Şimdi Ara

1245 TL Yeni PC Topladım?.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Qmer2

Vatanbilgisayar'dan aldım. İnternetten aldım. 3 parçada yolladılar. Kasa ve ekran kartı hala yolda. İşin komik tarafı harddiskler bugün geldi. 2 adet 1 TB harddisk almıştım. Onlar da Bodrum/MUĞLA'da ki Vatan'dan geldi. Hemde nasıl bir geliş. Hardisklerinde kutusu yok. Poşet içinde. Hadi onların kutusu olmayabilir. Bari KARGO POŞETİ yerine uydurma bir pakete koysaydınız. Bildiğin 1+1= 2 TB HDD'yi kargo poşeti içinde yollamışlar şangır şungur. HDD kadar hassas alet varmı ya. Ayıp..........

o hdd lerdrn hayir gelmez gibi , brmence hdd ve anakarti iade et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlamayın ama bence bi duş alın siz

Yani büyük konuşmamak gerek geçmiş olsun ama bu kadar da terbiyesizlik olmaz. Sizin yerinizde olsam arayıp ağzıma geleni söyler iade eder başka firmadan alırdım.
  • Anakartı iade edip Gigabyte 970A-DS3 aldım. 21 TL fark ödedim. HDD leri kullanıyorum. Hayırlısı olsun bakalım :/............
  • sizin yerinizde olsam herşeyi değiştiririm hocam böyle terbiyesizlikmi olur yahu.. kutusuz hdd mi olur Allah aşkına arayığp ağzınıza geleni söyleyin hatta mahkemeye bile verin hocam açıkcası ben olsam direk veririm umrumda bile değil ben bir ürün alıyorum ve ayıplı oluck ha varmı böyle birşey para kolay kazanılmıyor
  • Montajlayip göndermiyorlar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkank

Montajlayip göndermiyorlar mi

Bilmiyorum. Olsada ben istemezdim zaten. Neyse kurduk bilgisayarı. Sorunsuz çalıştı. Verdim sahibine. Bir dahakine daha dikkatli olacaz anlaşılan.....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.