Bildirim
128 derece wpeed fan
Vileda Supermocio Temizlik Seti, Tüm Yüzeyler için, Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0007VHC1W
8 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
burası KO bolumu donanım bolumu deyil ama ben sana yinede yardım edeyim..speed fan everest gibi prgoramlar sıcaklık derecelerini dogru gostermez %90 ben everest işlemciyi 10 derece eksik gosteriyodu speed fanda oyle...bak anakartın sürücü cd si icinden cıkan programalr vardır ornek asus anakarttan asus pc proble cıkar onlara güven ve bios...mesela bende bi program -1 gostriyodu işlemciyi -
akşam akşam öyle dedim sıcakmı değilmi benim bilgisayar ara sıra sabahlıyorda ondan neyse iyi akşamlarquote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
burası KO bolumu donanım bolumu deyil ama ben sana yinede yardım edeyim..speed fan everest gibi prgoramlar sıcaklık derecelerini dogru gostermez %90 ben everest işlemciyi 10 derece eksik gosteriyodu speed fanda oyle...bak anakartın sürücü cd si icinden cıkan programalr vardır ornek asus anakarttan asus pc proble cıkar onlara güven ve bios...mesela bende bi program -1 gostriyodu işlemciyi
-
ne alaka şimdi yavs -
noluyo yaws -
öncelikle konuyu yanlış yer açmışsın.. everest ultimate editionu öneririm. biostan baktığımdan 2 derece fazla gösteriyor bilgisayarı açtığımda.. ki bu da normal çünkü bilgisayarı açtıktan sonra bir kaç derece yükselir sıcaklıklar -
yanlış yere açmışsın arkadaşım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X