Şimdi Ara

BİM den 750 ytl ye NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
11.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİM DE ARTIK NOTABOOK İŞİNE GİRDİ..

EN İYİSİ DÜKKANI KAPATIP GİTMEK GALİBA..

MAĞAZALARADA DAĞITMAYA BAŞLADIKLARI REKLAM AFİŞİNDE 28 RALIK TARİHİNDE SATACAKLARI NOTEBOOK SADEC 750 YTL VE HP MARKA

TAKSİT OLMAYACAK GALİBA..

HP (MODEL YOK)
    15,4 İNÇ
    İNTEL CELERON 530 1,75 533 MHZ 1 MB CACHE
    512 MB 667 DDR2 RAM
    80 GB HDD
    COMBO DVD/CD RW
    INTEL EKK 384 MB
    WİFİ
    VİSTA HOME BASIC TÜRKÇE

NE DERSİNİZ ARKADAŞLAR DEĞER Mİ NAKİT YADA TEK ÇEKİM YAPMAYA...

• değmez. mavide bi kampanya vardı hpnin incele derim..
  • mavi nereydi kardes
  • mavibilgisayar.
  • estore da daha uygun bi kampanya var bence hp nin
  • Yok abi bu ozelliklerde bi leptop sadece leptop um olsun msne giriym video seyrediym yeter denilerek alinabilir.Ustune biraz daha koyularak daha iyi cihazlar alinabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemilova

Yok abi bu ozelliklerde bi leptop sadece leptop um olsun msne giriym video seyrediym yeter denilerek alinabilir.Ustune biraz daha koyularak daha iyi cihazlar alinabilir.

leptop
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    37 bin TL'ye laptop tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    LG KG 200 & SAMSUNG E_250
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence kesinlikle değmez. Daha iyi özelliklerde laptop ları daha uygun fiyatlara almak mümkün. Bir çok ürün görüyorum nette çok uygun fiyatlı üstelik 12 ay taksitle. Bimde taksit yok peşin. Üstelik broşürde bilgisayarın optik sürücüsüne dvd\cd rw combo demiş. Dvd rw yok yani. Belkide yanlış yazmışlardır Dvd rw sız laptop mu kaldı artık...
  • hayatta almam 750 ye git masaüstü al, hiç değilse bilgisayar aldığını anlarsın. Celeron ne ya :)
  • bence acer 5315 alın.kasası klavyesi için bile almaya değer..üstelik tekmar da 675ytl,çanta hediyeli
  • Ürünün HP olması ayrı bir facia zaten . 750 milyona başına bela almaya değmez
  • ÜRÜNE FİYATINA BİR ŞEY DEDİĞİMİZ YOK BİM İN NOTEBOOK SATMASI GARİP GELDİ BİRAZ. O KADAR...

BENCE ÇOK PARA VE DE TAKSİT YOK...

AMA İNTERNETİ PEK KULLANMAYAN ÇOK FAZLA ALTERNATİFİ OLMAYAN İNSANLAR BU FİYATA NOTEBOOK BİLMEDİKLERİ İÇİN ONLARA UYGUN GELEBİLİR...
  • Aynı özelliklerde MSI 684 ytl hemde 12 taksit
  • İyi bir laptop için en azından 2.000 ytl yi gözden çıkarman lazım diye düşünüyorum
  • hp üzerinde işletim sistemi var en azından
    acer veya msi modellerinde bildiğim kadarıyla işletim sistemi yok.bu fiyatı etkilemezmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zafergun

hp üzerinde işletim sistemi var en azından
    acer veya msi modellerinde bildiğim kadarıyla işletim sistemi yok.bu fiyatı etkilemezmi?

vista bu özelliklerle açılmaz bile
  • Arkadaşlar notebook u hp nin sitesinde inceledim.Tabiki gelişmiş leptoplar kadar olmasada(gelişmiş oyunlar,catia,programlarında yetersiz kalır.) sadece msn,interneti kullanıyorum diyorsanız(kablosuz internet te dahil) ihtiyacınızı görür.Vista işletim sistemide gayet iyi çalışır üzerinde.
  • peki modemsiz fln nete msne girilebiliomuu
  • modem siz nete nasi giriliyoki yaa
  • Binden bilgisayarmı alınır allah aşkına
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.