Şimdi Ara

12000 BTU Klima Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Klima konusuna çok uzak biri olarak forumu baştan sona okudum asıl ADO hoca tavsiye etse şunu al dese hiç uğraşmadan alırım :D

İstanbulda 2 yıllık binada ara katta oturuyorum salonum 25 m2
    2 tane fransız cam var toplam pencere alanım 3 m2
    Evim güneybatıya bakıyor dış cephe yalıtımım mevcut ve evim öğleden sonra direk güneş alıyor.
    Tahminimce 12000 btu yeteceğini düşünüyorum fiyat aralığı ise 2000 -2500 tl ama 3000 e bu ürün çok tatmin edici bir ürünede açığım.
    En önemlisi sağlık konusu çoçuk sağlıgını etkileme durumu marka takıntık yok :D
    http://www.lg.com/tr/inverter/lg-AS-W096J1R0https://www.beko.com.tr/split-tipi-klimalar-ultra-ionizer-inverter-serisi-31230-aa-klima.html

ilk gözüme çarpan ürünler tavsiyelerinizi şiddetle bekliyorum :)

• Hocam aslinda hazirladigim yazilar o kadar ince detayina kadar her seyi yaziyor ki, size geriye tek kalan bir marka belirlemek

Bakin ne guzel tespitler yapmışsınız. Mantolamasindan m2 sine kadar detay cikarmişsiniz.

Simdi size geriye kalan sizin kosullariniza uygun markayi belirlemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler sağlık konusunda cocuklar icin dikkat edilmesi gereken bir özellik varmi ? :)

• ohs kullanıcısına yanıt
    Hocam normal şartlarda çocuklarımız için en önemlisi aslında doğal olmayan yöntemlere azami dikkat etmemiz gerektiğdir ki YAPAY SOĞUK bu listede önemli bir yer alır.

Bu nedenle daha önceki yazılarımda da sürekli olarak ÇOCUK söz konusu ise klimaları soğutma modunda kullanmak yerine mutlaka NEM DENGESİ unsurunu korumak adına DRY yani NEM ALMA modunda çalıştırmalıyız.

Bu bize hem kontrollü bir soğutma hem de korunmuş bir nem dengesi sağlayarak çocuklarımızın daha gelişme sürecinde olan ciğerlerinin olumsuz etkilenmesine kısmen engel olacaktır.

Aynı zamanda (Sizin klima yeni olacağı için şimdilik sorun yok) yine çocuklu evlerdeki en önemli hususlardan birisi de ülkemizde hiç önemsenmeyen klima bakımıdır.

Bunlara dikkat edildikten sonra rahatlıkla evde tabi ki bu iklimlendirme ürünleri kullanılabilir

NEM ALMA konusunda daha önce bir yazı yazmış olmam lazım çok da hatırlamıyorum lakin genel bilinenin aksine NEM ALMA modu kelime anlamının ortaya çıkarttığı sonuç gibi havadaki nemi almak değildir. Aksine NEM AL MA, Yani Nem'i alma, Bırak belli oranda havada nem kalsın, anlamındadır. Zira konfor koşulları 22 - 27 derece aralığı ve %50 nem demektir

• Cok teşekkür ederim değerli bilgilendirmeniz için :)

• ohs kullanıcısına yanıt
    Rica ederim Hocam, bir nebze faydası olduysa ne mutlu bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.