Şimdi Ara

12000 ytl yi yatırım amaçlı olarak ne yapabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • altın yapabilirin yada faiz'e yatırbilirsin.
  • mevduat yada tahvil.Tabi parayı 1 yıl falan bağlamak istemiyorsan mevduat daha cazip olur.
  • yan yatır
  • 9-10 ytl ye bi araba alıp rent a car a ver her ay cebine 500-600 ytl net para girsin.. ayrıca ordaki arabada senin istediğin zaman alabilirsin.. arabayı sana ilk aldıkları günkü gibi vermek zorundalar bunuda unutma(yani çarpık çurpuk gelmeyecek o araba sana) eğer arabaya bişey olursada pert durumu felan o arabanın parası yine sana gelecek.. güzel iş..

ama tabii istediğin gibi değerlendirmek senin elinde..

• bu şekilde araba verebileceğimiz rent a car neresi var?
    quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

9-10 ytl ye bi araba alıp rent a car a ver her ay cebine 500-600 ytl net para girsin.. ayrıca ordaki arabada senin istediğin zaman alabilirsin.. arabayı sana ilk aldıkları günkü gibi vermek zorundalar bunuda unutma(yani çarpık çurpuk gelmeyecek o araba sana) eğer arabaya bişey olursada pert durumu felan o arabanın parası yine sana gelecek.. güzel iş..

• Arsa al hocam..
  • Yok plaza alsın (=
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

9-10 ytl ye bi araba alıp rent a car a ver her ay cebine 500-600 ytl net para girsin.. ayrıca ordaki arabada senin istediğin zaman alabilirsin.. arabayı sana ilk aldıkları günkü gibi vermek zorundalar bunuda unutma(yani çarpık çurpuk gelmeyecek o araba sana) eğer arabaya bişey olursada pert durumu felan o arabanın parası yine sana gelecek.. güzel iş..

harbi kârlı işmiş ya. ankara içi biliyomusun bu işi yapabileceğimiz yerler?

• ya altın al yada uguRnB dediği gibi yap ama güvenilir bir yer bulman daha iyi olur
  • bulabilirsen arsa falan satın al çabuk değerleniyor
  • rent a car işini geçin bence

adamlar hayvan gibi kullanıolar arabanızı belki siz geri teslim alırken farketmiosunuz ama arabanın yürüyeninin haşatı çıkmış olabilir.
  • durumun iyiyse boşver kullanma at bankaya kalsın gerektiğinde kullanırsın

Sakla samanı.Gelir zamanı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Arsa al hocam..

loop ve cann;
    dediğiniz arsa olayı aklımda aslında taşoluk yada imrahor taraflarında o fiyatlara varmış. yani gaziosmanpaşa ilçesi oluyor tabi.

diğer arkadaşlarada fikirleri için teşekkür ediyorum. zaten paranın bi kısmı altın bi kısmıda dolar oalrak duruyor. geçen dolar aldım bi kısmı ile 300 ytl birden zarar oldu.

faız olayı zaten bize ters olmaz. B tipi likit fon ve borsa yı merak ettim nasıl oluyor ondaki durum.
  • Paintboll sahası açmayı düşünür müsün? az önce bi topic vardı çok ilgi çekici
    İstanbul dışı bir ilde böyle bir akım başlatabilirsen köşesin
  • ucuzdan araba al değerini arttırıp satmaya çalış.borsa oyna.altın al.

en iyisi bankaya yatır ayda üç beş getirir birşeyler ayrıca parayıda harcamamış olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgia

rent a car işini geçin bence

adamlar hayvan gibi kullanıolar arabanızı belki siz geri teslim alırken farketmiosunuz ama arabanın yürüyeninin haşatı çıkmış olabilir.

hocam en başta sözleşmede bi takım şartlar konuluyo arabayı verdiği gibi geri alma felan.. haşatı çıkmış bir araba vermezler veremezler.. ayrıca arkadaşlar ankarada oturmadığım için bilmiyorum yer. izmirdeyim..
    bu benim düşüncem herkesin bi düşüncesi vardır..
    ne olacaksada şimdiden hayırlısı olsun diyelim..

• turşusunu kur
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdisarikaya

bence b tipi fon al devlet tahvili fena degil bormal tahvil faiz oranlarini incele

euro dolar alma belli olmaz al satta kaybedersin.

+12345678910

Akbank'ın B tipi likit fonunu şiddetle tavsiye ederim....herzaman kazandırıyor ve sağlam yatırımdır...
    bir gün asla değerinden aşa düştüğünü görmedim..
    paraya ihtiyacınız olduğu zamanda fondaki parandan istediğin kadar çekip kullanabiliyorsun
    yani vade bozuldu faizi gitti diye bir şey söz konusu değildir.. kesinlikle altın dolar euro gibi yatırımlarda ettiğin zararı bu tür yatım ile zarar etme olasılığın sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 26 Eylül 2007; 3:06:06 >

• iddaa oyna
    mesela banko bi mac verim sana
    Gs-Bjk bas Gs'ye Parayi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.