Şimdi Ara

1203 ses çıkışı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar sadece konuşturacak bir telefon edinmek istedim ve Nokia 1203 aldım yaklaşık 1 hafta oluyor. Konuşma esnasında(ahize modundayken)hem ahizeden hemde zil seslerinin çıktığı telefonun arkasındaki hoparlörden karşıdakinin sesini duyuyorum hatta arka hoparlörden daha net duyuluyor. Bu telefonun kendine has bir özelliğimidir yoksa bir hatamı anlayamadım.Konuşurken ses dışarıyada bir ölçüde yayılıyor çift taraftanda ses geldiği için enteresan bir durum.

• mrb.telefonun bi sorunu yok 1203 lerin hepsi böyledir.çünkü cihaz handsfree ve ahizeyi aynı hoparlörden kullanıyor.normalde biçok cihazda handsfree için ayrı buzzer,ahize için ayrı buzzer kullanılır,bu cihazda ise sadece tek bir buzzer vardır ve ses seviyesi çok yüksektir.Saygılarımla
  • arkadaşlar böyle siteleri araştırmadan cihaz almayın...1203 problemli alan satıyor
  • geçmiş olsun kardesim bende 110 lira verdim aldım 10 gün sonra 2.ci el 50 liraya sattım önde hoparlörü yok açtım baktım sadece arkada var idareten konusurken ters çevir konus
  • Allah Allah ya ne kadar entersan ee millet nasıl konuşuyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    4 yıl önce açıldı
    ses sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.