Şimdi Ara

125.000 e insignia 1.6 cdti sport (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulan Türk insanı bir kere de "Hayırlı olsun, güle güle bin" desin dişimi kırıcam vallaha. Bu insanımızdaki onu alma bunu al, ben olsaydım şunu alırdım tavırları ne zaman bitecek arkadaş ya?

Mis gibi araba almışssınız kazasız belasız kullanın, çevrenize kulak asmayın kendi hayatınızı kendi kararlarınıza göre yaşayın derim.
  • kimi_raikonen kullanıcısına yanıt
    125 bine alınamıyor o söyledikleri araçlar. Alınsa bile 150-200 bin km ye yaklaşmış, 2010-2012 model benzinli sağı solu boyalı geçmişi ne olduğu belirsiz bir bmw alabilirdiniz anca. O yüzden o “şu fiyata şu vardı bunu alırdın” diyen herkes boş yapıyor. Güzel bir tercih yapmışsınız hayırlısı olsun. O akıl verenler akıl yerine para verirse 160-170 bin liralara bmw alabilirdiniz. Akıl veren çok para veren yok. He diyip geçin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çevreyi dinlesek araba da alamayız aldığımız araçtan da soğuruz. Herkesin kendine göre tercih sebebi var, böyle olmazsa bir sürü araba markası,modeli olmazdı. Sen sevdiysen memnunsan gerisi önemli değil. Bir kulağından girip diğerinden çıkmalı. Satış konusunda da tabi ki vw aracı daha kolay satılır ama her aracın da alıcısı var, belki biraz kaybın olur vw göre ama yine satılır.
  • Bence çok güzel arabalar, bu ara piyasası arttı, benim de radarim da benzinli olanları var..
    Hem donanım var hem geniş hem sorunsuz hem de nispeten Uygun...
    Fiyat performans arabası..
    Hele BMW almak onun yürütme maliyeti ile basedebilmek her babayiğit in harcı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insignia parasına alacağın F30 çöp.
    Insignia ile F30 yürütme aynı değildir.
    Milletin beyni yok Fikri var.

Takılma çok.

• Yakıtı hariç güzel araç. Gırtlak dolu resmen.

Şehir içi 7,5 lt/100 km den aşağı yakmıyor. Yol bilgisayarı ile pompa arasında negatif yönde %10 fark var.

Bastın mı? Gidiyor.

• Şahane bir araç hocam siz bakmayın onlara. Motor güzel, jantlar ise tek başına o aracı aldırtacak cinsten güzel. Şanzıman da tam otomatik. DSG gibi bir kumar oynamamışsınız iyi ki de...
  • En iyi araç alınmış araçtır keyfini sürün.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.