Şimdi Ara

Full STR ve Full İNT hakkında... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
10.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lvl 70 full int, sp farmı bitmiş bir char sahibiymi. Forumun eskilerindenim. Bilen bilir.
    Buradaki birkaç yanlışı düzelteyim dedim.
    Pure int charlar alchemy sisteminden önce pvp de zayıftı. Zira 13 - 14k hp sahibi adamların karşısına 3500 - 4000 hp ile çıkıyordunuz. Bladeciler düşür batır ile glavieciler double stun ve dönme skili ile tabiri caizse "çizz" yapıyorlardı sizi. Bu atakların yüksek damage si yanında bir de "attack cancel" özelliği olduğunu hatırlatmama gerek yok herhalde.
    Bir de ilk dönemin nukerleri silah skili kullanamyıp pvp de de nuke kullandıkları için sürekli hezimete uğruyorlardı. Neymiş pvp de nuke atılmazmış. Stun ve knockdown attack cancel yaparmış. Sadece rakibiniz uzaktaysa açılışta bir tane atarsınız. Gerisi yalan olur. İş silahlara kalır. Gerçi bunlar pvp tekniğiyle alakalı şeyler. Zamanla bunları sezecek öğreneceksiniz.
    Şu anda alchemy ile pure int bir charın 8k hp yapması zor bir iş değil. Pardon alchemy + heuksal pasif ile.
    Bunu yapın. Bunu yaparsanız pvp de eşit şartlarda bladerin düşür batır serisi, veya glaviecilerin stun + dönme serisi ni rahat tanklarsınız. Arada düşürme yaptınız denk gelir, stun yaptınız tutar veya block çıkar bu da maçı aldığınızın garantisidir. Eğer buildinizde bir hata yoksa nuke +düşür +batır +batır eşit şartlarda glavieciler buradan çıkamaz. Üstüne bu iki batır dan sonra attack şansı tekrar sizde onu da belirteyim.
    Keza blader ler de çok düşük damageleri ve yüksek defans ve hp leri ile ölmesi zor ama rakibini de öldürmesi inkansız (sos veya +8 +9 hariç) buildler.
    Örneklerle pekiştireyim.

Benim char
    Lvl 70 full int sword shield Full farmlı.
    bicheon 69
    light 69
    fire 69
    heuksal 60
    7648 hp, %112 magical balance, %63 phy balance, +6 sword ve +5 shield br 18. Protector set full alchemy.

Guildden bir arkadaşım.
    Pure str Full farmlı.
    Heuksal 69
    Fire 69
    Light 69
    Cold 69
    15k ya yakın hp, %110 phy balance, %50 ye yakın bi magical balance vardı. +5 crit 9 glavie. Garment set full alchemy.

Bu arkadaşla sayısız pvp yaptık. Beni yenme oranı %10 anca vardır. O %10 da da ya iki stun arka arkaya denk gelmiştir ya da 2 crit.
    Elinde sos veya +7 bi glavie olsa olaylar değişecek şartlar eşitlenecek ama para yok. Bu arkadaş daha sonra sırf bu durum yüzünden blade ye çevirdi charı. Şu anda full farmlı bladesi var. sonuç değişti mi? Hayır. Bu sefer beni daha uzun tanklayabiliyor, bazen maçlarımız bitmiyor. Ama elindeki +5 blade ile acınacak miktarlarda damage verdiği için asla kesemiyor. Kazanan olurs o da ben oluyorum. 1000 - 1500 max 2000 vuran bi char kimseyi kesemez. Her vuruşu crit olursa anca. Ama müthiş bir tank kapasitesi var o ayrı. Muhabbet uzadı madem bişiler anlatiim gene. Yakın zamanda bu arkadaşla thiefliğe çıkmıştık. Dead Ravine de birkaç kervan yatırdık. Daha sonra iki hunter bize musallat oldu. Bunları birkaç defa kestik. Zerk falan bastılar gene beceremediler. Bir ara üç kişi oldular Biri glavie ikisii sword shield. Sonra bi swordçu gitti. Elemanlar hırs yaptılar, tekrar tekrar geldiler. Son gelişlerinde artık hunter card takmamışlar. Civarımızda dolaşıyorlar açık bekliyorlar. Sonra bir ara kayboldular. Biz de bir kervan daha bekliyoruz. Sonra öküz dolacak ve gideceğiz. Bu arada ben arkadaşa 5 dk idare et bir sigara içip geleyim dedim. Naslsa hunter ler de gitti. Sağa parket bekle dedim. Ben de charı soteye bıraktım. Dead ravine nin hotan çıkışının oradaki feryy den sağa doğru gidince bi sahil vardır. Mob falan çıkmaz. Ben oraya parkettim . Bizim eleman da benden biraz uzağa gitti çıkan npc thiefler benim charı kesmesin diye. Odamdan çıktım. Bina kapısının önünde sigara içiyorum. Aradan bir 5 dk falan geçmiş. Benim cep çaldı. Açtım bizim arkadaş. Abi gel artık sıkıldım kes şunları dedi. Ben npc thiefler olarak anladım kes dediklerini. Zira blader için çıkan 4 npc thief i kesmek hakkaten karın ağrısı. E 5 dk da da 4*5 den 20 tane falan kesmek gerekyor. Böyle düşünerek bilgisayarın başına gittim. Charı aldım ravine ye dağru yürüdüm. O iki musallat hunter bizim arkadaşa çullanmış, bizimki bir onu düşürüyor, bir diğerini. Yerde batırma yapmıyor sadece düşürüyor. Nuker arada uzaklaşayım diye niyetleniyor. bizimki yanına işınlanıyor gene düşürüyor. glavie vurmak için mecbur yaklaşıyor, area düşürme bazen ikisini birden düşürüyor. Tam bir komedi yani. O ikisi beni 10 sn de keserlerdi aralarında kalsam. Ama bizimki onları potu bitene kadar raharlıkla tanklayabilirdi. Neyse ben daldım kestik bunları. Ah şu elemana bi de sos blade yapabilsek. Misal ben full sos set de olasam bir glavie benim için halen tehlikeli bir rakiptir zira damage leri yüksek ve benim hp m düşük. Ama bu arkadaşa bırakın seti sadece bir sos blade yapsak onun kimseden korkusu kalmayacak. Gerçi şu anda da tek korkusu pot biterse korkusu Zira onun diğer str charlarla yaptığı maçlar "endless game". Bitmiyor yani.
    Bu muhabbet uzar mı uzar. Sonuç. End game de kazananı build, item, şans ve pvp bilgisi belirler. İnt charlar alchemy den sonra eziklik devrini kapadı. Şartlar eşitlendi. Şu anda şu build buna üstündür demek pek doğru değil. TEk istisna archer ler. Bu arkadaşlara da niye attack cancel yapan bir skill vermemiş joymax anlamak mümkün değil. Adaletsiz olmuş ama ellerinde bir sos bow la onlar da gayet tehlikeli. Özellikle crit skili ve explosive arrow un son skili nukerler için bir baş belası. Neyse yoruldum yazmaktan. Kalın sağlıcakla.

Tembeler hoşgeldin yoktun ortalıklarda. Sana nickimi pm atayım oyunda görüşelim. İki pvp yapalım. Aksiyona çıkalım. Oyun baydı biraz hareket katalım.

• ben full str + glavie +İCEım ve 2 tane aynı lvl nukeri mahfediyorum.üstümdekilerin full str bonusu war.ve ıce olamasaydım olmazdı.nukeyi donduruyorum adam vuramıyo zaten full ibt temiz.çoğu kişi fire ol diyor ama ben iceyim ve mutluyum.aynı lvl 2 kişiyi alabiliyorum....
  • diğer bütün server lar açılmış,hala babil server i check teyken yazam gari..

nomad
    güzel anlatmışsında, str blader ın illa ki sos blade e ihtiyacı yok..extrem crit li bir blade (12- 13) ile nukerleri fazla uzatmadan alıyorlar..yani matter of time muhabbeti..adamlar crit aralığını bekliyolar ard arda iki crit çıkarması da bu degerlerde ki bi blade in zor da değil..tecrübe ile sabit ..sos blade olursa aliyyül ala hangi char olursa olsun yolunu değiştirir sos blade i gördüğünde .. dersen ki yanlışsın bir iki ss yollarım eğer arzu edersen özelden .. maalesef nukerler ezik kalıyor 70 lvl de..hele birde 80 90 lvl sınırı açılıp ta yeni skill kitaplarının eklenmeyecek olduğunu düşünürsek..90 lvl de 23-24 k hp ye sahip olcak pure str charları nukerler nasıl alacak ?mevcut kitaplardaki atak değerleri yükseltilmedikçe, sadece mastery e verilecek %10 %20 imbue damage i artmasıyla nukerler str charları alamaz..denge kayboluyor fikrimce..

selametle

• quote:

Orjinalden alıntı: erpachotoe

ben full str + glavie +İCEım ve 2 tane aynı lvl nukeri mahfediyorum.üstümdekilerin full str bonusu war.ve ıce olamasaydım olmazdı.nukeyi donduruyorum adam vuramıyo zaten full ibt temiz.çoğu kişi fire ol diyor ama ben iceyim ve mutluyum.aynı lvl 2 kişiyi alabiliyorum....

Biraz daha realist olalım lütfen. Cold resist diye bişey var. Her nasılsa senin rakiplerinin hiçbiri bunu duymamış.
    Allah bilir onlar yüzük, küpe falan da takmamıştır. Ondan mahfoluyorlardır karşında üçer beşer. Yürü be "kuzeyin soğuk çocuğu" Kim tutar seni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutsalar

diğer bütün server lar açılmış,hala babil server i check teyken yazam gari..

nomad
    güzel anlatmışsında, str blader ın illa ki sos blade e ihtiyacı yok..extrem crit li bir blade (12- 13) ile nukerleri fazla uzatmadan alıyorlar..yani matter of time muhabbeti..adamlar crit aralığını bekliyolar ard arda iki crit çıkarması da bu degerlerde ki bi blade in zor da değil..tecrübe ile sabit ..sos blade olursa aliyyül ala hangi char olursa olsun yolunu değiştirir sos blade i gördüğünde .. dersen ki yanlışsın bir iki ss yollarım eğer arzu edersen özelden .. maalesef nukerler ezik kalıyor 70 lvl de..hele birde 80 90 lvl sınırı açılıp ta yeni skill kitaplarının eklenmeyecek olduğunu düşünürsek..90 lvl de 23-24 k hp ye sahip olcak pure str charları nukerler nasıl alacak ?mevcut kitaplardaki atak değerleri yükseltilmedikçe, sadece mastery e verilecek %10 %20 imbue damage i artmasıyla nukerler str charları alamaz..denge kayboluyor fikrimce..

selametle

İnan bana kalkanına basacağın %100 "critical parry" ile kolay kolay crit görmezsin. Ben sos +7 crit 12 glavie sahibi sakura_lee yi dakkalarca tankladığımı bilirim. Sonunda çizer hatun beni hep ama onunla yaptığım sayısız maçta gördüğüm crit nadirdir. Üstünde o protector +5 set olmasa (parçaların yarısı da sos)karının alacam aklını ama Buna başka örnekler de eklemem mümkün.
    Sos blade konusunda da ben de söyledim zaten. Farm bitimiş, üstüne bi de sos blade çekilmişse o chardan selam bile almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 29 Kasım 2006; 14:53:23 >

• şu babel e bi girem kalkanın ss ini yollarım sana crit kırma %100 , 30 m verdiler vermedim mereti .. lakin yemiyo be pm lerim ...
  • ben babelde lwl 57 full str ciyim bir ark la uzun suredir sureklı kaısıoruz o lwl 59 full ınt spear kullanıo ben kılıc kalkan cıyım karakoramda her gun 1 vs 1 yapıoz bana 1 metaor indiriyo 4000-4500 bide elektrik atıyo 1500-2000 arası vuruo bende 7000 health war beni indiremio benim bi combo wurusum onu hiç zorlanmadan yatırıo arada 2 lwl fark olmasına rağmen ben buzcuyum kılıcımın atakları ii 590-710 atak war ona bi combo yetio artıo bile onun iki atağı beni yatıramıo benim tek combom(taklalı olan) onu yatırıo bana sorarsanız full str lwl 50 den sonra ıntcıyı rahat alıo(bence).

Full STR ve Full İNT hakkında...

• quote:

Orjinalden alıntı: arap1990

ben babelde lwl 57 full str ciyim bir ark la uzun suredir sureklı kaısıoruz o lwl 59 full ınt spear kullanıo ben kılıc kalkan cıyım karakoramda her gun 1 vs 1 yapıoz bana 1 metaor indiriyo 4000-4500 bide elektrik atıyo 1500-2000 arası vuruo bende 7000 health war beni indiremio benim bi combo wurusum onu hiç zorlanmadan yatırıo arada 2 lwl fark olmasına rağmen ben buzcuyum kılıcımın atakları ii 590-710 atak war ona bi combo yetio artıo bile onun iki atağı beni yatıramıo benim tek combom(taklalı olan) onu yatırıo bana sorarsanız full str lwl 50 den sonra ıntcıyı rahat alıo(bence).

Hele bi 70 olun. İtemler düzülsün. Ondan sonra tekrar bir tartarsınız. Ama spear char pvp de sword kadar dirençli değil onu belirteyim. Spear ın olayı damage. Örnek BOOM. Venice nin meşhur CCFerlerindendir. Sadece 8D +5 silah star. Haftada 1 veya 2 kere stall açar. 300m kaldırır ortalama her stalldan. Doğal olarak adam parayla oynar. Size niye mi BOOM u anlattım. Adam int spear. Elinde bir sos spear var. + kaç bilemem ama bana tek nuke de 8200 vurup ağzımı açık bırakmıştır. Daha sonra o ağzı 3 kişi anca kapatmıştır. Spear budur. Bu adam lvl 70 glavier lere 12 - 15k civarı vurabiliyor. Ardından lion shout la seriyi tamamlıyor. Ama yanaşan charlar genelde kesiyor bunu. Zira elinde sopa olan hiçbir charın iyi bir tank kapasitesi yok. Glavie, bow, spear farketmez. Spear 1 on 1 değil grup pvp charıdır. Guild war charıdır. Bu oyunda herşey cape pvp değildir bunu da unutmayın. Zevk aldığınız charla oynayın. Gerisi yaln.

• heheh ben BOOM a hastayım ya adam duncan ve adını hatırlayamadım bikaç sağlam str charlara 2 skil atıyor hemde rakiplerinin elinde sos falan var angeldead mi ne var mesela bunlara kaçkere tek attığını gördüm bir nuke ve ardından bir ghost rakip yerde sadece iki skil adam çok iyi ya ama defansı zayıf kesilebiliyorda
  • Ben deneme amaçlı bi char açtım son serverda full str blade fire...şimdi firea verecegim spleri az cok biliyorum da bicheondan neleri açmamı önerirsiniz resimle anlatabilirseniz daha makbule geçer tşşkrler...bu arada combolrı maxlladım şu ana kadar bide 1. skillden bi tane verdim başka da açmadım 1 .skilli de maxlim mi?
  • Beyler lutfen bilen biri cvplasın sorumu daha lvl 16yım yanlış skillere vermek istemiorum bide soruma şunu eklim yan skill olarak ice mı ligting mi açim ne derseniz?
  • glaven phy damegesi güçlüdür o yüzden str basın armor giyin blade aynı şey onuda phy güçlüdür .Gelelim sword ve spear 2sininde büyülü vuruşları yani magicgal damegeleri güçlüdür o yüzden full int ve garment giyin okçu içinse predector giyip str ve int eşit gidin .Bunlara dikkat edin garment int ciler içindir armor str predector str ve int eşit gidenler içindir yaptığım incelemelere göre böle

• spear ve glave için en iyi skil ateş , okcu için cold,sword ve blade için fire veya lıghting
  • quote:

Orjinalden alıntı: P4P800

str char da aslında çok vuruyor ama olay çok sp kasmaya bakıyor bide lvl e full intde öle degil

30 lvl full int nuker 35 lvl strnin elinden alır kestigi yaratığı asıl öenmli fark lvl 69 da ortaya çıkıyor.

full fire bir nukerin maxlanmış fire nuke ile kaç k koycagını aşagı bakarak çıkarabilirsiniz.

Flame Wave-Burning
    Level MP Description Mastery SP
    1 820 Magic Attack 215-359 (300%) 43 374
    2 887 Magic Attack 233-388 (300%) 45 393
    3 959 Magic Attack 252-420 (300%) 47 412
    4 1034 Magic Attack 272-453 (300%) 49 449
    5 1115 Magic Attack 293-488 (300%) 51 494
    6 1200 Magic Attack 315-525 (300%) 53 546
    7 1290 Magic Attack 339-564 (300%) 55 597
    8 1385 Magic Attack 364-606 (300%) 57 649
    9 1486 Magic Attack 390-650 (300%) 59 700
    10 1593 Magic Attack 418-697 (300%) 61 770
    11 1706 Magic Attack 448-747 (300%) 63 856
    12 1826 Magic Attack 479-799 (300%) 65 1358
    13 1952 Magic Attack 513-854 (300%) 67 1482
    lvl14maxlanmış 2066mp harcıyor (Magic Attack 548-913 (300%) ) lvl 69 açmak için gerekli sp1607
    Total SP: 10193

oha demi güce bak ya çıplak elle kaç kişiyi indirir valla

daha bu eleman elini yakıp atcak o nuke + lg nin el kaldırmasıda var

Earth Lion Shout

1 687 Magic Attack 272-504 (100%) 57 649
    2 737 Magic Attack 291-541 (100%) 59 700
    3 790 Magic Attack 312-580 (100%) 61 770
    4 846 Magic Attack 335-621 (100%) 63 856
    5 905 Magic Attack 358-665 (100%) 65 1358
    6 968 Magic Attack 383-711 (100%) 67 1482
    maxlanmışlvl7 mp1034 (Magic Attack 409-760 (100%) lvl69da kullanılıyor bu hali sp1607
    Total SP: 7422

intci arkadaşımızın el yakması coldsa bide kesin şıçtık yani neden çünkü donucamız için pill çözene kadar en az 2 nuke vurur bize.

Ice Cloud Force

1 1023 Magical Attack 251-376 (100%)
    Freeze Effect (150) 65 1358
    2 1094 Magical Attack 268-402 (100%)
    Freeze Effect (154) 67 1482

3 1169 Magical Attack 286-429 (100%) Freeze Effect (158) 69 1607
    Total SP: 4447

kısacası lvl 69 full int nuker elinde lvl68+5 sword varsa armor + kalkan tüm str charları keser kendi lvl de dahil buna

heuksuelden lvl 60 da 1000 can ekleniyor + adama

doğru söze ne denir

• Arkadaşlar şimdi topiii çok fazla incelemedim genede düşüncelerimi söyleyim şimdi int bildigim kadarı ile büyü adu vsvs skillerinin yüksek damage vermesini sağlıyor vede mana point olayını arttırıyor._str_ise kafakafaya mücadelelerde büyülerde olmasada silahla direk vurulan skillerin yüksek damage vermesini sağlıyor ve hp mizi arttırıyor. Kısaca burya kadar doğru sanırsam.
    Şimdi aklıma birşey takıldı eminim sizlerde hak vereceksiniz
    quote:

Orjinalden alıntı: Nomad_Soul

Arkadaşlar.
    Lvl 70 full int, sp farmı bitmiş bir char sahibiymi. Forumun eskilerindenim. Bilen bilir.
    Buradaki birkaç yanlışı düzelteyim dedim.
    Pure int charlar alchemy sisteminden önce pvp de zayıftı. Zira 13 - 14k hp sahibi adamların karşısına 3500 - 4000 hp ile çıkıyordunuz. Bladeciler düşür batır ile glavieciler double stun ve dönme skili ile tabiri caizse "çizz" yapıyorlardı sizi. Bu atakların yüksek damage si yanında bir de "attack cancel" özelliği olduğunu hatırlatmama gerek yok herhalde.
    Bir de ilk dönemin nukerleri silah skili kullanamyıp pvp de de nuke kullandıkları için sürekli hezimete uğruyorlardı. Neymiş pvp de nuke atılmazmış. Stun ve knockdown attack cancel yaparmış. Sadece rakibiniz uzaktaysa açılışta bir tane atarsınız. Gerisi yalan olur. İş silahlara kalır. Gerçi bunlar pvp tekniğiyle alakalı şeyler. Zamanla bunları sezecek öğreneceksiniz.
    Şu anda alchemy ile pure int bir charın 8k hp yapması zor bir iş değil. Pardon alchemy + heuksal pasif ile.
    Bunu yapın. Bunu yaparsanız pvp de eşit şartlarda bladerin düşür batır serisi, veya glaviecilerin stun + dönme serisi ni rahat tanklarsınız. Arada düşürme yaptınız denk gelir, stun yaptınız tutar veya block çıkar bu da maçı aldığınızın garantisidir. Eğer buildinizde bir hata yoksa nuke +düşür +batır +batır eşit şartlarda glavieciler buradan çıkamaz. Üstüne bu iki batır dan sonra attack şansı tekrar sizde onu da belirteyim.
    Keza blader ler de çok düşük damageleri ve yüksek defans ve hp leri ile ölmesi zor ama rakibini de öldürmesi inkansız (sos veya +8 +9 hariç) buildler.

Yani bir ful int char alchemy ile 8k can yapıyor ve daha önceleri alchemy yapmayan (yapmasını bilmeyen) int charları str charlar çizzz yapıyolarmış. EEEEEE şimdi FULL str charın alchemy olmadan 10k hp si varsa alchemy ile 20.25k hp.si neden olmasın durum gene eskisi gibi çizzzz olayına dönmü yorrrrmu????????
    Alchemy olmadan str char ile int charın kapıştığında str int,yi çizzz yapıyo diyosun çünkü int nin hp si düşük.alchemy ile hp,si yükselen int char gibi str charında hp si yükseliyo olması lasım.Zaten elinde kalkan(shield)olmayan bi int charın deyil str charı yenmesi lvl kasması bile münkün DEYİLLLL.Tabi spear + alchemy, saymassak .Bide şöyle düşünelim int char alchemy ile hp,sini arttırıyor ve str charla kafakafaya kapışıp hatta yeniyor diyelim.AMA str char alchemy ile ezik olan int,yanını güçlendirse zaten yüksek olan hp sinin yanında ayriyetten çokk büyük bir avantaja sahip olmazmı(yada tam tersi) yada alchemy ile zaten yüksek olan hp,sini dahada arttırarak kelimenin tam anlamıyla TANKK (YENİLLMEZZ)olmazmı???? Ha yüksek lvllerde(60.70) felan değişyor olabilir ama 70 lvl int char sağlam skilleri itemleri sos varsa 70 lvl str charında item sos skil vs. düşünürsek durumun pekde değişmeyeceği kanısındayım. Oyunda bir 54 lvl int sword shield birde 32 lvl str glave char kastım vede ikisinide oyuna olan ilgim(laq yüzünden paranoya ) azaldığı için bırakmıştım ve uzun bir aradan sonra yeni bir serverde yeni bir charla herşeye 0 dan başladım.Ne olursa olsun sonuçta bi oyun eylenmek zavk almak için öle sabahlara kadar kasmanın çok sağlam olucam item yapıcam diye başkalarının kalbini kırmaya değmez.(SADECE OYUN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozmonot -- 5 Aralık 2006; 12:51:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

En iyi pk charı full str+flame+glavie deselerde bence en iyisi full int +sword+ice.Yani inte verince strye göre daha çok dmg vurursun.Ama dediğin gibi pure str birinden critical damage aldınmı tek vuruşta bile yatabilirsin.Ama pure int en ölümcül damageleri vuran chardır.Bide 2str+1int gibi charlar diğerlerine göre genelde hantaldır bu yüzden böyle devam etme hatta yeni bi char aç

http://www.youtube.com/watch?v=d1TulN4Mgc0&mode=related&search= izle .

• Sende bunu izle
    Berbat neden dersen 2. roundan sora hep hemen hemen önce sen dalmışsın ve nuker kullanmayı bilmio frost nova ve "kaçmak" diye bi bişi var

http://www.youtube.com/watch?v=of8VXl5wunE&mode=related&search=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilai_Khan -- 26 Aralık 2006; 7:42:51 >
  • be bilader oyunda 2 char var diyordum ama bi eleman gördüm hybırd 70 lvl herif inmiyor önemli olan üstündeki itemler sos veya +5 ve fazla ise ölmezsin int char yapmış elin kzı yaşı 17 meggi oasis 4 tane 70 glavier dalıyor yatmıyor ( bana 13 k damage verdi yuh dedim silahı zaten sos +7 )

hep yabancılara çıkıyor bu sos zükecem

• izledim sword nuker pvp yapmayi bilmiyor yatir batir yapmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kubilai_Khan

Sende bunu izle
    Berbat neden dersen 2. roundan sora hep hemen hemen önce sen dalmışsın ve nuker kullanmayı bilmio frost nova ve "kaçmak" diye bi bişi var

http://www.youtube.com/watch?v=of8VXl5wunE&mode=related&search=

İşte pvp diye buna derim.Yatir batir ile işi bitiriyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.