Şimdi Ara

125CC Scooter öneri hangisi üzmez (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
2
Favori
6.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Az önce arama motoruna yazdım, 100 den fazla şikayet var, en çok montaj hatası ve sıfır motorlarda bile servisin garanti dışı onarım yapması, parça temin problemleri... tvs jupiter 125 kullanıcısı yoksa görürsem direkt durdurup sorucam. AMA internette şikayetleri okuyunca direkt vazgeçtim, sorup araştırırken kullanıcı lara sormayı unutmayın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan_efe kullanıcısına yanıt

Ben kullanmadım hocam.

• volkan_efe kullanıcısına yanıt
    Jüpiter 110 kullanıyorum sorunsuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hangi 125 cc Motosiklet Sizin İçin Uygun?

• Güç ve Performans Arayanlar için: QJ Motor TRX 125 Naked (ürüne gitv) ve Yuki Defender Maxi ADV 125 (ürüne gitv)
    • İkiside performansı ön planda tutanlar için en güçlü 125 cc motor diyebiliriz. QJ Motor TRX 125, 8.2 kW gücü ve güçlü ABS fren sistemine sahip. Bu sebeple listemizdeki en hızlı 125 cc motor olduğunu söylebiliriz.
    • Scooter Tasarım ve Kolay Kullanım Arayanlar İçinArora Mojito 125 cc Scooter (ürüne gitv) ve Mondial 125 Elegante (ürüne gitv)
    • Bu modeller kompakt yapılarıyla özellikle şehir içi sürüşlerde pratik bir kullanım sunuyor. Her iki model de pratikliği ve kolay taşınabilirliği ön planda tutan sürücüler için ideal seçenekler arasında yer alıyor. İki modelde en iyi scooter modellerden…
    • Sessiz ve Konforlu Sürüş Arayanlar İçin: Kuba SUPERLIGHT 125 (ürüne gitv) ve Altai Tank X 125 (ürüne gitv)
    • Sessiz ve konforlu sürüş deneyimi arayanlar için uygun seçenekler sunar. Her iki model de sürücüyü yormayan yapıları ve yüksek tork kapasiteleriyle dikkat çeker. İki ürününde sessiz ve konforlu kullanım arayanlar için en iyi 125 cc motorlar olduklarını düşünüyoruz.
    • Fiyat-Performans Olarak En İyi 125 cc Motosiklet: Mondial 125 Drift L CBS (ürüne gitv) ve Revolt RSX3 125 (ürüne gitv)
    • 125 cc motor modelleri arasından Mondial 125 Drift L CBS ve Revolt RSX3 125, fiyat-performans açısından en iyi seçenekler arasında öne çıkıyor. Mondial 125 Drift L CBS, 8.0 kW gücü ile güçlü bir performans sağlarken ekonomik bir kullanım sunar. Revolt RSX3 125 ise Euro 5 uyumlu motoru ve düşük yakıt tüketimiyle ekonomik bir sürüş sağlayan bir diğer 125 cc motor modelidir.

Şöyle bir listeye denk geldim hocam. Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerus.karez -- 2 Kasım 2024; 18:21:41 >

• zerus.karez Z kullanıcısına yanıt

liste fena değil. listedeki bazı ürünler daha önce de karşıma çıkmıştı.

• 12 taksit ödeme düşünürseniz sym jetx 140 bine vade farksız taksitle satılıyordu bayiide. Garaj problemim olmada beni felaket gıdıklıyor ve abs'li olması çok güvenli kılıyor motoru tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar hero 125de 2023 ve 2024 arasında bi fark yok değil mi? Bizim buradaki bayide 2023model satıyorlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.