eğer notebook u oylesıne alacağım diyorsan kesinlikle tavsiye etmem çünkü teknoloji gelişiyor sen onu alacaksın ama 1 veya 2 sene sonra özellikleri sna yetmeyecek çünkü işlemci desen artık çekirdeklilere geçtik cd dvd vs..desen blu ray geldi bu yuzden bu bılgısayar senı kurtarmaz ama aynı fiyata bir masaüstü alırsan işini fazlasıyla görür hem de ileride parcalarını değiştirebilme de cabası....
koptum buna ya notbook
quote:
Orjinalden alıntı: AzadArda
DeğmezNotebak Deil Notebook
tekmar da 747 ytl acer 5315 ???????????????
quote:
Orjinalden alıntı: dam-laaaa
1hafta önce acer 5315'i,675ytl ye aldım tekmar bayraklı mağazasından
hatta 12 ye böldürdüm world'e.çanta hediyesi de vardı.şimdi noldu bilmiyom
bana yardmcı olablrmisiniz? acer 5315 i bu bimdekinden daa cok beendimm ama kredi kartım yoqq ne yazıkki! netten sepete koy şeklinde almaı düşünüorum varmı uygun alabileceim bi yer mesela mavibilgisayar da 710 ytl :S :S :S kararsız kaldım yardım ltf!
quote:
Orjinalden alıntı: disintegration
quote:
Orjinalden alıntı: dam-laaaa
1hafta önce acer 5315'i,675ytl ye aldım tekmar bayraklı mağazasından
hatta 12 ye böldürdüm world'e.çanta hediyesi de vardı.şimdi noldu bilmiyom
peki işletim sistemi linux .. onu nasıl yaptın hp en azından işletim sistemi var..
İNTEL CELERON 530 1,75 533 MHZ 1 MB CACHE
hem celerol hemde 1,75 bu fiyata bu notbuk(!) yada lep top(!)aşırı pahalı bencede...
Selam arkadaşlar Bende notebook almayı düşünüyorum. Ama bu konuda bilgim yok. Bana yardımcı olurmusunuz. Bunun özellikleri nasıl fiyatına göre ve bu marka nasıl?
DELL INSPIRON 6400 CORE DUO T2130 849,00 USD + KDV KDV Dahil 1.199,18 YTL
İşlemci "Intel® Core Duo İşlemci T2400 (1.83GHz, 2MB L2 cache, 667 Mhz. FSB)" Chipset Intel® 945PM chipset Wireless Dell™ Wireless 1390 802.11b/g İşletimSistemi Windows Vista Basic Tr "Ekran Çözünürlük" "15.4"" WXGA TFT Parlak LCD 1280x800 Çözünürlük" Bellek 1024MB DDR2 667Mhz (2x512) Sabit Disk 120GB 5400rpm SATA Ekran Kartı Paylaşımlı X3100 224MB Optik DVD-RW Sürücü Bluetooth Bluetooth Ses MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör Modem-Ethernet 56K faks-modem, 10/100 ethernet Portlar "S-Video, IEEE1394 5-1 Card Reader, 4xUSB 2.0 port" Klavye-Mouse Türkçe Q Klavye, Touchpad Mouse Batarya 6 Hücreli Li-Ion pil Ağırlık 2.8kg
quote:
Orjinalden alıntı: speed06
Selam arkadaşlar Bende notebook almayı düşünüyorum. Ama bu konuda bilgim yok. Bana yardımcı olurmusunuz. Bunun özellikleri nasıl fiyatına göre ve bu marka nasıl?
DELL INSPIRON 6400 CORE DUO T2130 849,00 USD + KDV KDV Dahil 1.199,18 YTL
İşlemci "Intel® Core Duo İşlemci T2400 (1.83GHz, 2MB L2 cache, 667 Mhz. FSB)" Chipset Intel® 945PM chipset Wireless Dell� Wireless 1390 802.11b/g İşletimSistemi Windows Vista Basic Tr "Ekran Çözünürlük" "15.4"" WXGA TFT Parlak LCD 1280x800 Çözünürlük" Bellek 1024MB DDR2 667Mhz (2x512) Sabit Disk 120GB 5400rpm SATA Ekran Kartı Paylaşımlı X3100 224MB Optik DVD-RW Sürücü Bluetooth Bluetooth Ses MS-Sound uyumlu ses kartı, stereo hoparlör Modem-Ethernet 56K faks-modem, 10/100 ethernet Portlar "S-Video, IEEE1394 5-1 Card Reader, 4xUSB 2.0 port" Klavye-Mouse Türkçe Q Klavye, Touchpad Mouse Batarya 6 Hücreli Li-Ion pil Ağırlık 2.8kg
DELL bölümüne lütfen
celeronmu duo değilmi bu ürün
750 ytl diye ucuz mu diyecez şimdi buna ? :) 500 ytl ye de notebook alırsın ama bundan da dandik olur. Aslında ben bimden daha iyi bir bilgisayar beklerdim yani bu fiyata.Ya da bu özellikteki bi notebooku daha ucuza satmasını beklerdim.Malum herşeyi ucuza satıyorlar ama bu hp tabi yemez :D Ayrıca taksitle alma olanagı da olmadıgı için bu notebooku almanızı kesinlikle tavsiye etmem , özellikleri çok düşük.
peki sizce acer 5315 mi bu hp mi bimdeki?????????????????
ya arkadaslar bu laptopun işlemcisinin 1.86 sini ve ek olarak dvd yazıcılısını estore den 752 ye pesin fiyatına 12 taksitle alabilirsiniz adamlar buna ek olarak 1 gr altın dvd film 2 milli piyango bilet hediye ettiler :D hp 530 yani tavsiye ederim ben aldım koydum eve gelen giden nete girsin ugrassın :D
bana yardım eden yok muuuuuuuuuuuuuuuu :(
vista yazılımı ile daha uygun şartlarda satan bir yer varsa söyleyim hemen oradan alalım. korsan vista kullanacaksanız her yerden alabilirsiniz. kıyasladığınız laptoplarda windows yazılımı yok
Ya arkadaşlar bugun babamla annem malesef gidip bimden o laptopu almışlar eve geldim babam laptopu kurcalıyodu dedim baba bu ne bımden aldım falan dedi özelliklerine baktım benim 4 5 sene önceki kullandığım pcnin özelliklerini anca taşıyor bune ya dedim bide peşin paraymış...:S neyse arkadaşlar yarın gidip bime bu bilgisayarı geri vermek istesem alırlar mı?babam annem kullanacak olsa tmm dursun diecem kardeşim içn alnmış bilgisayar seneyede unisi var kesinlikle kullanamaz bunu unide:S ne yapmalıyım bunu geri vermek için? bim kabul etmezse ne olacak? biri bana fikir versin!...
biraz pazardan elma almaya benzemiş kolay gelsin umarım sorun çıkmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: FuLL__MaNiAc
Ya arkadaşlar bugun babamla annem malesef gidip bimden o laptopu almışlar eve geldim babam laptopu kurcalıyodu dedim baba bu ne bımden aldım falan dedi özelliklerine baktım benim 4 5 sene önceki kullandığım pcnin özelliklerini anca taşıyor bune ya dedim bide peşin paraymış...:S neyse arkadaşlar yarın gidip bime bu bilgisayarı geri vermek istesem alırlar mı?babam annem kullanacak olsa tmm dursun diecem kardeşim içn alnmış bilgisayar seneyede unisi var kesinlikle kullanamaz bunu unide:S ne yapmalıyım bunu geri vermek için? bim kabul etmezse ne olacak? biri bana fikir versin!...
quote:
Orjinalden alıntı: FuLL__MaNiAc
bence eğer istemiyosan laptopu git geri ver. boşuna o kadar para. geri almaları lazım 15 gün içinde fişiyle birlikte götür..