Şimdi Ara

1259 TL'YE LG G5 SE ALMAK MANTIKLIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar uzun bir süredir LG G2 kullanıyordum ve gayet memnundum , bir telefondan beklediğimi G2'den aldım diyebilirim. Bunu gözardı etmemenizi rica ediyorum beklentim cok fazla değil bunu bilmeniz yeterli.
    Ne yazık ki telefonum kısa bir süre önce suya düştü ve bozuldu maliyeti neredeyse bir ikinci el fiyatına geldiği için , sağlıklı olmayacağını düşündüm ve yeni bir telefon almaya karar verdim . Şuanda akıllı cihaz piyasasını hiç bilmeyen bir kardeşiniz olarak size danışıyorum . Birçok cihaz araştırdım ; Xiaomi mi5 , j7 prime , sony xa vs. vs.
    Benim için en önemli özellik , ihtiyaçtan dolayı kameradır. Bunu düşünerek bir LG G5 SE almayı planlıyorum. Bu konuda görüşlerinizi veya farklı önerilerinizi Bekliyorum şimdiden teşekkürler. Not: Bütçem maximum 1400 TL

• Bende 2 hafta önce g2 den sonra g5 aldım.
    Ekran kasa oranı g2 den sonra büyük geldi.
    Ama kamera tabi daha iyi g2 ye göre. Ön kamerayı beğendim kaliteli çekiyor. bootloader kilidi açılmıyor. android n güncellemesinde poweramp da 192 khz 24 bit desteği açılmıyor.
  • Kardeş bende tam 4 senedir g2 kullanıyorum, ekran ara sıra titremeye başladı o yüzden 1000-1300 arası telefonları baya bi inceledim. Şu an aklımı çelen Nokia 6 var, tam f/p ürünü.. Tr garantili 1250 civarı fiyatları var , kamerası s7 ile yarışıyor, youtube da inceleme karşılaştırma videoları mevcut bir bakın bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler , birkaç teknik bilgi vermişssiniz. Pek telefondan anlamadığımdan biraz inceledim , bootloader olayı Pc deki bootmenü gibi birşey zannedersem işletim sisteminin silinip yerine yenisinin kurulmasında rolalıyor.Fakat dediğim gibi G2 nin yettiği bir kullanıcıyım G5 işletim sisteminin yetmiyeceğini pek sanmıyorum , tabikide benim için bu. ve 2.bir şeyden bahsetmişssiniz poweramp ile başlayan cümlenizi biraz açabilirmisiniz, ne gibi sonuçlar doğurur bu destek sorunu. Ve sonuç olarak bu telefonu önerirmisiniz teşekkürler.
  • 1260 TL gibi bir fiyata daha iyi kameralı ve daha iyi donanımlı (Xioami telefonları hariç) bulamazsınız, alınır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaduman185

Cevabınız için teşekkürler , birkaç teknik bilgi vermişssiniz. Pek telefondan anlamadığımdan biraz inceledim , bootloader olayı Pc deki bootmenü gibi birşey zannedersem işletim sisteminin silinip yerine yenisinin kurulmasında rolalıyor.Fakat dediğim gibi G2 nin yettiği bir kullanıcıyım G5 işletim sisteminin yetmiyeceğini pek sanmıyorum , tabikide benim için bu. ve 2.bir şeyden bahsetmişssiniz poweramp ile başlayan cümlenizi biraz açabilirmisiniz, ne gibi sonuçlar doğurur bu destek sorunu. Ve sonuç olarak bu telefonu önerirmisiniz teşekkürler.

Benim yazdığım şeyler kendime göre yorumum. müzik dinlerken poweramp uygulamasını çoğu kişi kullanmaz o nedenle bir önemi yok. bootloader kilidi de çok önemli değil stok rom zaten yetiyor. bana g2 den sonra iki sıkıntısı oldu çerçeve oranı ve batarya. Birde hepsiburada dan aldım, siyah arkaplanda 1 adet yeşil ölüpiksel mevcut belki garantiye yollayabilirim şuanda bana rahatsızlık vermiyor. G2 ye göre iyi yanı usb girişi type c birde kamera iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

quote:

Benim yazdığım şeyler kendime göre yorumum. müzik dinlerken poweramp uygulamasını çoğu kişi kullanmaz o nedenle bir önemi yok. bootloader kilidi de çok önemli değil stok rom zaten yetiyor. bana g2 den sonra iki sıkıntısı oldu çerçeve oranı ve batarya. Birde hepsiburada dan aldım, siyah arkaplanda 1 adet yeşil ölüpiksel mevcut belki garantiye yollayabilirim şuanda bana rahatsızlık vermiyor. G2 ye göre iyi yanı usb girişi type c birde kamera iyi.

Bugün birkaç telefoncuya gittim , Bursa'dan yazıyorum bu arada burada Cumhuriyet caddesinde birçok telefon mağazası bulunur. Birkaç dükkana G5 i sordum , genel olarak stoklarında bulunmadığını söylediler ve J7 Prime , K6 Note vs. önerdiler Ve bir kişinin söyledikleriyle sizin dediğiniz şey dikkatimi çekti dükkan sahibinin söylediğine göre LG G5 lerde çok fazla ölü piksel sorunu oluyormuş ve ghostscreen sorunu varmış bundan biraz tedirginim garanti vs. uğraşmak hiç istemiyorum şu hafta içinde bana telefon kesinlikle lazım. Son olarak tatmin edici yorumla birlikte ne kadar süredir kullandığınızı öğrenebilirmiyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

quote:

Bugün birkaç telefoncuya gittim , Bursa'dan yazıyorum bu arada burada Cumhuriyet caddesinde birçok telefon mağazası bulunur. Birkaç dükkana G5 i sordum , genel olarak stoklarında bulunmadığını söylediler ve J7 Prime , K6 Note vs. önerdiler Ve bir kişinin söyledikleriyle sizin dediğiniz şey dikkatimi çekti dükkan sahibinin söylediğine göre LG G5 lerde çok fazla ölü piksel sorunu oluyormuş ve ghostscreen sorunu varmış bundan biraz tedirginim garanti vs. uğraşmak hiç istemiyorum şu hafta içinde bana telefon kesinlikle lazım. Son olarak tatmin edici yorumla birlikte ne kadar süredir kullandığınızı öğrenebilirmiyim.

ben 2 haftadır kullanıyorum. almadan önce j5 pro düşünüyordum ama g5 kamerası daha ilgimi çekti. özellikle geniş açılı kamera için aldım. geniş açılı kamera 8 mp güzel çekiyor fakat odaklama özelliği yok. normal telefonlarda da panorama moduna alıp bir kaç saniye içinde geniş açı çekilebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.