Şimdi Ara

1200 watt ve üzeri kaliteli psu tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıdaki linkteki PSU 'yu alacaktım. Ama stoklarda kalmamış. Başka bir yerde de bulamadım.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ERV1250EGT

Sistemde iki sıvı soğutma sistemi var. Biri peltier 'li sistem. zOTAC GTX 480 amp de alacağımdan dolayı 1200 watt dşünüyorum.

Hepsiburada 'dan bunları buldum.

Xilence XP1200 1200W 135mm Fan Active PFS 80+ R3 Power Supply
    High Power Rock Solid 1200W Modüler Powersupply HPC-1200-G14C
    In-Win commander 1200W 80+ modüler Power Supply PWRINW1200000050

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir.

• Revolution 1250W düşünüyorsan, bunun için yeterli bütçen var ise fakat stoklarda yok ise ya bekle ya da corsair e yönel bence. Diğerleri kesinlikle denk ürünler değil çünkü. Bu tip bir PSU aldığında uzun yıllar değiştirmeyeceğini düşünürsek kesinlikle 5 yıl garantili olmalı. Ayrıca GTX480 ile Triple SLI + işlemci ve ekran kartlarını overclock yapmadığın sürece o kadar güce ihtiyacın yok.
  • kullandığınız peltier max kaç W güç tüketiyor?
    eğer 50-100W arasında ise, gtx480 i daha sonra sli yapmayacaksanız yeteceğini corsair in 950W lık modelinin yeteceğini düşünüyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cmpsu-950tx-cmpsu-950tx-950w-140mm-fanli-80-plus-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=44733

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şifacı -- 7 Eylül 2010; 21:43:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HexfeT

Revolution 1250W düşünüyorsan, bunun için yeterli bütçen var ise fakat stoklarda yok ise ya bekle ya da corsair e yönel bence. Diğerleri kesinlikle denk ürünler değil çünkü. Bu tip bir PSU aldığında uzun yıllar değiştirmeyeceğini düşünürsek kesinlikle 5 yıl garantili olmalı. Ayrıca GTX480 ile Triple SLI + işlemci ve ekran kartlarını overclock yapmadığın sürece o kadar güce ihtiyacın yok.

Katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.