arkadaşlar bütcemiz 1,250 Ytl bu fiyata uygun bulabilirsek bilgisayar almayı düşünüyoruz fakat ben parçalar ve uygunluk f/p konusunda araştırma yapamadım, sisteme bir bakıp önerilerde bulunursanız çok sevinirim...
P5 3.0 LGA 775 intel işlemci__ ASUS P5 i945 chipset DDR2 8 channel anakart__ 120GB SATA2 HDD__ 512*2 DDR2 667 RAM__ 17'' LCD 8ms monitör__ ATX 350Watt kasa__ LG DVDWR__ ASUS X1600 Pro Ekran karti__ Creative 5200 inspire 5+1 ses sistemi__
bu sistem 1500ü e yakın bir fiyatla geliyor...
küçük oynamalarla da fiyatı 1200üe çekebiliyoruz... P5 3.0 LGA 775 intel işlemci__ ASUS P5 i945 chipset DDR2 8 channel anakart__ 80GB SATA2 HDD__ 512*2 DDR2 533 RAM__ 17'' CRT flat monitör__ ATX 350Watt kasa__ LG DVDWR__ ASUS X1300 Pro Ekran karti__ Creative 5200 inspire 5+1 ses sistemi__
dediğim gibi daha uygun olacağını düşündüğün parçalar varsa f/p si iyi marka ve odeller varsa önerilerinizi bekliyorum...
1250YTL'den fazla olmaması ilk tercihimiz... ;)
ekran kartı konusunda bir fikri olan yok mu? önerebileceğiniz başka secenekler nerler? x1300 pro nasıl bir kart x1600 pro ile arasındaki para farkına rağmen çok büyük farklar varmı performans açısından?
LCD monitörlerden 17" 8ms ve uygun fiyatlı ürünler varmı bildiğiniz???
Yaklaşık 860$'ın var değil mi? Bu fiyata conroe kurmanın anlamı yok çünkü verim alamayacaskın ( oyunlar vs. için konuşuyorum. )
Bu Fiyata amd toplaman daha mantıklı ve o ekran kartını düşünme bile ( onu alacağına onboard al daha mantıklı )
cift cekidekliye gerek yok $-)
x1300 cok mu ezik? onboard iyi ekran kartı olan bir anakart varmı? yani paylaşımsız 128bit lik bir kart performansı verebilecek mi bana? bildiğim üzere x200 ler kullanılıyor henüz onboard??? doğrumu söylüyorum?
Hayır yani onu geyik olarak söyledim tabiki onboad'dan iyidir de iyi bir kart değil. Senişn bütçen belli eyvalalh da kullanım amacın ne? Deli gibi oyun oynar, nete mi girerim; 3D projelerim mi var? Nedir mevzu onu da bi söyle sistemini ben toplucam söz :)
kim sistemi toplarken ne amaçla kullanacağına dikkat ediyorki??? herkes cebinden çıkan paraya bakıyor... :) gidersin bakarsın dötü botlu bebeler senin hayalindeki sistemi toplamış almış netten mario oynuyor, kimide ben program yazıcam oyun oyniycam diyor adamın 1 yıl sonra çöpe atmalık topladığı sisteme eywallh diyor uzuca kapattık die seviniyor... bizim için önemli olan bütçe 1250 ailenin gönderebiliği bizimde işimizi rahat rahat görebilecek bir bütçe ;) illa ben oyunları max rsltion, full detail oynicam, hayvan gibi 3D kasan projeler yapıcam demiyorum... makineyi kasmyacak normal detayda milyonlarca oyun varken niye 10 20 tane yeni oyun için 100 200$ fazla para ödeyeyim ? ;) belki bilgisayarı çok daha iyi olan insanlardan 10 kat daha fazla kullanıcam bilgisayarı ama farkındayimki 1250lik bir makine benim işimi görür, 5 yıl sonra atar yeni bir tane daha alırım :D...