Şimdi Ara

126 Bis/Fsm#Tamir-Yedek Parça# (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
979
Cevap
18
Favori
175.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yaz. Mühendisliği

Alperen, senin hikaye acayipmiş ama adam sizden aldığı paralarla sanırım bisi değiştirmiştir Bizde de babamın bisi vardı bir tane ben 5-6 yaşında falanken, ama hala gözümün önünde tertemiz arabaydı Son hali ise o attığım fotoğrafta
  • bizim fakültede o zaman
  • Gördüm aynen oylee adam arabayı degistirdi bende bozmaktan vazgeçtim power bak bi kac araba daha buldum bunlar bis degil ama modifiye icin guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum neden sessizleşti
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackslive

forum neden sessizleşti

Ben bilgisayarı bile zor açıyorum sınava çalışıyorum
  • Ön takım "burç"u arıyorum nerden bulurum????
  • Avcılar İKİZLER OTOMOTİV'den uzak durun 126 Bis aracım marş moturunu 350TL'ye tamir ettiler ve Yedek lastiğini çaldılar !

Şaka gibi resmen parayı ödedikten sonra fark ettim durumu ayrıca kalborator ve hava filtresini bile kapamadan aracı teslim ettiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiat126bis

Ön takım "burç"u arıyorum nerden bulurum????

Hande hanım, burada piston burcu diye bir şey verilmiş sadece, siz ne aradığınızı detaylı olarak söylerseniz belki yedek parçacı veya tamircilerden halledebiliriz.

http://www.ozturhan.net/kategori.php?kat=8

Bu siteye mail attım linkini de ilk sayfaya ekliyorum, cevap gelene kadar bekleyemem derseniz telefonları da:

Telefon : 0332 233 63 52 (pbx)

0332 235 53 66

Cep : 0541 363 57 28

0541 272 74 30

Ayrıca teşekkürler, o parçayı araştırırken burayı bulmam çok iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: RsnBrg

Avcılar İKİZLER OTOMOTİV'den uzak durun 126 Bis aracım marş moturunu 350TL'ye tamir ettiler ve Yedek lastiğini çaldılar !

Şaka gibi resmen parayı ödedikten sonra fark ettim durumu ayrıca kalborator ve hava filtresini bile kapamadan aracı teslim ettiler

Geri dönüp sordunuz mu 'hemşerim, adam mı öpüyorsun' diye? Hemen oto genel'e konu açıyorum hocam buluruz bir çaresini

Bu konuda özellikle hassasım çünkü galeriden aldığımız linea'yı galeri sahibi ertesi gün 'muayene yaptırıcam' ayağına götürüp dört lastiğini de değiştirip getirmişti. Bu kadar yüzsüzlük olmaz, olmamalı.

• teşekkürler ben de kaydettim bu siteyi bir kenara.
    bursa'dan daha önce parça aldığımız bir satıcıdan sipariş ettik burçları. (nasıl bir parça, ne işe yarar bilmiyorum.) ön takımda 2 adet oluyormuş. 30 tl tanesi.
    benzin şamandırası, 2 buji ve buji kablosu gibi bir şey daha istedi tamircimiz.
    hepsine 125 tl verdik.
    bu parça satıcısında her türlü bis parçası var, isterseniz numarasını da yazarım buraya.

arabayı muayeneden geçecek şekilde her yerine baktırıyoruz. 3-4 gündür sanayide.
    boyasını da yapacaklar.
    umarım sorunlarından kurtulacağız.

inat ettim satmıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiat126bis -- 4 Ocak 2014; 21:58:23 >
  • quote:

teşekkürler ben de kaydettim bu siteyi bir kenara.
    bursa'dan daha önce parça aldığımız bir satıcıdan sipariş ettik burçları. (nasıl bir parça, ne işe yarar bilmiyorum.) ön takımda 2 adet oluyormuş. 30 tl tanesi.
    benzin şamandırası, 2 buji ve buji kablosu gibi bir şey daha istedi tamircimiz.
    hepsine 125 tl verdik.
    bu parça satıcısında her türlü bis parçası var, isterseniz numarasını da yazarım buraya.

arabayı muayeneden geçecek şekilde her yerine baktırıyoruz. 3-4 gündür sanayide.
    boyasını da yapacaklar.
    umarım sorunlarından kurtulacağız.

inat ettim satmıyoruz

Fiyatlar cidden iyiymiş, tek kalem parçaya o kadar isteyen yerler de var, mesela RsnBrg'in tamircisi gibi sevgi pıtırcıkları böyle şeyler yapabiliyor

Numarayı da yazarsanız çok iyi olur.

He bir de, inat etmenize sevindim Yapabileceğimiz bir şey olursa burdan söylemekten çekinmeyin

• yeni lastik almak istesem nereden bulabilirim?
  • quote:

yeni lastik almak istesem nereden bulabilirim?

Hande hanım ilk mesajda vardı şu site:

http://www.pirelliotolastik.com/?urun-1028-HANKOOK-135-70-13-HANKOOK-K715.html

Bir de burç için özturhan'a attığım maile cevap geldi. drek kopyalıyorum:

quote:

aracın poryalarını saglı sollu gonderırsen komple herseyın ben burda yaptırıyım sen orda takdır herseyı degısmek sartı ıle 125 tl olur

Sadece burç demişsiniz ama böyle demiş, size normalde kaça patlayacaktı?

Edit: Pardon değiştirmişsiniz görmemiştim ben de ihtiyacımız kalmadı diye geri döndüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 7 Ocak 2014; 21:11:29 >

• http://www.ikizlerotoservis.com/iletisim.html

Sırf Marş motoru tamirine 350TL Alan ve Aracın Yedek Lastiğini çalan Servis !
    dikkat edin
  • Arkadaşlar aklınızda bulunsun 126 Bis Lastikleri 135/70 ebadındaır ben bugün Yedek lastiğimi arazi eden tamirciye gidip aldım adam 150/75 ebadında bi lastik verdi gözüme kucuk gozuktu eve getirdim baktım 126 Bisin 135/70

Umarım jantı uyar jant fark ediyomu ?
  • araba sanayiden geldi, motorunda hiç sıkıntı kalmamış
    şimdilik sorunu yok, muayeneye girecek..
  • Ben telefonu yakalattim ayda 1 kez ancak alabiliyorum . Power i bilemem .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rsn sonuç çıktı mı naptın gittin konuştun mu?

Jantı hiç bilmiyorum abi onu bir oto yardıma konu aç istersen, bis konularıyla fethedicez orayı

Hande hanım, umarım sizi sıkıntısız bir şekilde götürür uzun süre

Alperen, ispiyonladı abi seni
  • nasılsınız gençler =))) 350 TL vaybee ben para vermemiştim marş motoru tamirine =) çıkmasına 150 tl istiyolar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn1994

nasılsınız gençler =))) 350 TL vaybee ben para vermemiştim marş motoru tamirine =) çıkmasına 150 tl istiyolar zaten

Sorma RsnBrg çok zengin bir arkadaşımız bütün üyelerimizin olduğu gibi
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.