Şimdi Ara

1200-1350 arası oyun için laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1200-1300 gibi bir bütçeyle hafta sonu oyun için bir notebook alıcağım.Öneri yapacaklardan isteklerim;,
    1-Skyrim-fifa 13-GTA 4 ve yeni oyunları rahatça iyi ayarlarda çalıştırabilsin ve işlemcisi intel ekran kartlarından fazla anlamıyorum iyi bir ekran kartı
    2-Hatayda yaşıyorum AVM den alacağım.AVM de teknosa gold bimeks ve vatan computer var.Lütfen bu mağazalardan öneri yapın ve mümkünse stok durumuna bakıp Hatay da stoğunun olmasına özen gösterin

Tüm arkadaşlara çok çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: emremansur

Merhaba arkadaşlar 1200-1300 gibi bir bütçeyle hafta sonu oyun için bir notebook alıcağım.Öneri yapacaklardan isteklerim;,
    1-Skyrim-fifa 13-GTA 4 ve yeni oyunları rahatça iyi ayarlarda çalıştırabilsin ve işlemcisi intel ekran kartlarından fazla anlamıyorum iyi bir ekran kartı
    2-Hatayda yaşıyorum AVM den alacağım.AVM de teknosa gold bimeks ve vatan computer var.Lütfen bu mağazalardan öneri yapın ve mümkünse stok durumuna bakıp Hatay da stoğunun olmasına özen gösterin

http://sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-Ideapad-Z500-59-366635-Core-i5-3230-260-Ghz-6-GB-500-GB-2-GB-Vga-156-Freedos-pmu254743.html

• Bunları biliyorumda bizim burda yok herhalde :D toshiba markası iyimidir?
  • toshiba markası iyidir parası daha iyidir
  • Toshiba alırsam para çok sıkıntı olmayacak.Ama almak istemiyorum kasasını hiç beğenmiyom ya :D arkadaşların önerdikleri bilgisayarlar gta 4 fifa 13 skyrim gib oyunları full ayarlarda çalıştırırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emremansur

Merhaba arkadaşlar 1200-1300 gibi bir bütçeyle hafta sonu oyun için bir notebook alıcağım.Öneri yapacaklardan isteklerim;,

https://www.notebookadresi.com/lenovo_ideapad_z500_59366589_notebook?keyword=635

• @isabul001

Önerdiğin bilgisayar gt 4 skyrim fifa 13 COD falan rahat rahat full de veya iyi ayarlarda çalıştırırmı?
  • Merhaba hemserim.bende primall bisey bulamadım bugün internetten aldımhttp://www.ebrarbilgisayar.com/Urun/Asus-K56CB-XO029D-Notebook-pmu260410.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mehmetius Sanada merhaba hemserim :)

Benim internetten alma gibi bir şansım kesinlikle yok bugün primemall da dolanıcam da benim gta 4 skyrim assasns creed III fifa 13 pes gibi oyunları full de rahat rahat çalıştaran bilgisayara ihtiyacım var.Önerebilirmisin?
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032536/casper-cn-tki-3230b-notebook

Beyler bu makineyi aldım.Gta 4 skyrim asasisns creed falan oynarmıyım?herkes casperi yerden yere vuruyor çevremdekilerin önerisiyle casper aldım içim pek rahat değil gta 4 fifa pes skyrim falan oynatırmı bu makina?
  • Oynatır. Sen miileti takma kötü kötü diyorlarda hep kulaktan dolma şeyler bunlar ,eski casper kullananlar diyo şimdi yeni bir ürünü alıp kullanıp beğenmeyen deneyimli biri söylemiyo bunları emin ol.
  • @broadwell kardeşim içime su döktün allah razı olsun :D
  • Hocam kızma ama 1400 lirayı casper'a ve o özelliklere vererek çöpe atmışsın.Genede hayırlı olsun diyelim.
  • @_KayseriSpor birşey sorucam peki arkadaşların önerdiğiyle benim aldığım bilgisayarın özellikleri neredeyse aynı ve bildiğim kadarıyla arkadaşın önerdiği asus bilgisayarın ekran kartı benimkinden düşük işlemciler zaten aynı.Anlamıyorum sorun casper damı?Kuzenlerim kullanıyor ve ısrarla almamı tavsiye ettiler memnunlarmış ta.Anlamadım gitti casper dan düşmanlığınız ne ?
  • Olayın Casper'a düşmanlıkla alakası yok aslında. Aynı şeyi bir çok kişi Acer ve Exper için de yazar ve GENEL anlamda da doğrudur.
    Her şeyden önce şu konuyu hatırlatarak başlayalım:

Elektronik esas anlamda ŞANS işidir...!

Olayı şöyle örnekleyebiliriz:
    Önünüzde 2 yol var:
    Birincisinde 2 tane silahlı adam var ve gelene gidene ateş ediyor...
    Diğerinde de 10 tane adama var ve onlarda aynı şekilde gelene gidene ateş ediyorlar..
    Hangi yoldan geçmeyi tercih edersiniz ?

Tabii ki 2 kişinin olduğu yeri tercih etmek zorundasınız. Ama bu ne 2 kişinin olduğu yerden sağlam geçebileceğiniz garanti eder ne de 10 kişinin olduğu yerde MUTLAKA vurulacağınızı ifade eder...
    Ama tercihiniz gene de birinci yoldan yaparsınız...

Olay tamamen budur...
    Herkes ARIZA ihtimalini en aza indirecek tercihi yapmak isteyecektir. Örnek olarak ben bu sebeple herkese ASUS tavsiye diyorum. Ancak bu arızaya rastlamayacaklar anlamına gelmiyor.
    Ve tabii ki siz de şansınız CASPER'dan yana kullanıyorsunuz ve yukarıda da söylediğim gibi bu da illede "ARIZA" ya rastlayacaksınız demek değildir...
    Ama unutmayın ihtimal daha yüksektir...

Saygılarımla,

• Teşekkürler bir sorum var.Bilgisayara bir dvd taktım okudu güzel güzel oyun kurucam 1.cd yi bilgisayara kopyaladım 2. cd de okuyor ama sadece dvd rw sürücüsü yazıyor içinde hiçbirşey gözükmüyor kopyalamak için sürükleyin diyor ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emremansur -- 19 Ağustos 2013; 13:05:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.