Şimdi Ara

BİM den 750 ytl ye NOTEBOOK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
11.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • açılmadı numarasına girme zaten bimde heryerde fişle getirilen ürünler 15 gün içinde değiştririlir yazıyo ama promosyon ürünlerinde nedir durum bilemiyorum...ama açılmadı numarsını kimse yemezboşuna rezil olma...
  • bimden laptopu aldım. 2gb da ram aldım mı tamamdır bu iş.o da 70 ytl zaten. canavar olacak makina.. alan arkadaşlardan yorumlar bekliyoruz. oyun oynamak için alınacak bir laptop olmadığı ortada zaten.. bir de sormak istediğim bir şey var. bu laptopda ses sadece monitörün önündeki hoparlör bloğunun sağ köşesinden geliyor. tek hoparlör mü var bunda acaba. alan arkadaşlardan yardım bekliyorum. gidip değiştireceğim yoksa
  • Çok düşündüm alıp almamak için ancak değmeyeceğini düşündüğüm için almadım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemilova

Yok abi bu ozelliklerde bi leptop sadece leptop um olsun msne giriym video seyrediym yeter denilerek alinabilir.Ustune biraz daha koyularak daha iyi cihazlar alinabilir.

Cok yerinde bir tespit ürün Celeron zaten ve sorun
  • quote:

Orjinalden alıntı: megapiksel44

bimden laptopu aldım. 2gb da ram aldım mı tamamdır bu iş.o da 70 ytl zaten. canavar olacak makina.. alan arkadaşlardan yorumlar bekliyoruz. oyun oynamak için alınacak bir laptop olmadığı ortada zaten.. bir de sormak istediğim bir şey var. bu laptopda ses sadece monitörün önündeki hoparlör bloğunun sağ köşesinden geliyor. tek hoparlör mü var bunda acaba. alan arkadaşlardan yardım bekliyorum. gidip değiştireceğim yoksa

MAX 1GB DESTEKLI O MAKINALAR

• quote:

MAX 1GB DESTEKLI O MAKINALAR

ne yazık ki maksimum 4gb ram destekliyor bu makina. bim im tercihlerinde her zaman mantıklı bir sebep vardır. bu ürün oyun kullanıcılarına hitap etmiyor tabi ki.. internet ve office için daha çok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megapiksel44 -- 19 Ocak 2008; 2:00:06 >
  • ürün zaten celeron ve ürünün en büyük özelliği zırt bırt sorun çıkarması şaka tabikide acerin daha ucuz bundan daha kaliteli pc leri var onlarada bir bakın derim
  • quote:

ürün zaten celeron ve ürünün en büyük özelliği zırt bırt sorun çıkarması şaka tabikide acerin daha ucuz bundan daha kaliteli pc leri var onlarada bir bakın derim

bir tane daha laptop alacağım. şu acer ın daha iyi modellerini bir görelim bakalım. link verebilir misiniz_? sanmıyorum ama...
  • quote:

quote:

ürün zaten celeron ve ürünün en büyük özelliği zırt bırt sorun çıkarması şaka tabikide acerin daha ucuz bundan daha kaliteli pc leri var onlarada bir bakın derim

bir tane daha laptop alacağım. şu acer ın daha iyi modellerini bir görelim bakalım. link verebilir misiniz_? sanmıyorum ama...

yaa acerin 650 ytl lik bir laptopu vardı galiba satıştan kaldırıldı ama bu hp den bence daha kaliteli ve özellik olarak güçlü başka laptoplarda var link veriyorum

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72001

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71539

bu linkteki laptopların en azından ekran kartları iadere eder düzeyde orta seviyedeki oyunları rahatlıkla çalıştırır

• eksileri

1- amd
    2- 14.1 inc ekran küçük
    3- windows işletim sistemi yok (işyeri için cezası çok fazla)
    4- ekran kartı daha düşük
    4- hp değil msi
    5- ram max. 2gb
    6- S-Video (TV-Out) Yok (öğrenci için çok önemli)

artıları

0- 2ghz ama 1.73 celeron üstün gelir bence
    1- dvd yazıcı
  • quote:

eksileri

1- amd
    2- 14.1 inc ekran küçük
    4- hp değil msi
    5- ram max. 2gb

artıları

1- dvd yazıcı

sen bilirsin tabi bende 820 ytl ye msi m670 aldım çok memnunum sen hp ile mutluysan benim için sorun yok
  • quote:

eksileri

1- amd
    2- 14.1 inc ekran küçük
    4- hp değil msi
    5- ram max. 2gb

artıları

1- dvd yazıcı

Niye amd islemci eksilerdeki ne farki var intel den.ben merak etttim acaba ne farki var diye amd aldim aleti intelle karsilastirdim pek bi fark goremedim hattaa oyunlarda daha iyi bi performans var diyebilirim
  • amd sempron olduğu için.... sempron olmasın, turion olsa neyse, athlon u intele bile değişmem..
  • hp 530 : 990 ytl 12 taksit. peki bu nasıl ????

İşlemci :Intel® Core™ Duo İşlemci T2400
    Yonga Seti :Intel 945 GM Express
    Ekran Tipi :15.4 " WXGA 1280 x 800 TFT Parlak Ekran
    Bellek :1 GB DDR2 667 MHz Azami: 2 GB
    Sabit Disk :120 GB 5400 rpm
    Ekran Kartı :Intel GMA 950 224 MB'a kadar paylaşımlı
    Ses Kartı :Conexant CX20549 tümleşik hoparlör, kulaklık çıkışı, mikrofon girişi
    Optik Sürücü :DVD yazıcı
    Ağ Kartı :10/100 Mbps, 802.11 a/b/g,
    Batarya :4 Hücreli
    Genişleme :1 Tür I/II PC Kart yuvası 32 bit CardBus ve 16 bit kartları destekler
    Giriş/Çıkış :2 USB 2.0, VGA, Mic In, Line Out, RJ-11, RJ-45
    İşletim Sistemi :Windows Vista Home Basic
    Garanti Süresi :24 Ay

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.