Şimdi Ara

Türk Telekom altyapı görünmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mahalleye yeni saha dolabı kurulup aktif edildi. Ancak altyapı sorguladığım zaman altyapı bulunamadı hatası alıyorum, bu uzun zamandır böyle, ev telefonuyla sorguladığım zaman geliyor. Santrale gidip konuştum adamlar aktif olunca VDSL kullanırsın falan dedi, anlamadı. Bu sorun neden kaynaklanıyor? Yaşayıp çözebilen var mı? Santrale uzaklık göremiyorum mesela Netspeed üzerinden.

• tuketici.btk.gov.tr adresinden yazabilirsiniz.

• Altyapı aktifleşmemiş hocam, mecbur aktifleşmesini bekleyeceksiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bireysel.turktelekom.com.tr
    Kapsama Haritası > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/internet/sayfalar/kapsama-haritasi.aspx

Buradan sorgulama yaptığınızda komşularınızda hipernet varken sizin adresinize "seçtiğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır" uyarısı veriyorsa bağlı olduğunuz ilçe Telekom müdürlüğünün altyapı birimine durumu anlatınız. 1-2 güne hallolur.

Ben de benzer sıkıntı yaşadım. Bizim burada da nisanda dolaplar değişti haziranda aktif ettiler. Adresle sorgularken altyapı gözükmüyordu ama sabit telefonla sorgulama yaparken vdsl altyapı var görünüyordu.

Btk'ya şikayet açtım, 1 hafta sonra verilen cevap sizde vdsl altyapı yok oldu. Ben de ilçe Telekoma gidip altyapı birimine derdimi anlattım. Cuma günüydü kayıt açtılar, pazartesi çözülmüştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aktif hocam, modem değerleri yükseldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, şansımı tekrar deneyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni ev aldım. Aldığım dairenin kapı önünde Turuncu fiber kablo var. Hatta içerde ki kiracı fiber internet kullanıoyrum dedi. Telekomdan sorgulama yapıyorum, port yok, altyapı bilgisine ulaşılamadı vb. hata alıyorum. Sorun neden olabilir?

Hayır içinde ki kiracı önümüzde ki yaz çıkacak. Varsa bir eksiklik en azından taşınmadan halledeyim, yazı internetsiz, teleküm müdürlüklerinde geçirmek istemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Geçiş Problemi Uyarısı
    geçen yıl önce açıldı
    Türk telekom mobil veri sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Altyapı varsa aktif değildir hocam, btk'ya şikayet metni yazın.

• Sorgulamayı tekrar yaptım ve sorun çözülmüş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.