Şimdi Ara

telefondan hesap makinasi silinmiş nasıl yüklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
22.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaşlar bi sorum olcaktı....benim abim çalışırken işte telefonundan hesap makinasını silmiş benden yüklememi istiyor netten bi kaç bişey buldum ama yükleyemedim....yardımcı olabilcek birisi var mı ...şimdiden tşk ederim....

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefondan Hesap Makinesi Silindi: Nasıl Yüklersin?

Telefondaki hesap makinesi uygulaması silindiyse ve nasıl geri yükleyeceğini bilmiyorsan endişelenme. Bu sorunu kolayca çözebilirsin.

İlk olarak, kullandığın telefonun markasına ve modeline göre değişebilen adımları izlemen gerekir:

• Android Telefonlar (Samsung, Huawei vb.):
      • Google Play Store'u aç.
      • Arama çubuğuna "Hesap Makinesi" yaz.
      • Samsung, Huawei veya diğer telefon markaları tarafından sunulan hesap makinesi uygulamalarından birini seç.
      • "Yükle" düğmesine tıkla.
    • iPhone ve iPad:
      • App Store'u aç.
      • Arama çubuğuna "Hesap Makinesi" yaz.
      • Apple'ın yerel Hesap Makinesi uygulamasını seç veya alternatif bir hesap makinesi uygulaması yükle.
      • "Al" veya "Yükle" düğmesine tıkla.

Hesap makinesi uygulaması yüklendikten sonra ana ekranına veya uygulama çekmecene eklenecektir. Artık telefonunda hesaplamalar yapmaya devam edebilirsin.

İpuçları:

• Silinen hesap makinesi uygulamasını Play Store veya App Store'da bulamıyorsan, telefonunun üretici web sitesini veya destek forumlarını kontrol et.
    • Telefonunda hesap makinesi uygulaması yoksa, üçüncü taraf uygulama mağazalarından alternatif hesap makinesi uygulamaları yükleyebilirsin.
    • Hesap makinesi uygulamalarını düzenli olarak güncellemek önemlidir, çünkü bu güncellemeler performans iyileştirmeleri ve güvenlik düzeltmeleri içerebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • telefonun marka ve modeli lütfen
    ama bidahaki sefere telefon bölümüne açın konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

telefonun marka ve modeli lütfen
    ama bidahaki sefere telefon bölümüne açın konuyu

Aynen ;)
  • pardon beyler yaa yazdım sandım... nokia 2730 classic...:D
  • telefondaki hafıza kartına tüm verileri yedekle rehber ve telefon üzerindeki dosyaları
    daha sonra hafıza ve sim kartı çıkar cihazı kapat
    * 3 yeşil tuş u basılı tut ve açma tuşuna bas bu işle cihazı formatlayacak ve fabrika ayarına gelecek
  • tamam hocam bi deneyeyim.....
  • Dostum ben telefonu kendi menüsünden fabrika ayarlarına döndürdüm ama yine hesap makinesi yok..Telefonum Nokia 5130 XpressMusıc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.