Şimdi Ara

1200'e kadar f/p telefonlarından EN İYİ KAMERAya sahip telefon hangisi?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperend

Redmi pro

xiaomi mi 5 versiyonu hakkında DAYANIKSIZ olduğu soylendii için onu liste dısı bırakmıstım.
    Bu modelin sağlamlık olarak durumu nedir? aldıgım gün benim ufaklık paramparça şekilde elime versin istemiyorum
  • Abi metal kasa ve derinlik algili cift kamera var arkasinda
  • quote:

Abi metal kasa ve derinlik algili cift kamera var arkasinda

Özellikler çok iyi ama kamera perfromansı (çift kameraya ragmen) diğerlerinin yanında baya geride kalıyor.
    Bana yeterli performansın üzerine KAMERA+SAĞLAM olarak iyi bi tel lazım. Hedef: Çocuğum
  • O zaman iphone 6s denk getiricen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O zaman iphone 6s denk getiricen

• quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

quote:

Abi metal kasa ve derinlik algili cift kamera var arkasinda

Özellikler çok iyi ama kamera perfromansı (çift kameraya ragmen) diğerlerinin yanında baya geride kalıyor.
    Bana yeterli performansın üzerine KAMERA+SAĞLAM olarak iyi bi tel lazım. Hedef: Çocuğum

lg g4 te güzel bir seçenek
  • Bende Sams j510 ile sonny xa arasında kaldım kardeşime hediye alacağım

• samsung c5 al

• Sony alma da ne alırsan al hem kamerası çamur gibi hemde şebeke çekmiyor sorunu var.

• Bu arada HTC ONE S9 modeli dikkatimi çekti. Sanırım ois var kamerasında.
    Fakat pek tutulan bir model değil sanırım. pek yorum ve kullanıcı yook
  • verdiklerin arasında bence p9 lite ve sony xa kamera açısından. j7 de tft ekran var sanırım ekranı olsun tasarımı olsun bence hoş değil. Ve performansından çok şey bekleme. Her acıdan sony xa ve p9 lite ikiside seni tatmin eder. Motorola g4 plus kağıt üstünde güzel ama tasarımı kkötü o alttaki tuş değil basılan birşey değil sadece parmak izi okuyucusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtizcisi

verdiklerin arasında bence p9 lite ve sony xa kamera açısından. j7 de tft ekran var sanırım ekranı olsun tasarımı olsun bence hoş değil. Ve performansından çok şey bekleme. Her acıdan sony xa ve p9 lite ikiside seni tatmin eder. Motorola g4 plus kağıt üstünde güzel ama tasarımı kkötü o alttaki tuş değil basılan birşey değil sadece parmak izi okuyucusu.

sony genel olarak kamera da iyidir. fakat xa nın kamera ve dayanıklılık performansı nasıldır bilemem.
    Moto g4 plus sınıfının en iyi kamera performansı olarak adlandırılıyor fakat kaba ve tipsiz sanırım.
    HTC one S9, OIS olması ile dikkatimi cekti fakat sanırım tr de resmi satış olmadıgından pek piyasada bulunmuyor.
    P9 lite alacagım gibi duruyor fakat oda dayanıklılık konusunda pek iyi değil sanırım
    Kafam iyice karısık

• u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    Sony nin kamerasıni ben beğeniyorum ama xa yı kullanmadım. Xa ultra kullandım ve onun kamerası gayet hoşuma gitti ekranıda çok parlak ve canlı isterseniz büyük ekran seviyorsanız xa ultarıyı düşünün derim kasasıda gayet şık
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

dxmark test puanlarına göre moto g4 plus orta segmentte şuan en iyi kameraya sahip cihaz ben çok memnunum kamerasından.

Dün telefonu yakından incelemeye gittim. Telefonun çekimi güzel lakin foto işlemesi bana yavaş geldi. çekme tuşuna basınca yaklasık 1 sn kadar bekliyordu.
    Durum sizde de mi böyle yoksa denediğim modelde mi sorun vardı..
  • Kesinlikle LG G4 ama çok sorun yaşayan var telefonda.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Kesinlikle LG G4 ama çok sorun yaşayan var telefonda.

Konuda bahsettiğimiz model lenovo moto g4
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Kesinlikle LG G4 ama çok sorun yaşayan var telefonda.

Konuda bahsettiğimiz model lenovo moto g4

1200 liraya kadar en iyi kamera hangi telefonda diye sormuşsun. Seçenekler arasına G4'ü almamışsın ama en iyisi LG G4. Tavsiye eder misin diye sorarsan, pek tavsiye etmem bu saatten sonra, riskli iş. Bir de şimdi fiyatlara baktım, biraz yükselmiş sanırım.

• P8 lite 2017 ne zaman çıkacak acaba beklemeye değer mi?
  • u_g_o_189 kullanıcısına yanıt
    Temmuz gibi ülkemize gelecek ki kirin 655 felan var ve fiyatı da 239 euro yani p9 lite mi5 xa j7(dandik) bunlardan daha ucuz ve performansı yüksek olacak euro bazlı konuşursak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf1 -- 24 Ocak 2017; 10:59:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asaf04

Temmuz gibi ülkemize gelecek ki kirin 655 felan var ve fiyatı da 239 euro yani p9 lite mi5 xa j7(dandik) bunlardan daha ucuz ve performansı yüksek olacak euro bazlı konuşursak

Hadi ya. ben o kadar bekleyemem 850 tl ciavarı fiyata GT3 alayım. gerçi metal kasa olması beni cezbederken pek kullanıcısı olmaması sebebiyle güncelleme alamayacak korkusu arasında sıkışıp kaldım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.