Şimdi Ara

120000 TL YE KADAR SPOR ARABA TAVSİYESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok tehlikeli araçlara bakıyorsunuz. Patlamamış bmw cabrio bulmak aşırı zordur. Bu araçlar düz gittiğinden daha çok yan giden araçlar

Ayrıca 163-177-184 lükler var piyasada sanırım. 177 liklerde kronik problem vardı da şimdi hatırlayamadım(araştırırsanız bulabilirsiniz baya ciddi bir problem). En iyi giden ve sağlam olan 184 lük olanlardı. Almadan önce motoruna iyice baktırmalısınız.

Yine de yerinizde olsam geçmişini bilmediğim 320d cabrioyu almazdım. Yakıt illa düşük olsun derseniz arkadaşların da önerdiği gibi normal m paket bi 3.20d ye bakabilirsiniz.
  • Peugeot RCZ R Bütçe biraz arttırılabilirse 1.6 Thp 270hp Manuel vites donanım olarakta tatmin eder 19" jant xenon far vs standart geliyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-oto-stop-2014-rcz-r-hic-kullanilmamis-222712708/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Golf GTİ tabiki başka araç dusunmeyin bile..

Esp si tamamen kapanmayan, çekiş kontrol kapandığında da 1 ve 2.nci viteslerde gaza basınca patinaja kalan, limitlerde arkasını bir anda bırakma eğiliminde olan araba. Ne spor ama..

Konu sahibine cevap olarak: gt86, brz, mx5, subaru wrx sti, lancer evo vs. Spor araba dediğin bunlardır. BMW ler düşünülebilir. BMW haricinde normal kullanım için tasarlanmış, ancak sonradan sportifleştirilmeye çalışılmış araçları pek tercih etmeyin.
  • Arkadan itiş olacak. Pek seçenek yok 3 kasa coupe al geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subaru BRZ iyi bir seçim olur.
  • 218 i coupe yi dusundunuz mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam son olarak forumu sakın dinleme. Bi ara mazda alın diyorlardı herkese içlernden biri almadı. Victor notebook alın alın dediler. Aldkm firma battı pc elimde şatladı. Garantiye verecek servis yok. Aman diyim dinlemeyin forumu. Görüş almak için eyvallahta sakın sizi etkilemesinler ama.

• Wheatley kullanıcısına yanıt
    Bende viktor alıcaktim masaüstü topladım son anda

• Victor ne... coupemi.. cabriomu..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Fiyat, performans, prestij açısından kesinlikle 3 kasa. Şaşmayın. Hatta alabiliyorsanız 3 kasa 3binlik coupe alın derin.

Daha az para vermeyi düşünürseniz 3.30ci e46 kasa. Şükrla olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 22 Ocak 2016; 0:08:05 >
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Ön çekiş değil mi o
  • serkanarch S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • NissanQQQ kullanıcısına yanıt
    O araba alınmaz. 60 bin TL hasar kaydı var yazıyor açıklamasında.
  • thequick T kullanıcısına yanıt
    Ben misal verdim o kasa o tip diye
  • Ben sanırım kararımı verdim bu paralara eski model biton km yapmış bmw ye para vereceğime 10bin de mercedes alırım diyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-erenler-motors-arac-opsiyonlanmistir-ilginize-tesekkurler-258802102/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: NissanQQQ

Merhabalar ben maksimum 120.000 tl ye kadar spor bi araba istiyorum sıfır 2. el fark etmez kafamdaki aracı özetlemem gerekirse performans konusunda üzmeyecek yeri geldiğinde yanlayacak ama yakıt açısından da çok yüklenmeyecek bişey arıyorum aklıma sadece 2011-2012 3.20 d cabrio coupe felan geliyo başka neler alınabilir fikir verirseniz çok sevinirim

aklınızdaki ni uygulayın bence e92 görüntü olarak e90 dan iyi 3.20cd alın geçin ama 2011 3.20d alacam deseydiniz almayın derdim. 3.20cd in tek kötü tarafı vites topuzu cok kaba joystick olsa bende o arabadan alıcaktım :) çok ufak bir detay ama görselliğe önem veririm :)
  • Toyota 86 gt bak ama fiyatından emin değilim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.