Şimdi Ara

120cm Metal Fan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar plastik fanlar yerine daha verimli olacağını düşündüğüm metal fanlardan arıyorum nerede bulabilirim ayrıca bunlar 12v ile çalışacak metal biraz ağır olacaktır dönüş hızında ve performasnda düşüklük olurmu

• aliminyum fanlar vadı biryerde görmüştüm ama darbede falan hemen yamuluyordu ve düzelmesi zor olluyordu ve plasti daha hafif daha soğuk daha hızlı daha sağlam hee sen plastiğin eriyeceği sıcaklıklarda çalışıyorsan ONU BİLEMEM
  • yok beaaa :) sadece daha iyi üfler diye düşnmüştüm ama plastik daha iyi sanırım hafif ya hızlı döner

• kardeşim sağol öneriler için üfleme konusunda plastikelr kadar iyi olcaklarını sanmıyorum ama
  • Statik basıncı yüksektir
    Yani su soğutma radyatörü veya kule tipi büyük soğutucu da daha iyi sonuç verir
    Aynı devirdeki standart fandan % 25-30 daha güçlüdür.
    Soğutma ve OC fanatiklerine hitap eden ürünlerdir.
  • Anladım kardeş yani metal fan daha iyi. Ozaman metale geçiş yapıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cha_fan ve Pwr_fan bağlantıları
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • metal al bence de kardeşim.
  • tamamdır arkadaşlar sağolun metal bulurbulmaz 7 tane alıcam :)
  • bence kardeş sen o 7 adet fan'a harici bir güç kaynağı ayarla.sistemi açmadan bir anahtarla fanları açarsın.sonra sistemi çalıştırırsın.yüksek devirlerede ulaşabilirsin fakat fantezi bayağı yinede senin bileceğin iş :)
  • aslında bayağı fantazi kullanıyorum xpredator var baya afilli bişey oldu sadece fanlarımı yaktım o yüzden metalmi plastikmi alsam kararsızım işte o dediğini nasıl yapıcam hocam ya :D fan kontrol bağlarken fan kontrolu yaktım fanlarda gitti kontrol de :D
  • o fanların yaprakları aliminyum olanı yokmu onlr plastik heralde
  • hocam bu fanlar çok ince iş ya metal olması fark etmiyor

öyle bir detay var ki (zaten fizikciler uğraşıyor bunlar uçak motorları vs..)

yaprakların rüzgarı kesen ucunun sivriliği yukarıdan aşağı eğimi rüzgar kanalı en verimli dönüş hızı vs :/ sonucta 2kuruşluk plastik ama bu kadar emek var o yüzden iyi fanlar pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

hocam bu fanlar çok ince iş ya metal olması fark etmiyor

öyle bir detay var ki (zaten fizikciler uğraşıyor bunlar uçak motorları vs..)

yaprakların rüzgarı kesen ucunun sivriliği yukarıdan aşağı eğimi rüzgar kanalı en verimli dönüş hızı vs :/ sonucta 2kuruşluk plastik ama bu kadar emek var o yüzden iyi fanlar pahalı

anladım kardeşim zaten şimdilik bence piyasadaki en iyi fanlar akasa viper olanlar hiç böyle performasnlı üfleyeni görmedim elimde 2 tane var oda işlemci soğutucusuna takılıyor 40 tl çok pahalı diye alamıyorum :D
  • 420 gr çok ağır değilmi ya yarım kilo nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16umT16

420 gr çok ağır değilmi ya yarım kilo nerdeyse

aynen hocam yarım kilo nerdeyse zaten kasa xpredator eşşek gibi kalkmıyo bunlardan da takarsak teheey :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheOrdeR

quote:

aynen hocam yarım kilo nerdeyse zaten kasa xpredator eşşek gibi kalkmıyo bunlardan da takarsak teheey :D

bide hadi diyelim 2 tane taktın etti sana 1 kilo eşşek ölüsü gibi olur o plastik ler 100 gramı geçmez herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucabilenkanguru -- 20 Haziran 2012; 14:04:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheOrdeR

quote:

bide hadi diyelim 2 tane taktın etti sana 1 kilo eşşek ölüsü gibi olur o plastik ler 100 gramı geçmez herhalde

aynen kardeşim plastik herzaman mantıklı zaten arkadaşın dediği gibi önemli olan tasarım ve performans metal sadece ağır ve gürültü yapacaktır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.