NE DERSİNİZ ARKADAŞLAR DEĞER Mİ NAKİT YADA TEK ÇEKİM YAPMAYA...
değmez. mavide bi kampanya vardı hpnin incele derim..
mavi nereydi kardes
mavibilgisayar.
estore da daha uygun bi kampanya var bence hp nin
Yok abi bu ozelliklerde bi leptop sadece leptop um olsun msne giriym video seyrediym yeter denilerek alinabilir.Ustune biraz daha koyularak daha iyi cihazlar alinabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: cemilova
Yok abi bu ozelliklerde bi leptop sadece leptop um olsun msne giriym video seyrediym yeter denilerek alinabilir.Ustune biraz daha koyularak daha iyi cihazlar alinabilir.
Bence kesinlikle değmez. Daha iyi özelliklerde laptop ları daha uygun fiyatlara almak mümkün. Bir çok ürün görüyorum nette çok uygun fiyatlı üstelik 12 ay taksitle. Bimde taksit yok peşin. Üstelik broşürde bilgisayarın optik sürücüsüne dvd\cd rw combo demiş. Dvd rw yok yani. Belkide yanlış yazmışlardır Dvd rw sız laptop mu kaldı artık...
hayatta almam 750 ye git masaüstü al, hiç değilse bilgisayar aldığını anlarsın. Celeron ne ya :)
bence acer 5315 alın.kasası klavyesi için bile almaya değer..üstelik tekmar da 675ytl,çanta hediyeli
Ürünün HP olması ayrı bir facia zaten . 750 milyona başına bela almaya değmez
ÜRÜNE FİYATINA BİR ŞEY DEDİĞİMİZ YOK BİM İN NOTEBOOK SATMASI GARİP GELDİ BİRAZ. O KADAR...
BENCE ÇOK PARA VE DE TAKSİT YOK...
AMA İNTERNETİ PEK KULLANMAYAN ÇOK FAZLA ALTERNATİFİ OLMAYAN İNSANLAR BU FİYATA NOTEBOOK BİLMEDİKLERİ İÇİN ONLARA UYGUN GELEBİLİR...
Aynı özelliklerde MSI 684 ytl hemde 12 taksit
İyi bir laptop için en azından 2.000 ytl yi gözden çıkarman lazım diye düşünüyorum
hp üzerinde işletim sistemi var en azından acer veya msi modellerinde bildiğim kadarıyla işletim sistemi yok.bu fiyatı etkilemezmi?
quote:
Orjinalden alıntı: zafergun
hp üzerinde işletim sistemi var en azından acer veya msi modellerinde bildiğim kadarıyla işletim sistemi yok.bu fiyatı etkilemezmi?
vista bu özelliklerle açılmaz bile
Arkadaşlar notebook u hp nin sitesinde inceledim.Tabiki gelişmiş leptoplar kadar olmasada(gelişmiş oyunlar,catia,programlarında yetersiz kalır.) sadece msn,interneti kullanıyorum diyorsanız(kablosuz internet te dahil) ihtiyacınızı görür.Vista işletim sistemide gayet iyi çalışır üzerinde.