Değerli Arkadaşlar Merhaba RIDEN marka bir Power Supply almak istiyorum yeni çıkan P modelini kullanan dostlarım varmı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDELEN_ -- 1 Mayıs 2021; 2:45:45 > |
RIDEN 6006P Power Supply
-
-
Kullanmıyorum ama kullanmayı çok isterdim. Gerçekten ücreti çok . Mükemmel bir cihazdır. Çok severek kullanırsınız. Ama yeni çıkan p modeli derken ? Orayı anlamadım. Ne özellik eklenmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Kullanmıyorum ama kullanmayı çok isterdim. Gerçekten ücreti çok . Mükemmel bir cihazdır. Çok severek kullanırsınız. Ama yeni çıkan p modeli derken ? Orayı anlamadım. Ne özellik eklenmişMerhaba Sevgili Arkadaşım,
En sağda detaylı açıklamalar mevcut. En güzelide 5 dijit olması
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Kullanmıyorum ama kullanmayı çok isterdim. Gerçekten ücreti çok . Mükemmel bir cihazdır. Çok severek kullanırsınız. Ama yeni çıkan p modeli derken ? Orayı anlamadım. Ne özellik eklenmişÜstadım yerel çok pahalı olduğu için aşağıdaki sayfadan sipariş geçeceğim;
-
Ben kullanıyorum. Gerçekten çok güzel bir cihaz. Bangood sitesinden sadece ön paneli aldım almışken bluetooth modüllü olanı alsan iyi edersin bu sayede telefon üzerindeki uygulamadan akım voltaj değerlerini takip edip ayar da yapabilirsin. Bu modülü almasan bile ön paneldeki usb girişinden pc ye bağlayıp yine aynı işleri yapabilirsin. Kutusu gereksiz derecede pahalı o nedenle kendin bir kutu yapsan daha mantıklı. Türkiyede uygun kutu bulamadım bu arada eski bir elektrol alet kutusunu kullandım. Giriş olarak elimde 36v bir smps var onu potu ile yükseltip 39 volt ile kullanıyorum. 39v giriş ile çıkışta max 37-38v civarı verebiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X