Pek anlamam motorlardan fakat bir tane heveslendim yazın kullanmak için.Ne öneririsiniz ?Honda beat baktım şimdilik sadece tipi hoşuma gitti
Kymco Agility 125
Konu kapanmıştır, dağılabiliriz.
quote:
Orjinalden alıntı: NovariX
Kymco Agility 125
Üstüne laf söylenmez, ama belki sonuna "City" eklenir.
quote:
Orjinalden alıntı: celi-celi-celibon
quote:
Orjinalden alıntı: NovariX
Kymco Agility 125
Üstüne laf söylenmez, ama belki sonuna "City" eklenir.
BencedeAlmama çok az kaldı... ama günler geçmiyor. Muhaaha
Mondial 150ZC alınabilir
Tertemiz, sapasağlam bir agility istiyorsanız bana pm atınız
agility ne ya, tip yok karizma yok, city de aynı.
Valla kardeşim ben mondial al derim, sıfır 2,050TL şuanda 2. elini çok çok uyguna bulursun, temiz 2. el dersen 1500TL lik MONDİAL 150ZAT al 2. el kırallar gibi gez.
quote:
Orjinalden alıntı: Tulgacan
Valla kardeşim ben mondial al derim, sıfır 2,050TL şuanda 2. elini çok çok uyguna bulursun, temiz 2. el dersen 1500TL lik MONDİAL 150ZAT al 2. el kırallar gibi gez.
Akşam akşam pek güldüm. Kırallar gibi zırt pırt orasını burasını tamir ettirecek hizmetkarlar varsa olur tabi.
Valla motorun anasını ağlatarak kullanıyorsunuz sonra suç buluyorsunuz, bende var bir derdim yok 150ZAT ile. 151RS vardı çalınmasa onlada hiçbir derdim yoktu.
quote:
"NE YAA" dediğin o Agility; muhtemelen en az 4-5 tane ZAT150'yi hurdalığa gömer!
quote:
Valla motorun anasını ağlatarak kullanıyorsunuz sonra suç buluyorsunuz, bende var bir derdim yok 150ZAT ile. 151RS vardı çalınmasa onlada hiçbir derdim yoktu.
Motorun anası, babası atası beni alakadar etmez de 150ZAT ile Agility i kalite açısından eş tutuyorsan diyecek pek bir şey yok zaten. Benim motoru nasıl kullandığımı bilecek kadar müneccim isen kazançlı bir meslek tavsiye ederim. Bir çok insana göre çin malı diye tabir edilen markaların belli bir iki modelini ayrı tutarım acımazsızca eleştirmem. (150 ZAT, ZC150, Bobcat vb.) Ancak bu kronik sorunları olmasını ve malzeme kalitesinin ortalama ya da ortalama altı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Kymco Agility 125 alınabilir biraz daha az yaksın diyorsan Suzuki an 125 alabilirsin
veya ben 40-50 Km hız arası giderim az yaksın vergide ödemek istemiyorum sağlam olsun diyorsan kesinlikle TVS Scooty Pep+
150 zat maxi scooter
mondial
Arkadaşım ben motor büyütücem satıyorum. Al kaçırma. Sana 2.100 TL ya bırakırım işte ilanımın linki. Bir kez olsun bir arız yapsın bir yeri bozulsun mümkün değil. Tipi de çok güzel. Agility gibi yüksek de degil çok rahat sürüşlü dengeli bir motor. Suzu ki AN125HK çok çok da az yakıyor bildiğim mondial zat ın yakıt sarfiyatı çok fazla. 125 lik motor 100 lük gibi yakıyor 150 lik gibi gidiyor. Buyur linki incele.