Şimdi Ara

1200 TL Lenovo Moto Z Snpdrgn 820/32GB Rom/4GB Ram/5.5"(1440x2560)(AMOLED) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pil telefonun ömrünü belirleyen baş element. bu yüzden moto z doğuştan kaybetmiş, 700 de deseler bu gerçeği değiştirmiyor. mühendisleri, patron olsam direk kovmuştum pil yüzünden. hala pilde tık yok bu arada. ama senede bir şöyle uzun ömürlü pil icat edildi diye haber de eksik olmuyor. ben böyle kapitalizmin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

Her şey işlemci kamera değil! Tavsiyem almayın yönünde. Diğer konudaki inceleme yazısını okuyun. 3-4 saat ekran süresi ve ısınma sorunu olan bir telefonun içinde sd845 de olsa alınmaz.
    Günümüzde 3000mAh civarı bataryası olan hemen hemen bütün telefonlar maalesef bu durumda. Bu telefonda 5 saat ekran süresi. Şu tarz hızlı şarj eden bir power bank ile almakta fayda var
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-10000-mah-3-nesil-powerbank-cift-usb-18w-qualcomm-3-0-hizli-sarj-cihazi-orjinal-363647297

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 16 Temmuz 2018; 21:8:57 >

• Merhabalar. Kullanan arkadaşlardan çok kullanmayan kişilerin yorumları olduğundan yazma gereği hissettim. 45 gündür telefonu kullanmaktayım.

Ekran süresi söylenenlerin aksine 5-6 saat civarında gidiyor. Oyun oynamıyorum.

Ses, ahize sesi yeterli, kronik sorun yok.

Yoğun kullanımda (yarım saat ve üzeri) cihazın kenar kısımları ısınıyor. Kullanıcıyı çok rahatsız etmiyor.

Ön ve arka kamerası gündüz çekimleri başarılı, gece çekimleri her telefonda olduğu gibi yetersiz. Işığın olduğu kapalı ortamlarda tatmin edici.

Parmak izi çok başarılı çalışıyor. Amoled ekran hakkını veriyor.

Oreo güncellemesi var cihazda şu an stabil kullanıyorum.

Bu telefonu kimler almalı?

Günlük işlerini halleden, sosyal medya, bankacılık uygulamaları, radyo ve müzik dinleyenler, arada bir fotoğraf çekilenler gözü kapalı alsın.

Kimler almamalı?

Masaya koyduğunda şekil telefonum olsun, bokeh efektli fotoğraflar ve selfie'ler çekeyim, deli gibi oyun oynayayım diyen arkadaşlar uzak dursun.

Saygılar.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    Benim fobim var:). Isınıyor dendiği anda arkama bakmadan kaçarım :). Diğer konudaki incelemede 3-3.5 saat denmiş ki üstte bir arkadaş da doğrulamış. Ha internette gezinmede 5 saat ekran süresi veriyorsa bu fiyat performansa göz ardı edilebilir ama 3-3.5 saatin kimseye yeteceğini sanmıyorum. Yanımda powerbank da taşırım ama sürekli şarj deşarj etmek de batarya ömrünü bir hayli kısaltıp kullanılmaz derecelere getirecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Günümüzde 3000mAh civarı bataryası olan hemen hemen bütün telefonlar maalesef bu durumda. Bu telefonda 5 saat ekran süresi. Şu tarz hızlı şarj eden bir power bank ile almakta fayda var
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-10000-mah-3-nesil-powerbank-cift-usb-18w-qualcomm-3-0-hizli-sarj-cihazi-orjinal-363647297

Alıntıları Göster
    Htc u11 hariç ekran süresi en az 5 saat .. Ama pahalı tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Li-ion pillerde öyle bir durum yok. Eski tip ni-cd pillerden kalma yanlış bir inanış o. Isınma konusunda bende xiaomi 5s var kullanıcıları konusuna baktığınızda ısıdan şikayet var. Benim cihazım ısınmıyor çünkü kernel kullanıyorum farklı romlar deniyorum ve en stabil şeklini ayarlayabiliyorum. Android alacaksanız biraz kurcalayabilmeniz lazım
  • Tek el kullanımında başparmak, çerçevesiz ekranlarda alt kısma zorlanarak gidiyor. Buna ergonomi ya da human machine interface deniyor. Bu telefon, estetik açıdan olmasa da ergonomi açısından tek el kullanıma daha uygun bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Her konu açıldığında gelip laf edip insanları mı bezdirsek? 5 kuruş almadan basit bir google araştırmasıyla bulunmayacak bilgileri derleyen birinin emeğine saygısızlık mı etsek? Herkesi küstürüp sıcak fırsatlarda banka kampanyaları dışında fırsat kalmamasını mı sağlasak?
    Açılmış konusu var, bakan bakıyor. Gereksiz duyarlanmanın manası varmı. Bunca yıllık tecrüben var, her fiyat kıpırdanışında konu açacaksa küsüp gitsin zaten.

• cohannan kullanıcısına yanıt
    bipekkan B kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz gibi olmadığını zaten biliyordum da yine bir bilene danışayım dedim. Forumda bipekkan hocam pil konusunda bayağı bir bilgisi mevcut. Ona ilettiğimde verdiği cevabı aynen aşağıya kopyalıyorum.

“Li-Ion veya Li-Po şarjlı pillerde ömur imal edildiği anda başlar ve en az 2 yıldır. 3-4 yıla kadar çıkabilir. Ortam sıcaklığı ve şarj cihazının kalitesine göre bu ömürde kısalır. şarj cihazlarının mutlaka aşırı akım voltaj vb koruma devreleri olmalıdır. Önemli olan şarj cihazının pili ısıtmamasıdır. Hızlı şarj pil ömrünü önemli ölçüde negativ olarak etkiler. Ne kadar çok şarj-deşarj o kadar kısa ömür.”

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.