Merhaba Değerli Arkadaşlar
Thunderbird kullanıcısıyım telefondan internet verdiğimde mail gidip geliyor fakat sabit wifi üzerinden kullandığımda mailler ne gidiyor nede geliyor.
Sizce Nasıl Bir Sorun Var ? Telefondan gelip giden mailler normal WİFİ'ye geçince neden hataya düşüyor ?
Teşekkürler
Merhaba SEvgili Arkadaşlar
RAW HDD Nasıl Kurtarılır ? Nasıl bir yol izlemeliyiz ?
>>>ÇÖZÜM <<<>>>ÇÖZÜM <<<>>>ÇÖZÜM <<<>>>ÇÖZÜM <<<
Veee Sorun Çözüldü ! Demek ki pes etmeyince yerli yabancı forumları araştırınca birde elektronik bilgimizi katınca 1 haftanın sonunda oluyormuş demekki :)
Şimdi bu mesele aslında özünde program kaynaklıymış demek ki çünkü denemediğim program (bilindik programlar) kalmadı ! Sonunda GET DATA BACK PRO ile soruna noktayı koydum..... Sorun yaşayan olursa bana ulaşırsa tarif edebilirim detaylı
Başarılar
Not: Bu arada teknik yardımın bahtınında bu kadar karanlık olduğunu bilmiyordum çok şaşırdım açıkçası. 2000 yılından bu yana bu forumun bir üyesiyim ama bu kadar sessiz olması üzdü ne yazık ki
Selamlar
...Ve Konumuz Yavuz AĞIRALİOĞLU===>
Merhaba Arkadaşlar
Yavuz AĞIRALİOĞLU'nun hitabeti fazlasıyla dikkatimi çekmekte.Tek sorun İYİ parti çatısı altında olması. Sizlerin düşünceleri nelerdir dostlar ?
Link Video ===> İyi Parti HDP'yi Meşru Görmedi | Yavuz Ağıralioğlu - YouTube
Link Video ===> İsmail Küçükkaya'nın hayran kaldığı vekil (Yavuz Ağıralioğlu ) - YouTube
Link Video ===> Siz Barzani'nin kafasından konfeti temizlerken de biz Kandil'e düşmandık; hâlâ da düşmanız. - YouTube
Lütfen Seviyeli Bir Tartışma Olsun Arkadaşlar
Merhaba Arkadaşlar
Yavuz AĞIRALİOĞLU'nun hitabeti fazlasıyla dikkatimi çekmekte.Tek sorun İYİ parti çatısı altında olması. Sizlerin düşünceleri nelerdir dostlar ?
Link Video ===> İyi Parti HDP'yi Meşru Görmedi | Yavuz Ağıralioğlu - YouTube
Link Video ===> İsmail Küçükkaya'nın hayran kaldığı vekil (Yavuz Ağıralioğlu ) - YouTube
Link Video ===> Siz Barzani'nin kafasından konfeti temizlerken de biz Kandil'e düşmandık; hâlâ da düşmanız. - YouTube
Lütfen Seviyeli Bir Tartışma Olsun Arkadaşlar
2 SB 1548====> İhtiyacım Var Dostlar
Yerel olarak 2 SB 1548 kodlu transistörü bulamadım. Elinde olan arkadaş varmı acaba?
2 SB 1548 Kodlu Transistör İhtiyacım Vardır
Sayın Yönetici
Elektronik bölümüne açacağıma burada açmışım yanlışlıkla
Kusura bakmayın lütfen linki silebilirmisiniz ?
Teşekkürler
RIDEN 6006P Power Supply
Değerli Arkadaşlar Merhaba
RIDEN marka bir Power Supply almak istiyorum yeni çıkan P modelini kullanan dostlarım varmı ?
Multimetre Tavsiyesi ===>Sanwa - Fluke
Değerli Arkadaşlar Merhaba
8 yılı aşkın süredir Fluke 179 kullanıcısıyım fakat bir adet daha almak istiyorum.Bugün firma ile görüştüğümde Fluke 177 talep ettim fakat o yönetici ısrarla Sanwa teklif etti! Fluke 3400 Lira,Sanwa ise 3100 TL !
Sanwa'nın japon malı olduğunu söyledi fakat benim gönlüm sanki Fluke 177'den yana !
İçimizde şayet Sanwa kullanan var ise yorum yaparsa çok sevinirim.
Sizlerde gerçek bir kullanıcı iseniz yorum yaparsanız sevinirim
Teşekkürler
|
Matematiğine Güvenen İçeri Buyursun :)
|
Bu dünya gibi 1 Milyon dünya olsa Oda ağzına kadar BUĞDAY dolu olsa 1 güvercinde 1000 günde 1 tane yese Bu biter ama SONSUZLUK BİTMEZ Neye Zar attığımızın farkındamıyız? |
Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım; Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. ******************************************** Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ! Bu dünya gibi 1 Milyon dünya olsa Oda ağzına kadar BUĞDAY dolu olsa 1 güvercinde 1000 günde 1 tane yese Bu biter ama SONSUZLUK BİTMEZ Neye Zar attığımızın farkındamıyız? |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.083
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 222.787 (Bu ay: 2.319)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 178 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic