Şimdi Ara

Full STR ve Full İNT hakkında... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
10.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her şey güzel.hatta mükemmel yazılar.ama aklıma takıllan bir kelime var.şu hybird ne demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord__omer__90__

ANLAMIYORUM WALLA SU İNT/STR İŞİNİ BEN HEP 2STR 1 İNT GİDİYORUM
    SERVER:TROY
    NİCK:lord_omer
    LVL:3X
    GUİLD:DABBE_Tr
    SKİLL:FULL BLADE+FİRE
    ŞİFRE:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

sana bi sır veriyim mi? biz insanlar her mesajın sonuna 2 saat uğraşıp da server'ımızı, char'ımızın level'ını falan yazmıyoruz. imza diye bişey var ayarlarda, o her mesajın sonuna kendiliğinden ekliyor onu..

• ufak bir bilgi...biraz karısık ama baska yere yazmıstım ordan alıntı yapayım dedim

Nomad_soul ve prince arkadaşlar sizlere tek tek teşekkür ediyorum...diğer arkadaslara dogru bilgiler sundugunuz için bende bu yanlış skiller ve sp yetiştirememeden lvl 23 char bıraktım cok kötü oluyor oyun sıkıcı bir hale geliyor..artık oraya buraya pervahszıca saldırmak istiyorsun ama ne hale geldiğini senle aynı lvl aynı skil lvl de bir char karsında sana vurunca ozaman dünyanın kac bucak kendi charınında ne kadar ezik oldugunu anlıyorsun...

bende yeni serverda baslıcam...glavie cok seviyordum ama gördümki bladein lvl 20 üstü skillerinde iş var bende bir blade +fire + pure int + lvl 20-25 arasıda light skilinde run ve pasif skili acıcam...beni bir sorum olucak bu force skilinin acılmamasının zararı nedir faydası sana kalan splerdir ama sürekli pot kullanmakta hep maddi hemde manevi olarak sıkıntı yaratıyor..
    1) inventorydeki alan kaplaması
    2) duygusal olarak sürekli pot almam lazım param yok diyenleri oyunda cok gördüm biri geldi dileniyor benden yardım ettim 500 hp pot vermiştim

yani nereye kadar...
    diger arkadaslarda abi ben full str kasıcam ozaman hiç hpye ihtiyacım olmucak hahahahah işte buna güldüm...eee mp var ne b*k yicen...vurusların damageların azalıcak ve karsındaki elinde sonunda seni ya yatıracak yada sıkıntıdan patlatıcak...ahahaha thieflerle kapısmak güzel oluyordu :D

son sözlerime gelmeden oyunda ilk bir char acın begenin sevin okşayın hatta onla evlenin ama nereye kadar sonunda hüzün vardır boşanıcaksınız ve yep yeni tecrube kaynayan akıll ve düşünceli bir char acıkcasınız bundan eminim...

abilerimin dediği gibi zevk için gelin ben size veriyim..ama bu oyun cidden bircok paralı oyunlara dersini okutur ögretir...

ben baslayalı nerden baksak 3-4-5 ay oluyor bu yeni serverla kendime yep yeni bir sayfa acıcam diğer arkadaslarında kendi begenileri ve kendi zevkleri içinde yüzmelerini tavsiye ederim...unutmayın bu oyun sabır ve zaman ister öle bi anda hiç kimse ne nuker ne takır nede azılı biri olabilir...anca ezik olursunuz ve size bilezik gibi gecirirler...

bende zamanında cok yalvardım abi vurma abi etme abi eyleme diye ama artık dediğim gibi tecrübelerime dayanarak szilerinde nomad_soul ve prince aşa sizlere hiç kötü sözüm herhangi bir olumsuz davranısım yoktur sizler hakikatan alemin kralı denilen kişilikte insanlarsınız verdiginiz bilgiler için teşekkürler...

Sevgi saygı hürmet.

• eğer full str isen vuruş skillerini geliştirmen lazım (Physicall)
    yok int olacam dersende element skillerini kasman lazım (Magical)
  • Arkadaşlar ben bu forumda bir çok topic okudum ama hala beklediğim cevabı alamadım.Okcu char
    düşünüyorum.Bir çok kişi full int yap desede ben kararımı veremedim.Çünkü can az oluyor adam
    yanına gelene kadr ölmezse sonuçları çok kötü oluyor(iki vurşta yerdesin)Full str okcu da iyi olurmu
    bilmiyorum.Bir yardım ederseniz sevinirim
  • Okçu açıcaksan intçi olmak aptallık olur çünkü intçiler mag. atack kullanır ve bowların mag. atackları oldukça düşüktür.İnt için eğer müthiş bi damage wermek istiyosan spear aç eğer yüksek damage weriyim ama defans da olsun dersen sword aç intçi açarsan kıyafetleri ağır zırh seç str açarsan garment okçu açıcaksan str aç derim
  • 65 lvl biri olaraktan tecrübelerim yaptıgım pvp ve thieflik hunterlık gibi olaylarıda katarsak.

full int char çok daha hızlı kasar ben 1 monster kesene kadar o 3 tane kesiyor.

ama str char tank gibidir kolay kolay ölmez 10 monsterın arasından canlı çıktığımı bilirim mağrada

int char ölür direk öle bi durumda..

gelelim pvp olayına her zaman intci ölür diye bişey yok arada sırada o arada sırada siz ölüyorsunuz olay önce vurmada bitiyor full str bi adamda 10000 bin can var 65 lvl intcide 3800 filan ben adama crit vurursam ölüyor direk o bana 2 deva sağlam nuke vurursa ben ölüyorum olay böle

gelelim thieflik işine sırtınızdan berserker basıpta nuke ayan bir full int nuker size tek çeker

siz ondan önce berserker basıp dalarsanız o mefta olur kısacası ikisininde avantaj ve dezavantajları var

ama str blade full int nuker swordu genelde kesiyor ona göre sizde size uygun olan charı açın bu olay burda bitsin artık

• quote:

Orjinalden alıntı: P4P800

65 lvl biri olaraktan tecrübelerim yaptıgım pvp ve thieflik hunterlık gibi olaylarıda katarsak.

full int char çok daha hızlı kasar ben 1 monster kesene kadar o 3 tane kesiyor.

ama str char tank gibidir kolay kolay ölmez 10 monsterın arasından canlı çıktığımı bilirim mağrada

int char ölür direk öle bi durumda..

gelelim pvp olayına her zaman intci ölür diye bişey yok arada sırada o arada sırada siz ölüyorsunuz olay önce vurmada bitiyor full str bi adamda 10000 bin can var 65 lvl intcide 3800 filan ben adama crit vurursam ölüyor direk o bana 2 deva sağlam nuke vurursa ben ölüyorum olay böle.

gelelim thieflik işine sırtınızdan berserker basıpta nuke ayan bir full int nuker size tek çeker

siz ondan önce berserker basıp dalarsanız o mefta olur kısacası ikisininde avantaj ve dezavantajları var

ama str blade full int nuker swordu genelde kesiyor ona göre sizde size uygun olan charı açın bu olay burda bitsin artık

bana çok doğru bilgiler gibi geldi ve mantıklıda katılmak istiyorum bende full int spear fire im iyi sağlam vuruyorum tekte alıyorum üst lvl monsterları ama 4-5 tanesinin arasından çıkamıyorum oda işin cilvesi tabi en azından bi monster kesecem die sıkıntıdan patlamıyorum.... bu seçim size kalmış oyun zevkinize göre ölmek yada ölmemek işte bütün mesele bu

bi tek konuda bilgiye ihtiyacım var bu berserker mevzu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 28 Mayıs 2006; 4:36:19 >

• ya arkadaşlar bu konudaki tüm yorumları okudum bir şeye kafam takıldı pvp yaparken karşınızdakinin full intmi full str mi olduğunu nerden anlıyorsunuz ?
  • glave kullanıp garment falan giyiyosa veya blade kullanıosa yüzde 99 str dir armor veya yine garment giyiyosa ama spear veya sword kullanıosa oda yüzde 99 int dir he karşıklar yokmu y evani eşit olanlar eed var onlarıda hemen yatmasından anlıyoruz
  • sana uzaktan bi aduket çekerse ve küt diye yere yatarsan anlaki o intçi , sana doğru koşa koşa gelen birisini görürsen hemen kaç çünkü o strcidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXxSQuaLLxXx

sana uzaktan bi aduket çekerse ve küt diye yere yatarsan anlaki o intçi , sana doğru koşa koşa gelen birisini görürsen hemen kaç çünkü o strcidir

eed buda çok doğru bir yaklaşım oldu str cilerden tırsarım ama arkadan yakalarsam affetmem
  • yaw int spear sword anlamıyom ben biri açıklasın?!! kardeşim canın az ne die adamın dibinde savaşıyon bence kısa mesafede en ii str ama archer oldun mu int kasar buz eklersen karşındaki kafayı yer yanına bile yaklaşamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _TuqBa_

eğer full str isen vuruş skillerini geliştirmen lazım (Physicall)

İşte Olay bu.Ben SR 'a başladıgımda Sanırım SR bölümü yoktu burada.Skill Sistemini Anlamak için baya bi Süre kaybetmiştim
    Çünkü Bir sürü skill vardı ve başlangıc olarak fazla kaynak yoktu deneme yanılma ile oynadım 35+ 2 char bırakmak zorunda kaldım tabi buna lag da eklenınce ara vermiştim şimdi yeni char açtım Skill sistemini şu şekilde yapıcam, bana mantıklı gelen bu o yüzden :p

Stats : Full INT ( Str işi çok skıcı ölmüosun ama öldüremiosunda INT charsa zevkli bi Damager )

SKills : Lightning ( magic attack ve alana etki etmesi parry-speed Olayı INT magic atack için )

Sadece 1. skill'i full , Koşma skilini 1. kademe , 17. lvl büyü skili full , Parry veren skill full , 30.lvl nuke full olarak Sp harcıyoruz.

İtems : Skill kasmak için Bow kullanıcaz. Pvp İçin Block Ratesi yüksek Kalkan ve MAgic atagı yuksek bi silah örnek Sword + kalkan. Elbise konusunda tam bi yorum yapamıcam çünkü tam oalrak test etmedim.Ama mantıken Garment giyip Ataga Attack katmak dogru olabilir yada Physical aattack yapan bı adama karşı Armor giymek te olabilir.Ben yerine göre elbise giyiyorum neyse fazla kurcalamayalım :=)

Not : Elbiselerin +3 ve üstü olması cok deli bi avantajdır

Ben charı böyle yapıcam dayanamadım gene taktik falan yalan oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: slyn

quote:

Orjinalden alıntı: _TuqBa_

eğer full str isen vuruş skillerini geliştirmen lazım (Physicall)

İşte Olay bu.Ben SR 'a başladıgımda Sanırım SR bölümü yoktu burada.Skill Sistemini Anlamak için baya bi Süre kaybetmiştim
    Çünkü Bir sürü skill vardı ve başlangıc olarak fazla kaynak yoktu deneme yanılma ile oynadım 35+ 2 char bırakmak zorunda kaldım tabi buna lag da eklenınce ara vermiştim şimdi yeni char açtım Skill sistemini şu şekilde yapıcam, bana mantıklı gelen bu o yüzden :p

Stats : Full INT ( Str işi çok skıcı ölmüosun ama öldüremiosunda INT charsa zevkli bi Damager )

SKills : Lightning ( magic attack ve alana etki etmesi parry-speed Olayı INT magic atack için )

Sadece 1. skill'i full , Koşma skilini 1. kademe , 17. lvl büyü skili full , Parry veren skill full , 30.lvl nuke full olarak Sp harcıyoruz.

İtems : Skill kasmak için Bow kullanıcaz. Pvp İçin Block Ratesi yüksek Kalkan ve MAgic atagı yuksek bi silah örnek Sword + kalkan. Elbise konusunda tam bi yorum yapamıcam çünkü tam oalrak test etmedim.Ama mantıken Garment giyip Ataga Attack katmak dogru olabilir yada Physical aattack yapan bı adama karşı Armor giymek te olabilir.Ben yerine göre elbise giyiyorum neyse fazla kurcalamayalım :=)

Not : Elbiselerin +3 ve üstü olması cok deli bi avantajdır

Ben charı böyle yapıcam dayanamadım gene taktik falan yalan oldu

belli biyerekadar benim kafama yatkın düşünceler ama bir full int herzaman en iyisini vurmak zorunda yoksa ne olursa olsun yatar. bunuda spear ve ancak frie ile sağlanabilir yoksa karşınızdaki full str yatırır büyük olasılıkla.

lvl 21 im adamla dawnhang ın orda pvp yapıoz bi çok kişiyle yaptım zaten orada monster keserken hiç atkımı çıkarmadım glave full str geldi ben otururken bikaçkere koydu yatırdı beni dedim vurma. vurdu bi canbastım kalkarkalmaz adamı iki tekde indirdim aşşa. sora bide geldi hergelmesinde indirdim. lvl ini sordum lvl i 25 ti benimki 21... full int lerle iyi oynamayı beceriseniz hertürlü üst lvl inizi yatırırsınız ben bunu derim bunu bilirim full str 25 lvl adam blade ile bi eart ghost la iki saat debeleşeyio en az 2 mp pot basıyodur o aradada . ben 3 vuruşta (full skil vuruşlar) eart ghost u adamın elinden alıyorum olay bukadar basit işte. kullanmasını bilien malı götürür.

• Ya beyler kin en ii hangisi ile oynuyosa o iidir ama tabiki ya full int yada full str olacan
  • greece lvl 44 hybird blade + cold la oyunyorum mutluyum . 2 str 1 int ne manam tıkanıp kalıyor. ne atackım duşüyor . hem magic buyulerle iyi damage verebliyorum bence onemli olan pvp ler degil charın mesleği hybird charlar cok rahat hunter yada trader oluyor.. bilmeyen konusmasın bence bu oyunda pvp hiç bişey onemli olan meslekler ;)
  • Hybrid neden kötü bir builddir...Full STR Char Tankerdir,hybird olunca Tanker olunmaz.Dolayısıyla LvL 65'e gelindiğinde LvL 65 Full Int Spear veya Sword ile atılmı$ 2 Nuke'a dayanamaz Hybirdler...Dolayısıyla yine Blade veya Glavie ile PvP yapıldığında dü$ük HP'den dolayı yine yatar.

Yine Hybrid Int charda,str ye verilen puanlar ekstra can getirecek amma velakin bu ekstra can yine üst lvl'lerde bir i$e yarayamacak...Full int'le kar$ılıklı nuke atı$maya ba$landığında sen ona 4500 o sana 7000 koycak misal olarak.Hybrid char PvP'de her zaman yatmaya mahkum...He alt lvl'lerde oyun belirsizdir.LvL 50'ye kadar Hybrid Char gözünüze iyi gelebilir ama sonra önünüze gelen sizi yatırdığında canınız sıkılmaya ba$layacak...

Her char'ın kendisine göre artısı ve eksisi var.Lakin en önemlisi kendi zevkine uygun char'ı seçmek full str veya int olmak doğru skill'leri seçmek ve kullanmak.
    .

• BU OYUNDAKI EN IYI CHAR KAVRAMI YANLISTIR HER CHARIN KENDINE HAS OZELLIKLŞERI VAR BUNU İYİ KULLANA BILEN PVP DE KAZANIR BEN BIRCOK INT ILE STR NINM KAPISMASINI GORDUM STR INT YI YAKALAYAMADIGI SURECE ONU OLDUREMIYORDU YANI EGER LIGT VE FIRE ACIK BIR INT ILE PVP YAPIYORSA BIR STR ONUNDA YENILME SANSI YUKSEKTIR SUNU SOLEYEBILIRIM OYUNDAKI ESTETIKTEN HOSLANANLAR STR BLADE ACMALIDIR FAKAT OYUNDA GUCLU DAMAGE VURARAK WOOOOOWWW HERIFE KAC VURDUM DEMEKTEN ZEVK ALIYORSA SAYET KISI INT ACMALIDIR SUDA VAR INT CILER KOLAYLIKLA BIR FIRE GLAVIYE KULLANANA OLEBILIRILER AYRICA Mr.Smith Coldun DAMAGE SININ AZ OLMASINDAN YAKINIP FIRE DONMUS GUZEL BIR KARAR BENDE AYNI FIKIRDEYIM AMA SP FARM YAPARAK BU OYUNDA GERCEKTEN IYI BIR CHAR YAPACAGIM ICIN BENCE HERSKILIN ISE YARAR SKILLERI ACILABILIR VE ISTENILDIGI GIBI KULLANILAR BILIR TABI BU BUYUK BIR ZAMAN ALICAK VE BEN SANIRIM BUNU YAPICAM VE BIR TURKUN NEKADAR GUCLU OLDUGUNU GOSTERICEM O HIRSIZ GAVURLARA
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

sana tek bir tavsiye benden hemen yeni char aç kendine.senin yaptığın hatanın aynısını ben yaptım level 41 lik charı bırakmak zorunda kaldım.bikere blade kasıyosan kesin full str olman lazım.senin kastığın char spear yada sword kullanmalı ama o da kurtarmaz çünkü her verdiğin str ileride çok başını ağrıtacak.blade kasmak istiyosan illaki full str ve cold kasman gerek.o yüzden o char heba olur.geçmiş olsun şimdiden.

eyyy ben LvL 21 im Blade full str ama LİGHTNİNG bişey olrmu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.