Merhaba arkadaşlar, telekom 50mb download 8mb upload paketini kullanıyorum, Mart ayının başından beri download hızımda düşme mevcut. İlginç şekilde upload değerleri sabitken download değerim ilden ile farklılıklar gösteriyor. İzmir Turknet hız testi İstanbul speedtest hız testi Frankfurt speedtest son olarak hat değerlerim Download hızım değişkenlik gösterirken, upload hızım sabit. Ttnet sistemlerinde bir sorun gözükmediğini belirtti ama yine de arıza kaydı oluşturdum, sorunun kaynağı ne olabilir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 2 Mart 2022; 18:7:10 > |
Türk Telekom Vdsl Hız Düşmesi Sorunu
-
-
Bölgesel kapasite sorunu yaşıyorsunuz, sorun sizin hattınızda değil.
Mahallenizdeki santralin kapasitesinin yükseltilmesi gerekiyor.
-
Bu fiber internet içinde geçerli midir? Benimde sol fiber 35 down olması lazım ama frankfurtta 15-20 arası çıkıyor bazen.
-
bende hız sorunu yaşıyorum izmir merkez konak ilçesi 24 mb geliyordu modemden gelen bilgi bu kaç hız geliyor bana
-
www.hiztesti.onlineTürk Telekom İnternet Hız Ölçme, Hız Testi - Hiztesti.onlinehttps://www.hiztesti.online/turk-telekom-hiz-testi.html
bu site güvenilirmi ölçüyor
-
Bugün Türk Telekomdan teknik ekip geldi, 58mblik portun yetmediğini söylediler eve 72mblik port ile değişim yapıldı. Download hız sorunum değişimden sonra çözüldü.
Yeni hat değerlerim:
-
bizimde bügün gelmişler eve giren telefon kabsolunu değiştirmişler hız 24 yakın geliyor demişler benim modeme çamur atmışlar modem vodafone oldugu için olabilirmiş felan ne alaka varsa
-
Ben modem bakmaya başlamıştım açıkcası eğer düzelmese modem alacaktım neyse ki port değişikliği ile halloldu. Müşteri hizmetlerini ilk aramamda bizim sistemimizde sorun gözükmüyor deyip arıza kaydı bile oluşturmak istememişlerdi. Olmadı arkadaşınızın vs modemi ile test edip öyle bir deneyin.
-
port değişikliği kararını nasıl aldılar benım 1 aydır hızın düşğünü fark ettim 15 mb geliyor genelde 24 mbs ölçüyordum vdsl
bu site doğrumu ölçüyor bursna ölçüyorum 24 mbs geliyor ttnet siteiindne ölçüyorum 15 mbs geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 8 Mart 2022; 0:7:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fast-manport değişikliği kararını nasıl aldılar benım 1 aydır hızın düşğünü fark ettim 15 mb geliyor genelde 24 mbs ölçüyordum vdsl
bu site doğrumu ölçüyor bursna ölçüyorum 24 mbs geliyor ttnet siteiindne ölçüyorum 15 mbs geliyor
Port değişikliğini binaya gelen teknik ekip yaptı, bana tam olarak teknik sebebi söylemediler, sadece önceki portumun hattı kaldırmadığını söylediler.
O siteyi bilmiyorum ama bende her hız sitesinde farklı sonuç alıyordum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X