Şimdi Ara

1245 TL Yeni PC Topladım?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vatanbilgisayardan yeni bilgisayar topladım ve sipariş geçtim. Ürünler ve toplam fiyat aşağıda yazdığım gibi. Fiyat ve parçalar hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim. Bu bütçeyle sizce doğru parçalarmı?....

AMD FX X4 4100 Soket AM3+ 3.6GHz 12MB Cache 32nm İşlemci

SAMSUNG SH-224BB 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI SİYAH (Kutusuz)

CORSAIRCARBIDE SERİSİ™ 300R 80PLUS 600W MidT ATX SİYAH KASA

GSKILL 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram

MSI 880GMS-E35 AM3 AMD880G/SB850 DDR3 1333MHz DVI&HDMI SATA 3.0 Anakart

SAPPHIRE HD7850 GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı

SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

Toplam = 1.245 TL

• genel itibarıyla güzel sistem. anakart m5a97 r2 olacak ramleride corsair al gskill ripjawsx intele özel üretiliyor amd ile kullanma. diğerleri sabit zaten hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 8 Ocak 2013; 4:42:02 >
  • Ben siparişi geçtim. Şu anki haliyle sorun çıkarırmı ki?.....
  • anakartı neden o/b alıyorsun kı ekran kartına yazık edeceksın. şahsen o/b anakarta ekran akrtı takıp da yazık etmem... ramlarde bende x6 phenomda g skıll kullanıyorum genelde sorun yasamadım. hatta g skıll ın sen buyuk ıhtımalle kırmızısını almıssındır su anda bulunmuyor 1600 mhz cl6 sını kullandgım 1.5 volt sorun hıc yasamadım ama arastır yıne de sen
  • hocam madem siparişi geçtin artık olmuş bitmiş neyin davasnı yapıyorsun almadan önce açaydın anakart kötü. ramlerde dediğim gibi şans biraz.
  • dogru walla ben siparisi gectim bolumunu gormemisim. madem verdin siparisi kullan seve seve... almadan sorsaydin da nyse hyrli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3000 TL'lik Oyun Sistemi | ALINDI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hocam madem siparişi geçtin artık olmuş bitmiş neyin davasnı yapıyorsun almadan önce açaydın anakart kötü. ramlerde dediğim gibi şans biraz.

Arkadaşlar bir şeyin davasını yaptığım yok. O sıra foruma girip soramadım. Dışarıdaydım ve bir an önce almam gerekti. Şimdi sormamın nedenine gelirsek olurda hani uyuşmayan yada birbirleriyle gerekli olan performansı göstermeyecek parçalar var ise, kargo gelince iade edip değişim talep etmek içindir... Diğer türlü siz yanlış anladınız. Şartlar bunu gerektirdi :).......
  • Bu arada 3 paket halinde ayrı ayrı geliyor parçalar. Anakartın olduğu koli geldi. Ama anakartın kutusunda bandrol yok ön tarafında. Yani açıktı. Bu normalmi?....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qmer2

Bu arada 3 paket halinde ayrı ayrı geliyor parçalar. Anakartın olduğu koli geldi. Ama anakartın kutusunda bandrol yok ön tarafında. Yani açıktı. Bu normalmi?....

hayirli olsun da tabiiki normal degil...

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

quote:

Bu arada 3 paket halinde ayrı ayrı geliyor parçalar. Anakartın olduğu koli geldi. Ama anakartın kutusunda bandrol yok ön tarafında. Yani açıktı. Bu normalmi?....

normal mi???
    kesinlikle açma net bir resmini çek aldığın yerle görüş
    değişiklik iste başka model arkadaşların dediği model sana uygunsa
    kesinlikle kabul etme o ürünü nereden aldın firmalar bunu yapıyor bazen iade edilen ürünü
    size tekrar satabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldinho26

quote:

quote:

normal mi???
    kesinlikle açma net bir resmini çek aldığın yerle görüş
    değişiklik iste başka model arkadaşların dediği model sana uygunsa
    kesinlikle kabul etme o ürünü nereden aldın firmalar bunu yapıyor bazen iade edilen ürünü
    size tekrar satabilirler.

ronaldnyo kardes dur heyecanlanma ben de normal degil ddim zaten... alinti yapmasan dicem bana dememistir de alinti yapmissin :-)

• quote:

bu arada kutusunda demis. yani anakartin kutusu nandrolsuz gelir zaten. normalmis yani yanlis anlamisim. kardes koli degil anakarti diyorsun degil mi?

• quote:

quote:

bu arada kutusunda demis. yani anakartin kutusu nandrolsuz gelir zaten. normalmis yani yanlis anlamisim. kardes koli degil anakarti diyorsun degil mi?

valla gece gece heycanlı konular
    yok kardeş yalnış yerden almışım alıntıyı normal mi diye sormuş yaaaa ondan ondan

• quote:

quote:

quote:

valla gece gece heycanlı konular
    yok kardeş yalnış yerden almışım alıntıyı normal mi diye sormuş yaaaa ondan ondan

peki sence normal mi bence boardin kendi kutusunu diyorsa normal cunku vatandan hp den aldiklarim hep acik geldi. Yani hic kapali gormedim ben smdiye kadar 20 yi gevkin kart aldim ama :-) sana kapalisi denk geldi mi hic? bende hyecandan yanlis okumusum :-)

• quote:

quote:

En az benim kadar heyecanlı olan arkadaşlarım. Bekleyin. Ürünün fotoğrafları geliyor hemen :d........
  • quote:

bandrol olmaz yaaa eğer burdan bahsediyorsaaaa

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQaA-3dQHQW6v5TeGcV5ijC1SHdcAb9cMZkxpXDzELz8x6vQnXWug

Arkadaşlar şöyle ki,

http://imageshack.us/g/521/10012013209.jpg/

İçindeki poşette bile bant yok. Açılmış yani. Kutudada deforme var gibi.....

• quote:

quote:

bandrol olmaz yaaa eğer burdan bahsediyorsaaaa

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQaA-3dQHQW6v5TeGcV5ijC1SHdcAb9cMZkxpXDzELz8x6vQnXWug

Arkadaşlar şöyle ki,

http://imageshack.us/g/521/10012013209.jpg/

İçindeki poşette bile bant yok. Açılmış yani. Kutudada deforme var gibi.....

yuhhhh beeaa resmen kullanılmış nereden aldın bunu
    kutu baya bir hasarlı gibi duruyor çok basit yapacağın önce bunu belirtmeden ürünü beğenmediğini
    hiç kullanmadığını başka bir ürünle değiştirmek istediğini söyle ben olsam para iadesi isterim 7 gün içinde int verdiğin sipariş için
    hakkın var parayı al başka siteden al itiraz edemezlerse ürünün ayıplı ve kullanılmış olduğunu problem yaratacağını belli et anlar onlar

• Vatanbilgisayar'dan aldım. İnternetten aldım. 3 parçada yolladılar. Kasa ve ekran kartı hala yolda. İşin komik tarafı harddiskler bugün geldi. 2 adet 1 TB harddisk almıştım. Onlar da Bodrum/MUĞLA'da ki Vatan'dan geldi. Hemde nasıl bir geliş. Hardisklerinde kutusu yok. Poşet içinde. Hadi onların kutusu olmayabilir. Bari KARGO POŞETİ yerine uydurma bir pakete koysaydınız. Bildiğin 1+1= 2 TB HDD'yi kargo poşeti içinde yollamışlar şangır şungur. HDD kadar hassas alet varmı ya. Ayıp..........
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.