Ben kalitesi icin LG derim. Fakat bir Vatan magzasina gidip sizin bakip begenmeniz gerekiyor. Monitor'u muhakkak Vatan'dan alin, 30 gunluk 0 pixel garantisi veriyor.
benim de ilk tercihim LG olacak fakat vatanda ısrarla incayı önerip durdular.ömür boyu ölü piksel garantisi varmış,samsung paneli kullanıyormuş inca...ama benim için hdmi da önemli hem monitör hem tv olarak kullanmayı düşünüyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: blue1907
benim de ilk tercihim LG olacak fakat vatanda ısrarla incayı önerip durdular.ömür boyu ölü piksel garantisi varmış,samsung paneli kullanıyormuş inca...ama benim için hdmi da önemli hem monitör hem tv olarak kullanmayı düşünüyorum...
LG monitörü 28 nisanda %25 indirimle alanlar var.Acaba haziranda babalar günü kampanyası adı altında indirim söz konusu olabilirmi,bekliycem biraz ona göre...
İndirim söz konusu olabilir forumun Monitör bölümünde
Linkini verdiğiniz 2 monitöründe incelemeleri mevcut
Size tavsiyem mağazalara gidip bakmanız monitör internetten pek seçilmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: RessT
İndirim söz konusu olabilir forumun Monitör bölümünde
Linkini verdiğiniz 2 monitöründe incelemeleri mevcut
Size tavsiyem mağazalara gidip bakmanız monitör internetten pek seçilmiyor
ve beklediğim oldu.Vatan world kart 6 taksite %25 indirim kampanyası başlattı.Lg 2360V monitör 380 tlye düştü.ayrıca casperın intel işlemcili ve 18.5 monitörlü sırf ekran kartı kötü gibi görünen modeli de 1.060 tlye düşmüş.bilgisayar parçaları da indirimde intel i5 2500k işlemci 393 tl.acaba vatandan mı toplasam parçaları eksenden vazgeçip? bu uygun fiyatlara göre intel işlemcili bir sistem önerebilirmisiniz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme