Türk Telekom Vdsl Hız Düşmesi Sorunu
Merhaba arkadaşlar, telekom 50mb download 8mb upload paketini kullanıyorum, Mart ayının başından beri download hızımda düşme mevcut. İlginç şekilde upload değerleri sabitken download değerim ilden ile farklılıklar gösteriyor.
İzmir Turknet hız testi
İstanbul speedtest hız testi
Frankfurt speedtest
son olarak hat değerlerim
Download hızım değişkenlik gösterirken, upload hızım sabit. Ttnet sistemlerinde bir sorun gözükmediğini belirtti ama yine de arıza kaydı oluşturdum, sorunun kaynağı ne olabilir?
Daikin Klima Satış Sonrası Yetersiz Destek
Merhabalar, İzmirde yaşıyorum ve evimde 2 Shira 1 Tegora klima bulunmaktadır. Maalesef bu sene tegora serisi olan klimada 5. senesinde 3. kez soğutamama sorunu baş gösterdi, klima sadece yazları soğutma amaçlı kullanılmaktadır, klima soğutma modunda 18 derecede en güçlü fan modunda 21-22derece hava çıkış sıcaklığı var, ilk 2 soğutamama sorununda servis gelip gazı bitmiş deyip gaz basıp gitmişlerdi ama bu sene gaz basınçları normal deyip sorunu dahi bulamadılar hava çıkış sıcaklığı 20derecenin üstünde olduğu halde buna bile normal dediler! ki öteki 2 klimamın hava çıkış sıcaklığı 7-8derece civarlarında. Yok cephe güneş alıyormuş yok evin katından dolayı performans etkileniyormuş vs, 5 senedir aynı cephe aynı kat, yok bu sene sıcaklıklardan dolayı performansı düşüyormuş ağustos gibi soğuk üflemeye başlarmış şaka gibi oldu olacak kışın soğuk üflemeye başlasın, problemi çözemiyoruz demiyorlarda laf kalabalığı çalışıyorlar 3 kez aynı problem oldu belli ki bu ürünün kronik bir sorunu var. 20 senedir farklı markalardan klima kullandım maalesef Daikin servis olarak en rezaleti çıktı. Klimaların her üründe olabileceği gibi sorunu olabilir veya teslimat vs sırasında hasar oluşabilir bunlar her üründe her markada görülebilecek durumlar ama ürüne gerekli desteği vermeyip ürünün arkasında durmamak rezaletten öte bir şey değil. Elimde klima yerine vantilatör ile kalakaldım yaz başından beri problem devam etmektedir nasıl bir yol izlemem gerekli?
Güncelleme,
Daikin Ege Bölge Müdürlüğüne iltettiğim talep doğrultusunda 21 ağustos cumartesi günü zirvetek yetkili servisi gelmiş olup gazın verimsiz olabileceği şüphesiyle gaz değişimi yapılmıştır ve ağız çıkış sıcaklığı 19-20 dereceden yüksek fan hızında 9-10 dereceye düşmüştür. beşinci senesinde üçüncü kez gaz değişimi yapılmış oldu ve umarım bir iki seneye aynı problem ile tekrar karşılaşmam. Sistemde herhangi bir gaz kaçağı şüphem olsada gaz basıncı normal (8 bar) olarak ölçüldü. Geçte olsa sorunum giderilmiştir.
Hepsiburada MSI Monitör İade Sorunsalı (sorun çözüldü)
|
Kavisili Monitör Film Deneyimi
|
Ram Tavsiyesi
|
Ford Focus Mk4 Fiyatları
|
İzmir Lumar Cam Filmi Tecrübelerim
|
MSI Gaming Rx 480 Görüntü Gelmiyor
|
CS GO ping sorunu (Gaben ve EU West içerir)
|
CS Go ping sorunu yardım lütfen(bölgesel serverlar)
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.239
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 22.728 (Bu ay: 136)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.271 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware