Şimdi Ara

128 KB'lık Vodafone micro sim kart hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesilmiş sim ile microsim arasında ne fark var?
    bendeki hangisidir diye nasıl öğrenebilrim?
    sim kart üzerinde yazmaz herhalde.
  • yaklaşik 2 ay oldu 4s alali vodafoneden aldim alirkende bana 64kb kart werdiler ama ben işin açikçasi hiç memnun degilim karttan ne yenilenme süresi nede cekmesi cok kotu bir oneriniz warmi acaba kartta mi sorun war acaba?karti başka tele taktim yine ayni....müş hiz aradim bulundugum bolgede 3g full çekiyor dior fakat ben gps bile çekmiyor birakin 3gyi 128 likte yok en saglikli bayii nerde acaba nerden alabilirim kart 64 weya 128 lik warmi tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oskis -- 9 Haziran 2012; 0:00:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

yaklaşik 2 ay oldu 4s alali vodafoneden aldim alirkende bana 64kb kart werdiler ama ben işin açikçasi hiç memnun degilim karttan ne yenilenme süresi nede cekmesi cok kotu bir oneriniz warmi acaba kartta mi sorun war acaba?karti başka tele taktim yine ayni....müş hiz aradim bulundugum bolgede 3g full çekiyor dior fakat ben gps bile çekmiyor birakin 3gyi 128 likte yok en saglikli bayii nerde acaba nerden alabilirim kart 64 weya 128 lik warmi tşkler

selam bende vodafone normal sim kart var telim nokia 5800 ve yeni ipad 3 + 4G 16 GB wfi aldım buna micro sim almak istiyorum. sorum şu vodafonda ikiz sim kart varmı acaba sordunuzmu micro simi alırken? yani aynı no ya 2 sim kart veriyorlarmı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.