Şimdi Ara

1269 TL ASUS VP249QGR 23.8' Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
4.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ASUS VP249QGR 23.8" Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz Adaptive-Sync (FreeSync) | Trendyol
    https://www.trendyol.com/asus/vp249qgr-23-8-full-hd-ips-cercevesiz-1ms-144hz-adaptive-sync-freesync-p-36755545

Fiyatını 1269 dan 1369 a sebepsiz yükseltmiş ve ölü piksel konusunda yardımcı olmuyor. Foruma eklediğimde iyi olur demiştim ama fırsatçılık yapmaya çalışan yarım akıllıların elinde bu ürün. Biraz daha yaygınlaşmasını beklemenizi tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HircinKedi -- 17 Nisan 2020; 4:3:20 >

• Fiyat normal bahsedildiği gibi %64'lük bir indirim söz konusu değil.

1269 TL ASUS VP249QGR 23.8" Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uaBgs -- 14 Nisan 2020; 20:12:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uaBgs

Fiyat normal bahsedildiği gibi %64'lük bir indirim söz konusu değil.

ikisini de aynı dükkan satıyor zaten

1269 TL ASUS VP249QGR 23.8" Full HD IPS Çerçevesiz 1MS 144Hz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 14 Nisan 2020; 20:25:21 >

• Heryerde aynı fiyat indirim sözkonusu değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı özelliklerde ekranların fiyatlarıyla karsılastırınca fp olarak öne çıkıyor zaten
  • HircinKedi kullanıcısına yanıt
    Evet Asus kalitesine göre çok iyi fiyat.

• Bu ürün yeni piyasaya çıkan amerikada 180 dolara satılan uygun fiyatlı bir ürün diğer firmalarda getirmeye başlayınca fiyatı daha düşecektir beklemekte yarar var. AOC 23.8 ıps 144 ile aynı paneli kullanıyor, 999 tle satılmıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paylaşım için teşekkürler, fiyat uygun. Görünüşe göre satıcının farklı platformlarda da satışı var.
  • rica ederim şu ölü piksel garantisini alabilsek satıcıdan siparişi geçicem fakat daha ulaşamadım.
  • another panda panel.
  • Fiyat çok iyi ölü diri demeden alın geçin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/

bu monitörü düşünüyorum. Sizce AOC mu yoksa Asus mu tercih etmeliyim ?
  • linksiz kullanıcısına yanıt
    Aoc kesinlikle.

5 tane asus ürünü aldım hepsi istisnasız hepsi 1i hariç bozuldu yarı yolda bıraktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • linksiz kullanıcısına yanıt
    Ben aktif kullanıyorum bunu, 999 TL'ye almıştım.

Baya alan olduğu için Telegram kanalı açmıştık:
    Telegram
    AOC 24G2U Grubu
    https://t.me/aoc24g2u

Renk vb. konusunda başarılı fakat ölü piksel çıkma ihtimali fazla. Gruptakiler genel olarak memnunlar.

Bahsettiğin monitör hakkında fikrim yok, benzer özellikleri var:
    www.displayspecifications.com
    Comparison between: 23.8" Asus VP249QGR, 23.8" AOC 24G2U
    https://www.displayspecifications.com/en/comparison/48d2dd085

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    ölü pikselle kullanılıyor mu? Ilkkez 144 hz monitor alicagim.60 Hz kaldim.2060 ekran karti var.

• ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Arada 300 tl oynuyor ona ssd alirim diyordum

• 2 saattir bunu araştırıyordum, satıcı iade konusunda sıkıntılı görünüyor. Panelden dolayı ölü piksel çıkma olasılığı da var.
  • arkadaşım aldı kullanıyor sıkıntısız. uzun bir süre 1150 tlye satıldı dolardan dolayı artmış sanırım.
  • 14 yıl önce aldığımız samsung 19'' monitörü halen kullanıyorum. 75hz bir de. 450 liraya almıştık o zaman.

halen taş gibi,bugüne kadar teklemedi bile..adamlar nasıl ürün yaptıysa artık

yeni monitörler böyle sağlam mı acaba merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Aoc kesinlikle.

5 tane asus ürünü aldım hepsi istisnasız hepsi 1i hariç bozuldu yarı yolda bıraktı
    Katılıyorum Bende de Asus vardı. 3. senesi dolduktan 2 ay sonra arızalandı.Bir daha Asus monitör asla...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.