Bildirim
Türk Telekom hız problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
36mpbs download hızım var. 34 civarı alıyorum genelde. pingim de 2-3 oluyor genelde.
Son 1 haftadır başıma 2 kere geldi. Pingim 40 civarı ve download hızım 2.40'a düştü.( AKT sonrası hız 16mpbs olmasına rağmen)
Aradığımda da yardımcı olamadılar. Nedenini çok merak ediyorum cidden -
Türk telekom bu hız düşüklüğünde bir halt yapamıyor arayınca. Diyorum hızım düşük böyle böyle arıza kaydı oluşturuyorum diyor :D. Superonline aradığımda hızım düşük deyince direkt yükseltiyorlardı arıza kaydı falan uğraşmıyordum. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheSanta
Türk telekom bu hız düşüklüğünde bir halt yapamıyor arayınca. Diyorum hızım düşük böyle böyle arıza kaydı oluşturuyorum diyor :D. Superonline aradığımda hızım düşük deyince direkt yükseltiyorlardı arıza kaydı falan uğraşmıyordum.
Keşke altyapı olsa da bizde direkt Superonline'a geçsem. fiber altyapısı olmadığından geçemiyorum.
Bizim gibi aynı dertten muzdarip arkadaşlar da var;
https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-hiz-problemi--129854640
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- hgw fiber güçlü modem
- türk telekom port başvurusu
- fatura üst sınırı nedir
- türk telekom magnet limitsiz
- zyxel vmg3312-b10b arayüz şifresi
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- kapanan hat nasıl açılır
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- turkcell abone sayısı
- ağda kayıtlı değil samsung
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X