Merhaba SEvgili Arkadaşlar RAW HDD Nasıl Kurtarılır ? Nasıl bir yol izlemeliyiz ? >>>ÇÖZÜM <<<>>>ÇÖZÜM <<<>>>ÇÖZÜM <<<>>>ÇÖZÜM <<< Veee Sorun Çözüldü ! Demek ki pes etmeyince yerli yabancı forumları araştırınca birde elektronik bilgimizi katınca 1 haftanın sonunda oluyormuş demekki :) Şimdi bu mesele aslında özünde program kaynaklıymış demek ki çünkü denemediğim program (bilindik programlar) kalmadı ! Sonunda GET DATA BACK PRO ile soruna noktayı koydum..... Sorun yaşayan olursa bana ulaşırsa tarif edebilirim detaylı Başarılar Not: Bu arada teknik yardımın bahtınında bu kadar karanlık olduğunu bilmiyordum çok şaşırdım açıkçası. 2000 yılından bu yana bu forumun bir üyesiyim ama bu kadar sessiz olması üzdü ne yazık ki Selamlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 12 Aralık 2022; 1:41:56 > |
RAW HDD Nasıl Kurtarılır ? Üstadlar Bekleniyorsunuz >>> ÇÖZÜLDÜ<<<
-
-
Onarım yapacağım programlardan neleri önerirsiniz arkadaşlar ?
-
HDD REGENERATOR ile tarama yaptığımda herhangi birşey çıkmıyor ama Recovery Partition programı ile kurtarma yaptığımda aşağıdaki gibi çok kötü alanlar var
İşin içinden çıkamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 9 Aralık 2022; 9:17:33 >
-
RAW halide bu arkadaşlar
-
Partition table doctor...
Testdisk...
Bunlar partition tablosunu geri getirdiğinde herşey eski haline döner...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
deneyeceğim değerli hocam
Sağolun
-
Veee Sorun Çözüldü ! Demek ki pes etmeyince yerli yabancı forumları araştırınca birde elektronik bilgimizi katınca 1 haftanın sonunda oluyormuş demekki :)
Şimdi bu mesele aslında özünde program kaynaklıymış demek ki çünkü denemediğim program (bilindik programlar) kalmadı ! Sonunda GET DATA BACK PRO ile soruna noktayı koydum..... Sorun yaşayan olursa bana ulaşırsa tarif edebilirim detaylı
Başarılar
Not: Bu arada teknik yardımın bahtınında bu kadar karanlık olduğunu bilmiyordum çok şaşırdım açıkçası. 2000 yılından bu yana bu forumun bir üyesiyim ama bu kadar sessiz olması üzdü ne yazık ki
Selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 12 Aralık 2022; 1:42:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X