Şimdi Ara

1200'e kadar f/p telefonlarından EN İYİ KAMERAya sahip telefon hangisi?? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Pek kullanıcısı yok diye bir kaide yok cihaz sadece rusya ve türkiyede gt3 adı ile çıktı diğer ülkelerde honor 5c

Ve kirin 650 olması nedeni ile p9 lite ile aşağı yukarı aynı zamanda alacak güncelleyi

Bence bekleyin o fiyata p8 lite 2017 alısınız gt3 ve p9 lite dan bir tık üstte performansı var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanky kullanıcısına yanıt
    Haklısın xperia m ve arc s kullandım iki cihazda da ara ara şebeke sorunu oluyordu xperia m bir süre sonra sim kartı bile okumadı kamera olarakta zayıflar rakiplerine göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KERPETEN ALİ -- 24 Ocak 2017; 22:20:55 >
  • son kulvarda şu üç model arasında kaldım
    1150tl huawei p9 lite (özellik)
    900tl huawei GT3 (metal kasa)
    1000tl moto g4 plus (kamerası)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutsel76

1 numara kamera P8

2 numara kamera P9 lite

diğerlerini pek önermem.

samsung un tüm modellerinden uzak dur.

(note3 kullanıcısı)

o niye hocam :D
  • linkteki sıralamadan digitalkamera puanların bakabilirsin.

http://www.chip.de/bestenlisten/Bestenliste-Handys--index/index/id/900/

• Mobile cihazdan listeye bakacaksan browser ayarlarından

masaüstü sitesi iste yi seç ki liste tam ve detaylı açılsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutsel76

linkteki sıralamadan digitalkamera puanların bakabilirsin.

http://www.chip.de/bestenlisten/Bestenliste-Handys--index/index/id/900/

Benim iki önemli kriterim var KAMERA ve DAYANIKLILIK (çizilmesin, kırılmasın)
    listeyi incelediğimde de aynı sonuçlara ulaşıyorum.
    Özellik : p9 lite
    Dayanıklılık: GT3 (metal kasadan dolayı)
    Kamera : Moto G4 plus
    Gerçi hiçbirinin dayanıkllılık konusundaki durumundan emin değilim. Hatta huawei lerde gorilla glass yok diye biliyorum. Buda beni düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u_g_o_189 -- 26 Ocak 2017; 9:8:8 >

• Merhaba,

Çocuğunuzun sağlığı açısından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta SAR değeri. Yaşını bilmiyorum ancak telefon ile haşır neşir olacağı kesin. Bu fiyat seviyesindeki telefonlar aşağı yukarı benzer kamera performansı veriyor. Daha iyi olanlar elbette olacaktır ama mükemmel sonuçlar bekleyemezsiniz. Varsın %10 daha kötü bir fotoğraf kalitesi olsun ancak çocuğunuz gereksiz radyasyona maruz kalmasın.

Çok fazla özelliklere takılmayın. Yüzeysel olarak yeterli bilgiye sahipsiniz ancak Sar değerine dikkat etmeyi unutmayın. Mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum :)

• kamare iyi derken özellik olarak Optik Görüntü Sabitleyici (ois) olmalımı yada diğer özelliklerden hanıgisi olmalı
    lg v20 ile Lenovo Moto G4 Plus burdaki özelliklerden hangisi olmazsa olmazlardan olmalı

1200'e kadar f/p telefonlarından EN İYİ KAMERAya sahip telefon hangisi??1200'e kadar f/p telefonlarından EN İYİ KAMERAya sahip telefon hangisi??

• g4 plus fiyatına göre mükemmel kameraya sahip kesinlikle onu alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Kvnç -- 27 Ocak 2017; 17:17:15 >
  • HUAWEI GR5 900 TL. HUAWEI GT3 yerine düşünülürmü.
  • gr500 daha eski bir model gt3 daha yeni bir model tasarım olarak gt3 daha şık..kamera performansını bilmiyorum..ben biraz daha bekleme taraftarıyım.içimden bir ses aradığın telefon yakında gelecek diyor..bekleyelim bakalım..

ois optik görüntü sabitleyici kamera için olmazsa olmaz özeliklerden birisi.htc one s9 ois desteği var.sırf parmak izi okuyucu olmadğından alamadım. çok araştırma yapan biriyim.mutlaka bir eksik telefon özeliği çıkıyor. yani dört dörtlük telefon bir türlü bulamadım.. kimisi pahalı kimisinin işlemcisi kötü kimisi ise büyük..

istanbul bilişimde c5 telefon var .istanbul bilişim garantisi altında. biraz daha fiyatı düşeceğini tahmin ediyorum. alınabilecek en güzel telefon bu gözüküyor.. her kafadan bir ses çıkıyor.tam p9 lite alıyordum youtubedan bir video izledim.lite almayın diyor .o yüzden ondan da soğumuş durumdayım..kararsız kalmak çok kötü bir durum..x

tavsiyem sony alacaksanız teleservice firmasından uzak durmanız..bana iki yıl işkence çektiren firma..

• quote:

Orijinalden alıntı: telemcii

gr500 daha eski bir model gt3 daha yeni bir model tasarım olarak gt3 daha şık..kamera performansını bilmiyorum..ben biraz daha bekleme taraftarıyım.içimden bir ses aradığın telefon yakında gelecek diyor..bekleyelim bakalım..

ois optik görüntü sabitleyici kamera için olmazsa olmaz özeliklerden birisi.htc one s9 ois desteği var.sırf parmak izi okuyucu olmadğından alamadım. çok araştırma yapan biriyim.mutlaka bir eksik telefon özeliği çıkıyor. yani dört dörtlük telefon bir türlü bulamadım.. kimisi pahalı kimisinin işlemcisi kötü kimisi ise büyük..

istanbul bilişimde c5 telefon var .istanbul bilişim garantisi altında. biraz daha fiyatı düşeceğini tahmin ediyorum. alınabilecek en güzel telefon bu gözüküyor.. her kafadan bir ses çıkıyor.tam p9 lite alıyordum youtubedan bir video izledim.lite almayın diyor .o yüzden ondan da soğumuş durumdayım..kararsız kalmak çok kötü bir durum..x

tavsiyem sony alacaksanız teleservice firmasından uzak durmanız..bana iki yıl işkence çektiren firma..

Malesef Vodafone HUAWEI GT3 ü taahütsüz vermiyormuş. Bu durumda elemek zorunda kaldım. Lenovo K5 Note yada Lenovo k6 Power arasındayım ama bilemiyorum özellikleri iyimi.

• biraz daha sabretmekte fayda var..bence
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Kardeş 879 tl ye gg da satılıyor.
    50 tl chip para veriyor.
    forumdan 150/25 vb bulursan
    yaklaşık 810 tl ye geliyor. (vodafone aynı fiyat sayılır)
    ben eşime bu şekilde aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

50 tl chip para veriyor.

Oyun performansı nasıl. Kasma donma yapıyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

50 tl chip para veriyor.

Oyun performansı nasıl. Kasma donma yapıyormu.

dediğim gibi eşime aldım. o nedenle oyun falan yuklemedik, bilemiyorum. Ama donma falan yaşamadık.
    Fakat araştırırken cok yüksek grafikli oyunlar dısındakileri sorunsuz şekilde oynatıyor diye yorumlar vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u_g_o_189 -- 7 Şubat 2017; 16:9:40 >
  • Bende oğlana bakıyorum. Oyunda çok oynar. 1000 TL kadar çıkabilirim. Bakalım ne alacağız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.