Şimdi Ara

OKULDAKİ TELEFON ARAMASİNDA TELEFONU NEREYE SAKLAYABİLİRİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
5.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim okulda telefon yasak artik arama yapmayada basladilar canta vicut filan her yere bakiyorlar sizce nereye saklamaliyim telefonu ?

EDİT; Her yeri ariyolar yaratici fikirler pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 19 Kasım 2014; 18:42:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Donuna sok bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2014 hala telefon araması yapan okullar var

• Bu 2000 li bile de değil yahu ,:(

• Bizim okuldada yasakti toplaniodu sonra birinin telefonu kirilinca yonetim daha telefona karismama karari oldu sadece bazi hocalar telefonu topluyup masaya koyuyo sinav bitince geri veriyo onun haricinde hep cepte felan

• Donuna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemer arkası ;) nızamıyeden telefonu en ıyı bu sekılde sokuyorum.dedektor ıle otuyor ama kemer felan otuyor dıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cebine.

• Fincan usulü

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

Cebine.

Kontrol ediyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

bizim okulda telefon yasak artik arama yapmayada basladilar canta vicut filan her yere bakiyorlar sizce nereye saklamaliyim telefonu ?

EDİT; Her yeri ariyolar yaratici fikirler pls

ayakkabı ici cok büyük bişi değilse telefon yada cantada bieri yırtıp yada dikişiş soküp falan
  • Kemer kullanmıyrsan kullan. Kalın kemerlerden olsun incelerden kullanma. Ani anlarda direk kemere sıkıştır. Ben öyle yapıyordum fakat artık veriyorum. Sınıftan biri ispiyonlamış jilet lakaplı hocaya ellenmedik yerimi bırakmadı yumurtalıklarımı avuçladı bildiğin fakat kemer sanıyorlar. Kızlara vermeyim göğüslerini elliyor kadın hocalar, vajinaya yakın biyerde tutmasın mümkünse, tutsa bile telefonun kokusundan telefonu o kokudan kullanamazsın zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jarvan -- 19 Kasım 2014; 18:47:16 >
  • Gözlük kullaniyorsan gözluk kabi taşı ona koy yoksa şurup falan getir onlara koy ama en iyisi kilitli günluklerden al içini bıçakla telefon kalibi şekli oy,oraya koy

• quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

Gözlük kullaniyorsan gözluk kabi taşı ona koy yoksa şurup falan getir onlara koy ama en iyisi kilitli günluklerden al içini bıçakla telefon kalibi şekli oy,oraya koy
    Pulp Fiction'ı izle. Ondan sonra yıllarca saklayabilirsin
  • quote:

Gözlük kullaniyorsan gözluk kabi taşı ona koy yoksa şurup falan getir onlara koy ama en iyisi kilitli günluklerden al içini bıçakla telefon kalibi şekli oy,oraya koy

İste bu gunluk fikri mukemmel :) S2 kullaniyorum umarim sigar

• quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

quote:

İste bu gunluk fikri mukemmel :) S2 kullaniyorum umarim sigar

Elbette sığar

• quote:

Orijinalden alıntı: jarvan

Kemer kullanmıyrsan kullan. Kalın kemerlerden olsun incelerden kullanma. Ani anlarda direk kemere sıkıştır. Ben öyle yapıyordum fakat artık veriyorum. Sınıftan biri ispiyonlamış jilet lakaplı hocaya ellenmedik yerimi bırakmadı yumurtalıklarımı avuçladı bildiğin fakat kemer sanıyorlar. Kızlara vermeyim göğüslerini elliyor kadın hocalar, vajinaya yakın biyerde tutmasın mümkünse, tutsa bile telefonun kokusundan telefonu o kokudan kullanamazsın zaten
    kara tahta
  • Biz posete sarip çöpe koyuyoduk .

• quote:

Note 2 yi nereye koycam düşüncesiyle evde bırakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Para is Everything

Kız arkadaşının kiloduna sok

Ya o sırada biri ararsa ve telefon titrerse

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.