade pek cazip gelmiyor bana (benimki fire blade) tablet alternatifi çıkmadan önce avantajlıydı fakat artık itemlere extra bonusla ve + pil pek bi etkisi olmuyor. Venice serverinde ki arkadaşlar iyi bilir, ChopFox u yatıranı hiç görebildinizmi :) ben daha göremedim adam 70 lik, farmlı üstelik sos item kullanıyor, tabii kestiklerinin bir çoğuda sos itemli. Bu adam fire+blade kullanıyor ve pvp de pek kimse yanaşamıyor, geçenlerde 4 tane 64+ tihefin arasına girdi adamlar safe zone ye son anda sığınabildiler tek başına olmasına rağmen çıkamadılar, ki elinde sos olanıda vardı ve en sonunda 4 ü bir anda saldırdı (2 nuker, 2 glavie) adam 4 ünüde kesti yaa. Tabiki burda itemlerde önemli buna sözüm yok fakat şuan bana göre server in kralı ChopFox, onla hemen hemen aynı seviyede olan birde ShadowPrince (ismini yanlış hatırlamıyorsam) var ve oda fire +balde. Sonuç itibari ile blade sabır isteyen bir char ama 68 sonası helede farmı da iyi ise ise teror estiren bir char, ki bu arada üstünüzdeki itemlerede dikkat etmeniz gerekiyor tabii. Ben 66 lvl ım, skillerim daha 53lvl larda itemlerim fena sayılmaz, 52 ye kadar glavie ile kasmıştım sonasında blade e geçtim bu nedenle sp kaybım oldu ve skill lerde çok gerideyim, buna rağmen lvl ımdaki bir nuker i çok rahat yatırabiliyorum. Sonuçta bu bir zevk işi ve tamamen takım oyunu. Sadece blade için şunu söyleyebilirim zor yatan bir char fakat yatırabilmesi içinde hem skilleri farmlı hemde elindeki itemleri çok iyi olmalı diye düşünüyorum. Son olarakta oyun içindeki hiç bir char kötüdür veya iyidir demek bence yanlış çünki her charın kendine has avantajları var, gerçek güç bu charların oluşturduğu bir takım halidir.

iyi oyunlar.

• 2 ayrı pencere açmışım bu nedenlede yanlışlıkla mesajı 2 defa yollamışım, kusura bakmayın. ( ilkini yanlış yere gönderdiğimi düşünerek 2. sinide diğer pencereden aynı bölüme yazmışım )
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.