Şimdi Ara

120000 TL YE KADAR SPOR ARABA TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cabrio ve spor araçlar hakkında pek bilgim yok ama şöyle ufak bir yorumum olacak hocam. 120.000 TL ye araba alacak olan birinin "yakıtı beni üzmesin" demesi pek doğru değil. Performans istiyorsanız yakacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NissanQQQ

Haklısınız ama 30-35 kr üstü yakıt beni zorlar

kardeşim günümüzde normal bir araç o kadar yakıyor sen şimdi gidip gt86 falan alırsan bekleme 30-35kr yakacağını 50kr'dan aşağı yakmaz şehir içinde, benim sana tavsiyem http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2009-model-25.500-km-de-hatasiz-boyasiz-mr-sst-beyaz-evo-x-240818117/detay

evo X 100/11-12L yakar ona göre düşün

• O parayı yurt dışı işi sayesinde biriktirebildim o parayı verenin 60-70 kr yakan araçlara bakabileceği düşünülmesi yanlıs mesela benim kafamdaki 320 d cabrio coupe 184 bg 340 tork yanılmıyosam 7-8 lt yakıtı var ve performanslı bu tarz araçlar
  • az yakıp yanlayan bi 320d geliyor aklıma
  • 2.0 dizel bmw felan düşünüyorum cabrio coupe tork olsun beygir olsun tatmin eder gibime geliyor ve 7-8 lt yakıyormus evo 300 bg araba benzinli bide çook zor
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Banada aynısı geliyor başka şans yok gibi görünüyo bi s2000 veya evo brz felan isterimde çok yakarlar :))
  • quote:

O parayı yurt dışı işi sayesinde biriktirebildim o parayı verenin 60-70 kr yakan araçlara bakabileceği düşünülmesi yanlıs mesela benim kafamdaki 320 d cabrio coupe 184 bg 340 tork yanılmıyosam 7-8 lt yakıtı var ve performanslı bu tarz araçlar

Anlıyorum hocam. Tabi zevk meselesi, umarım uygun aracı bulursunuz, burada da bizlerle paylaşırsınız.

• quote:

2.0 dizel bmw felan düşünüyorum cabrio coupe tork olsun beygir olsun tatmin eder gibime geliyor ve 7-8 lt yakıyormus evo 300 bg araba benzinli bide çook zor

cabrio temiz bulamazsın, coupe bulunur o fiyata
  • Yakıtı önemsemeyecek olsam kesinlikle klasik araçlara yönelirdim
  • bmw 3.20d al kurtul aldigin arabanin piyasasi olsun :)

• İnşallah bulurum teşekkürler
  • toyota gt86
    subaru brz
    e92 dizel

• Dizel ve spor araba isterse. 5.0 dizel olsun, mazot ile spor kavrami ayni denklemde olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Haklısınız ama 30-35 kr üstü yakıt beni zorlar

O zaman fazla seçenek yok, 320d olabilir

• Ne derseniz deyin bir bahane bulup 320d coupe diyor,kendinizi yormayin bence bosuna :-). Butceyi yuzde 10 dusur,o farki benzin parasi yap da traktor gibi ses yapmasin araban ;-)

• Spor araba istiyorsan az yakmaz.

Tavsiyem bulabilirsen 350Z.
  • gt86
  • 1 tane E kasa Bmw 3.20D 2011 model

1 tane Mazda Mx5 miata 2 eski kasa

Bunun icin 30 bin daha lazim sana .

• Bayileri tek tek dolaşır, ellerinde kalan 200 HP manuel RCZ'lerden bir tane uygun fiyata düşürürdüm, hatta bütçe biraz artarsa 270HP'lik R bile olabilir.
    Artık üretilmiyor ve satılmıyor olması değerini daha da arttırıyor.
  • 320d cabrio lar hem yüksek km hem de çok pahalı fiyatlarda, 120 ye temiz 320d sedan ekranlı msport alınır gibime geliyor, kesmezse chip jant vs ile ciddi spor araç görünümüne kavuşuyor. şimdiden alacağınız araç hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.