Şimdi Ara

1200Tl Bütçe ile alınabilecek en iyi tablet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tab s
    Nexus 9
    NVIDIA SHIELD TABLET
    Lenovo Miix 2
    Asus vs vs vs derken sizlerinde görüşlerini almak istedim.

2ye düşürdüm diyebilirim seneçek sayısını Nexus 9 ve NVIDIA SHIELD TABLET arasındayım ama sizinde yorumlarınızı almak isterim.

Şimdiden çok teşekkürler.

• gunesege G kullanıcısına yanıt
    Bir kaç ay beklersen önümüzdeki aylarda Snapdragon 810 chipsetli tabletler çıkmaya başlayacak. Htc hazırlıyor böyle bir cihaz. Ayrıca Nvidia shield tabletin yeni Tegra X1 chipsetliside yakında çıkacak.

Tabi bunları bekleyemem dersen Nexus9, Shield tablet yada İpad air 2 arasında bir seçim yapabilirsin.
  • Peki siz olsanız bu 2sinden hangisini seçerdiniz ipad air alamam android lazım çünkü@Gladiotürk
  • Yok mu bir uzman arkadaş
  • tab s kullanıcısıyım .uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız gözünüz kapalı air 2 alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android lazım bana oyuzden air2 alamam ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesege

Android lazım bana oyuzden air2 alamam ne yazık ki

bekleyin o zaman yeni tabletler çıkacak.illlada alacaksanız tab s alın kesinlikle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar bayadır araştırma içindeyim

Tab s
    Nexus 9
    NVIDIA SHIELD TABLET
    Lenovo Miix 2

2ye düşürdüm diyebilirim seneçek sayısını Nexus 9 ve NVIDIA SHIELD TABLET arasındayım ama sizinde yorumlarınızı almak isterim.

Nexus 9 oneririm. Saf android,uzun guncelleme destegi,kaliteli markalarla isbirligi (htc,asus,lg vs.) ile nexus serisi her daim en stabil android deneyimini yasatmistir. Listedeki diger onerim nvidia shield tablet olsada opsiyon olarak satilan gamepadi ile maliyeti daha da yukseliyor. Gamepadsiz almakta modele yazik etmektir. Ayrica yurt disindan getirecek birisi yoksa ulkede bulmak ciddi sikinti. Tabiki cok kaliteli ve performans canavari bir tablet olsada guncelleme omru ve teknik destek,servis konusunda ulkemizdeki sikintilari nexus 9 a gore daha fazla. Ucuncu bir alternatifimde o kadar yuksek miktarlara cikmak istemiyorsaniz 800 civarina tab s olur. Guclu donanimi,olaganustu inceligi ve ekraniyla ipad e ciddi anlamda bir rakip. Teknik destek,servis,aksesuar ve gerekirse parca bulma konusunda ulkemizde diger iki rakibinden cok daha onde. Alternatifler arasinda degerlendirilmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Arkadaşlar bayadır araştırma içindeyim

Tab s
    Nexus 9
    NVIDIA SHIELD TABLET
    Lenovo Miix 2

Nexus 9 oneririm. Saf android,uzun guncelleme destegi,kaliteli markalarla isbirligi (htc,asus,lg vs.) ile nexus serisi her daim en stabil android deneyimini yasatmistir. Listedeki diger onerim nvidia shield tablet olsada opsiyon olarak satilan gamepadi ile maliyeti daha da yukseliyor. Gamepadsiz almakta modele yazik etmektir. Ayrica yurt disindan getirecek birisi yoksa ulkede bulmak ciddi sikinti. Tabiki cok kaliteli ve performans canavari bir tablet olsada guncelleme omru ve teknik destek,servis konusunda ulkemizdeki sikintilari nexus 9 a gore daha fazla. Ucuncu bir alternatifimde o kadar yuksek miktarlara cikmak istemiyorsaniz 800 civarina tab s olur. Guclu donanimi,olaganustu inceligi ve ekraniyla ipad e ciddi anlamda bir rakip. Teknik destek,servis,aksesuar ve gerekirse parca bulma konusunda ulkemizde diger iki rakibinden cok daha onde. Alternatifler arasinda degerlendirilmeli.

En süper yorum sizinde çok tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.