Şimdi Ara

3000 TL ye kadar e. Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşımda benim sistemin benzeri var uyduruk bir ekran kartı var onu köşeye atıp yeni kart almaya çalışıyoruz 3000 TL limit var.
    En mantıklı görünen kartlar; rx5700 pulse 2.650 TL (Hepsiburada) ve galax 2060super 2760 TL.(teknobiyotik)

Sadece pubg oynadığı için 2060 s daha iyi gözüküyor hatta 5700xt ile aynı fps alıyor.
    5700xt için güç kaynağı yetmiyor 500watt fsp var.
    CPU R5 2600 monitör 144hz
    Galax guzel fakat dış görünüş ve teknobiyotik hiç çekici gelmiyor Adan akıllı kart bulamadık almaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2060 super tabiki 500 watt sınır olaur psu en durumda verimliliği nasıl bilemden cevap vermek zor. PSu değişmeyecekse ben olsam 1660 super düşünürüdüm
  • Fps takıntısı var en iyisini alması lazım.

• rx 5700 veya 5700 xt kimsenin satın almaması gereken kartlar. yüzde 7-8 performans için çekilecek dert değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xGlorfindel kullanıcısına yanıt
    Bizde o yüzden çekiniyoruz.

• Kaos_3492 kullanıcısına yanıt
    konuyla alakalı,alakasız gecen yanılmıyorsam rtx 2070s 2800 tl ye dusmutu ince hesap gaming gunlerinde.istersen bu cumayı bekle.rx 5700xt guzel karttır ama forumda sıkıntı yasayan da var yasamayan kafam rahat olsun dersen rtx 2060s al gec.rx 5700xt icin 600w psu olması gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmyo31 -- 12 Şubat 2020; 9:11:16 >
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    O paraya 2070s olursa 2 tane kaparım zaten . 2750 veripte sırf 2060s diye bomboş kart almakta can sıkıcı hiç bir albenisi yok .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    50.000 TL'ye Kadar Laptop Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    yanlıs olması fiyatlara inmisti sanırım hocam teyit edemedim ben oyle hatırlıyorum.
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Hocam ne diyon reelse bu ben 1 yıl bu indirimi beklerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu bütçeyle alacağın en iyi kart RX 5700XT olur:

• Krmblion kullanıcısına yanıt
    5700xt için güç kaynağı değişmesi lazım bu bir
    İkicisi 3500 verdikten sonra 5700xt nitro + alınır 😆
    Gaming Z hariç MSI almam

• Nesil takıntınız yoksa Msi Gtx 1080 ti bakın üst seviye ekran kartıdır yıllar boyu kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeAdShOcK -- 12 Şubat 2020; 22:42:34 >
  • Hocam naptınız? Bende aynı bütçede rtx2060 super arayışı içindeyim. RX 5700xt aklımdaki bir diğer seçenekti ancak listeden çıkardım, risk almak istemiyorum.

Benim aklımda Gigabyte RTX 2060 Super Windforce OC modeli var.
  • bloodmoney09 kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz öyle. 3000 TL para var adam akıllı kart yok.

• DOSTUM
    AMD SATIN ALMADA NE ALIRSAN AL
    3000tl n puffff diye uçup gitsin istemem
    Hatta ekran kartı satın almadıysan dostum İstanbul’da yaşıyorsan buyur gel benim misafirim ol otur istediğin kadar benim evimde rx 5700 Sıfatına tükürdüğüm sistem ile saatlerce oyun oyna o yüzden paranın kıymetini daha iyi anlatacaksın

Bir forumdaş olarak senden bir rica ediyorum hatta yalvarıyorum AMD ALIP Oyun Hevesin kursağında kalsın istemiyorum

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Kartı arakadasa alacağız. Şuan bende RX 580 var Aralık 2018 de aldım ama daha bir yamugunu görmedik 😁 5700 serisi çok sorunlu o yüzden yanaşmıyoruz . Zaten pubg'de Nvidia kartlar daha iyi değerler veriyor o yüzden 2060s düşünüyor.

Ben de çok doğru bir karar vermişsiniz hocam tebrik ederim şimdiden hayırlı olsun ben inanıyorum ki çok memnun kalacaksınız saygılarımla

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Beğenirsem birtanede ben alacağım ama 3 bin verince insan birazda gözünün doymasını istiyor.

• galax markası için birşey diyemem ama teknobiyotik sağlam firmadır, bu güne kadar tek bir yanlışlarını görmedim.
    zaten şuan kullandığım sistemi de onlardan almıştım.hiç sorun yaşamamıştım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.