Şimdi Ara

+120 yetenek gücü veren şapkadan 2 yada 3 tane almak. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yapay zeka atınca chat banının süresi azalıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elured

yapay zeka atınca chat banının süresi azalıyormu?

Wat dedin gulüm ?
  • 3 şapka işe yaramaz...1 şapka 1 zhonya 1 deadfiregrasp çıkarsın full ap istiyosan...
  • özel pasifler birleşmez yazıyor zaten, oyunu türkçe yaptılar herkes anlasın diye, konu açıyon millet trolleyincede alınıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

1-) Oyun içinde +120 yetenek gücü ve +%30 yetenek gücü veren eşya. Bu itemden 2 veya 3 tane alsam hepsinin pasifleri işlermi çünki eşyanın sonunda özel pasifler birleşmez yazmıyor bu durumda hepsi işe yararmı ?

2-) Oyun içinde teemo oluyorum itemler şöyle ilk olarak doran ın kılıcı ile başlıyorum. Sonra şu +%70 saldırı hızı veren itemi alıyorum ( minyon kesmeye çok faydası oluyor ) ||| sonra saldırı hızı veren savaş çizmelerini alıyorum. ||| sonra dolmuş balyozu alıyorum ( nedeni hem iyi can veriyor hemde vurduğun kişi yavaşlıyor kaçan kişiyi yakalamakta işe yarıyor) ||| sonra 1. soruda dediğim eşyadan 1 tane alıyorum ||| sonra zhoya nın kumsaati mi ne öyle bir eşya var +120 yetenek gücü ve +50 zırh onu alıyorum. ||| en son da yine 1. sorudaki eşyadan alıyorum. ||| eşyalarım iyimi tavsiye verir misiniz başka ?

3-) Bunun için support a mesajda yolladım ama buraya da bir sorayım dedim. Dün benim hesabımda konuşma kısıtlaması bitmesi yada son 1 oyun kalması gerekiyordu oyun bittiğinde birde baktım 26 tane daha var diyordu o oyunda birçok kişi oyundan defalarca koptu oyunda lag oldu bende bir kez çıkıp girdim ondan olabilir diye mesaj yolladım. Küfürden gelmiş olamaz hiç küfür etmedim bir tek oyun başında oyunu bilmeyen biri bütün takıma hepinizi reportlucam ''hepiniz feeddersiniz'' bu lafa çok güldüm :D dedi filan oyun sonunda haksız yere reportlamış olabilir ama oyunda hata olmasından ceza tekrarlanabilirmi ?

Çok saolun şimdiden buraya açıyorum çünki her türlü şeyden soru var.

1- Oyundaki Unique Passive'ler 1 kereliktir. 2 tane alsan da sadece 1 taneymiş gibi çalışır. Diğer pasifler ise stacklenebilir. Örneğin Doran's Blade'in pasifi.
    2-Rehber için biraz ingilizcen varsawww.solomid.net 'e bakabilirsin. Şimdiye gördüğüm en geniş kapsamlı rehber o sitedeydi. Örnek oyunlar da oluyor genelde. Ayrıca Generic Guide'lardan oyunla ilgili daha ayrıntılı rehberlere de ulaşabilirsin.
    3- Konuşma kısıtlamasıyla ilgili hiç bir bilgim yok. Genel olarak oyundaki tutum ve davranışlarını geliştirmeye çalışmanı tavsiye ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

teemo ya aldığın o itemlerin alayı useless. full ap çıkman lazım. sadece mantarlarla bile tf ye girmeden cok iyi vurursun

sırf mantarla triple attığımı bilirim(çok oynamam teemo o yüzden teemoyla benim için büyük yetenek şimdi triple da neymiş demeyin.), ben bile şaşırmıştım adamlar tf den kaçarken benim mantarlara denk gelmiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.