Şimdi Ara

OKULDAKİ TELEFON ARAMASİNDA TELEFONU NEREYE SAKLAYABİLİRİM ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
58
Cevap
2
Favori
5.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayakkabı pedının ıcıne sakla. Boylece gecer denenmıstır basarılı yontemdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

Ayakkabı pedının ıcıne sakla. Boylece gecer denenmıstır basarılı yontemdır.

Telefon ezilir ekran kirilabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuvalet,elektrik sigortalarının içine,okulun kalorifer dairesinde bir yerlere ,soyunma odasına ,okulun bahçesinde bir yerlere ,satranç takımları varya taşlarla birlikte onun içine saklayabilirsin,akıllı tahtalar varya onların arkasında saklayabilirsin benden bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

quote:

Orijinalden alıntı: Cinali1

Ayakkabı pedının ıcıne sakla. Boylece gecer denenmıstır basarılı yontemdır.

Telefon ezilir ekran kirilabilir

Topukla ayak ucu arasındakı bosluga koyacak yururrkende topuga basarak yuuruyecek. Bu olmadıysa bır kıtabın ıcını oysun oydugu sayfalarıda yapıstırsın rahat gecer hocalar defter kıtanın ıcıne bakmaz zaten.

• Eski bir kitabın için maket bıçağıyla iyice kes telefonun girebileceği kadar.

Şöyle bir örnek:  OKULDAKİ TELEFON ARAMASİNDA TELEFONU NEREYE SAKLAYABİLİRİM ?
  • yukarda bi arkadaş belirtmiş. kitap defter vb. şeylerin içine koy veya çantaya extra bi alan yaptır oraya at gitsin. günlük olayının kilitli olması bence dikkat çeker bide eğer kitab defter gibi şeylerin içine koyarsan ilk sayfadan kesme ilerlerden başla
  • okumayın 2001li liseye gecmemis telefon yasak

• Sigara paketlerimi kaloriferin arasına koyuyorum yada pencerenin sağında boru var onun arasına sıkıştırıyorum kağıda sarıp koyuyorum tabiki

• Arama yapilirken sirada ki kitabin arasina koyuyorum kalem vardir diye acip bakmiyolar bile

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghonzoos

Yıl olmuş 2014 hala telefon araması yapan okullar var

Ortaokullu olmasın

• kapsonuma atiyorum

• Sınıftaki camın dış taşına
  • Kağıda sarıp kalorifer peteğinin arkasına
  • quote:

Orijinalden alıntı: LG OPTIMUS

Sınıftaki camın dış taşına

langırt aşağı düşsün sonra.
  • Hiç uğraşma kitap kesmekle falan baktın geliyorlar sok döte birşey olmaz, kılıflı olsun ama bok kokmasın telefon.
  • Nereye saklarsan sakla bulurum...buluruz....:)
  • vicut
    vİcut
    ViCUT
    ViCuT
    vİcUt

• Ben lisedeyim bizim okulda da arama yapıyorlar son 1 haftadır. telefonlar için dolap var sınıfta ama kimse koymuyor tabii .okulda galiba bizim sınıf la 1 2 tane sınıf hariç bütün okulu aramışlar 9.sınıftaki sınıf olsa insan bile saklardın ama şimdiki sınıfta saklayacak yer bile yok.telefon neysede sigarayla yakanlanmak daha kötü.

• Dostum kullanmadığın dandik kitabın içini oy , telefonu oraya sok . test kitabı gibi bir şey olursa daha dikkat çekmez , yada çanta suluk yerinin yarısını kapa , dik , üstten ve yandan bakınca içinde bir şey yok gibi görünsün , telefonu oraya sokarsın , ellerler diyorsan yanına yumuşak bir şeyler koy .
  • 4-5 sene önce lisedeyken arama yapılıcağı haberini aldığımda kağıda sarıp pencerenin dışına koymuştum arama bitip zil çaldığında almıştım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.