Şimdi Ara

1200-1500 tl arası led tavsiye edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3d ve smart özelliği olan alabileceğim1200-1500 tl arası en uygun en kaliteli görüntü ve özellikleri olan tv hangisidir. şu an kampanyadaki tv lere göz gezdiriyorum.
    SAMSUNG UE42F5570SSXTK şu an kafamda ilk sırada bu tv var .1299 tl. 3d özelliği yok fakat çok iyi yorumlar var.diğer düşündüğüm modeller LG 42LA613S 1390 tl.
    PHILIPS 40PFL4418K 1499 tl. LG 42LA620S 1499 tl. SAMSUNG 40F6470 FHD 1599 tl. başka önerisi olan varmı acil alıcam çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazar Angelov -- 30 Nisan 2014; 23:20:07 >

• O bahsettiğin tüm tvlerin panelleri 50 hzdir , ayrıca onları kontrası ve siyah seviyesi yetersizdir.

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-toshiba-40tl968g-fiyati,1263897.html

Toshiba tl 968 modeli hem panel olarak 100 hzdir hemde dvbt2 alıcısı vardır. 1450tl ye satılıyor.
    Yalnız bu tarz alt seviye ürünlerden başarılı 3d ve smart kalitesi bekleme derim. Smart çok önemliyse lg nin yeni seri webos tvleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-23FDEF6CC -- 30 Nisan 2014; 23:26:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frapsxx

O bahsettiğin tüm tvlerin panelleri 50 hzdir , ayrıca onları kontrası ve siyah seviyesi yetersizdir.

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-toshiba-40tl968g-fiyati,1263897.html

Toshiba tl 968 modeli hem panel olarak 100 hzdir hemde dvbt2 alıcısı vardır. 1450tl ye satılıyor.
    Yalnız bu tarz alt seviye ürünlerden başarılı 3d ve smart kalitesi bekleme derim. Smart çok önemliyse lg nin yeni seri webos tvleri var.

SAMSUNG UE42F5570SSXTK 100 hz yazıyor özelliklerde . SAMSUNG 40F6470 de 200 hz görünüyor. 50 hz benim hd ready tv abi şaka yapıyosun sanırım

söylediğin tv yide listeye ekledim. benim için 3d ve smarttan önce görüntü kalitesi netlik sağlam kontrast ve renklerin canlılığı geliyor. ama almışken 3d ve smartta olsun istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazar Angelov

quote:

O bahsettiğin tüm tvlerin panelleri 50 hzdir , ayrıca onları kontrası ve siyah seviyesi yetersizdir.

SAMSUNG UE42F5570SSXTK 100 hz yazıyor özelliklerde . SAMSUNG 40F6470 de 200 hz görünüyor. 50 hz benim hd ready tv abi şaka yapıyosun sanırım

söylediğin tv yide listeye ekledim. benim için 3d ve smarttan önce görüntü kalitesi netlik sağlam kontrast ve renklerin canlılığı geliyor. ama almışken 3d ve smartta olsun istiyorum

EVEt hepsi gerçekten 50 hzdir üzerinde yazılımla 200 veya 400 hz yazabilir . birde mağazada görmeden tv almayın. Philipsde 5000 serisinden aşağısını tavsiye etmem.SAmsungdada 6650 den aşağısını tavsiye etmem.
    Lglerin eski LA serilerinin smartları sorunludur , internetten video izlerken donmalar videodan atmalar oluyor. Ama yeni seri LB webosların smartı hızlıdır.

Ama ben smarta filan para vermem , dizüstünü hdmi ile tvye bağlayınca en kral smart sende oluyor : ))

Önemli olan panelin kontrassı ,inebildiği siyah seviyesi , gerçek hz değeri ve görüş açısıdır. Diğer özellikler fasa fisodur.

• quote:

quote:

quote:

EVEt hepsi gerçekten 50 hzdir üzerinde yazılımla 200 veya 400 hz yazabilir . birde mağazada görmeden tv almayın. Philipsde 5000 serisinden aşağısını tavsiye etmem.SAmsungdada 6650 den aşağısını tavsiye etmem.
    Lglerin eski LA serilerinin smartları sorunludur , internetten video izlerken donmalar videodan atmalar oluyor. Ama yeni seri LB webosların smartı hızlıdır.

Ama ben smarta filan para vermem , dizüstünü hdmi ile tvye bağlayınca en kral smart sende oluyor : ))

Önemli olan panelin kontrassı ,inebildiği siyah seviyesi , gerçek hz değeri ve görüş açısıdır. Diğer özellikler fasa fisodur.

kardeşim smart ,3d felan zaten olmazsa olmazım değil. ilk öncelikli yazdığım gibi netlik ve görüntü kalitesi. zaten tv fazla izlemem oyun konsolu için alıcam. bana 1-2 model daha yazarmısın 1200-1500 aralığında hepsini değerlendiricem bi seçim yapıcam görüşün önemli benim için

• Frapsxx zaten belirtmiş, o fiyat aralığındaki cihazlar giriş seviyesidir ve kaliteden ziyade ucuzluk ön plandadır. O yüzden beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var. Oyun konusunda herkesin çok başarılı bulduğu model sony nin w905 serisidir ama fiyat da 2, 3 kat. Hemen hemen tüm markalar için durum böyle, panasonic, sharp vs bile giriş modellerinde kendi panelini değil, ucuz olsun diye lge panelini kullanıyor. Alternatif olsun diye bende birşeyler yazayım. Tr de az kaldı ama uygun fiyattan bulabilirsen panasonic etw60 veya Dt50 serileri senin baktığın cihazlardan çok daha iyidir ( resim kalitesi olarak).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguroz76

Frapsxx zaten belirtmiş, o fiyat aralığındaki cihazlar giriş seviyesidir ve kaliteden ziyade ucuzluk ön plandadır. O yüzden beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var. Oyun konusunda herkesin çok başarılı bulduğu model sony nin w905 serisidir ama fiyat da 2, 3 kat. Hemen hemen tüm markalar için durum böyle, panasonic, sharp vs bile giriş modellerinde kendi panelini değil, ucuz olsun diye lge panelini kullanıyor. Alternatif olsun diye bende birşeyler yazayım. Tr de az kaldı ama uygun fiyattan bulabilirsen panasonic etw60 veya Dt50 serileri senin baktığın cihazlardan çok daha iyidir ( resim kalitesi olarak).

eyvallah abi verdiğiniz bilgiler benim için çok faydalı oluyor. yazdığın cihazlar gerçekten kaliteli biraz baktım. plazma tv led muhabbeti gördüm bide şimdi bi yerde. plazmaların daha iyi olduğunu söylemiş arkadaşlar. plazmalarıda bi araştırayım

• quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/128759/lg-47la620s-120-ekran-3d-led-tv.aspx BU TV NASIL FİYAT PERFORMANS OLARAK

2000 liranı çöpe atmış olursun , Eğer lg almak istersen LB serilerinden 47LB670v alabilirsin.(100hz panel ve webos var ) Ama Lg panelerin çoğunda ips panel kullanılır, ips ekran olduğundan dolayı filmlerde siyahları gri şeklinde görürsün.Gerçek kontrassı düşüktür. PSA veya S pva tarzı panele sahip bir tv alırsan geceleyin ışıkları kapatıp film izlemek daha keyifli olur.

Ben çokta model tavsiye etmem , eğer az çok ingilizcen varsa , kafana koyduğun modeli yabancı sitelerdeki incelemelerini araştırabilirsin.
    Tvnin modelinin sonuna review yaz ve googleda arattır , birçok yabancı site incelemesi çıkar.Orada gerçek teknik değerleri yazarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-23FDEF6CC -- 1 Mayıs 2014; 10:58:56 >

• quote:

quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/128759/lg-47la620s-120-ekran-3d-led-tv.aspx BU TV NASIL FİYAT PERFORMANS OLARAK

2000 liranı çöpe atmış olursun , Eğer lg almak istersen LB serilerinden 47LB670v alabilirsin.(100hz panel ve webos var ) Ama Lg panelerin çoğunda ips panel kullanılır, ips ekran olduğundan dolayı filmlerde siyahları gri şeklinde görürsün.Gerçek kontrassı düşüktür. PSA veya S pva tarzı panele sahip bir tv alırsan geceleyin ışıkları kapatıp film izlemek daha keyifli olur.

Ben çokta model tavsiye etmem , eğer az çok ingilizcen varsa , kafana koyduğun modeli yabancı sitelerdeki incelemelerini araştırabilirsin.
    Tvnin modelinin sonuna review yaz ve googleda arattır , birçok yabancı site incelemesi çıkar.Orada gerçek teknik değerleri yazarlar.

dostım bütçeyi 2000 e kadar zorlıycam. sen panasonic deyince panasoniclere bakmaya başladım.şu model nasıl sence f/p olarak

http://www.teknosa.com/urunler/110012246/panasonic-tx-l42et5e-fhd-3d-led-lcd-tv-4-gozluk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.