Şimdi Ara

128 KB'lık Vodafone micro sim kart hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 128 KB'lık Vodafone micro sim kart almak istiyorum fakat İstanbul Avrupa Yakası'nda sorduğum hiç bir Vodafone Satış Merkezi'nde bulamadım. Bu konuda bilgisi olan beni yönlendirebilecek bir arkadaş olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgonen

Arkadaşlar 128 KB'lık Vodafone micro sim kart almak istiyorum fakat İstanbul Avrupa Yakası'nda sorduğum hiç bir Vodafone Satış Merkezi'nde bulamadım. Bu konuda bilgisi olan beni yönlendirebilecek bir arkadaş olursa sevinirim.

ben iphone 4s için 64kb aldım sorunsuz çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

quote:

Arkadaşlar 128 KB'lık Vodafone micro sim kart almak istiyorum fakat İstanbul Avrupa Yakası'nda sorduğum hiç bir Vodafone Satış Merkezi'nde bulamadım. Bu konuda bilgisi olan beni yönlendirebilecek bir arkadaş olursa sevinirim.

ben iphone 4s için 64kb aldım sorunsuz çalışıyor..
    eyvalah hocam bu da güzel cevap oldu. o kadar çok şey söyleniyor ki bu konuda 128 kb'lık alayım kafam rahat olsun demiştim. ama sorun yoksa 64'lük alırım o zaman.
  • quote:

eyvalah hocam bu da güzel cevap oldu. o kadar çok şey söyleniyor ki bu konuda 128 kb'lık alayım kafam rahat olsun demiştim. ama sorun yoksa 64'lük alırım o zaman.

Alıntıları Göster
    Vodafone'da 128 ile 64 arasında birbirinden kayıran bir özellik yok diye biliyorum.
    Hadi Turkcell ve Avea desen 1-2 ufak ayrıntı var. Turkcell 256'lık NFC için, Avea'da da Sim Menü biraz daha kalabalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Vodafone'da 128 ile 64 arasında birbirinden kayıran bir özellik yok diye biliyorum.
    Hadi Turkcell ve Avea desen 1-2 ufak ayrıntı var. Turkcell 256'lık NFC için, Avea'da da Sim Menü biraz daha kalabalık.

Alıntıları Göster
    bendeki vodafone 64 kb lik sim bozuldu ve soğanlı vodafone bayınden ücretsiz olarak 128 kb ile değiştirildi.kart orjinal.
  • bu cevaplar benimde ışıme yaradı
  • ben de ne zamandir 128kb'lik mikrosim ariyordum ama sanirim artik vodafone uretmiyormus. begensek de begenmesek de 64'luk alma mecburiyetindeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

ben de ne zamandir 128kb'lik mikrosim ariyordum ama sanirim artik vodafone uretmiyormus. begensek de begenmesek de 64'luk alma mecburiyetindeyiz.
    @switel ben 64 kb'lık vodafone mikro sim kart aldım. iphone 4s ile kullanıyorum. 3 aydır sorun olmadı.
  • Avea 64 kblik var bende..yeni taktım Gerci.Sorun yok.

64 ile 128 arasında ne fark var ki?
  • quote:

@switel ben 64 kb'lık vodafone mikro sim kart aldım. iphone 4s ile kullanıyorum. 3 aydır sorun olmadı.

ben suan 64kb'lik kesilmis sim kart kullaniyorum. bazi yerlerde cekim problemi yasiyorum. konusmalarda falan. acaba 64kb'lik mikrosim alirsam daha iyi olur mu? sanki 128 alirsam fark olurmus gibi geliyor bana.
  • quote:

ben suan 64kb'lik kesilmis sim kart kullaniyorum. bazi yerlerde cekim problemi yasiyorum. konusmalarda falan. acaba 64kb'lik mikrosim alirsam daha iyi olur mu? sanki 128 alirsam fark olurmus gibi geliyor bana.

vodafone'da mikro sim için ek bir ücret almıyorlar hocam. alıp denemeni öneririm. 128 kb'lık çok aramıştım bulamamıştım bir türlü.
  • quote:

quote:

Kesilmiş sim kartlarda problem olabiliyor. Orijinal olarak alın en kısa sürede.
  • Kesilmiş sim kart kesinlikle almayın iki gündür sim yok servis yok aranıyor hataları alıyorum bugün gittim adam mikro sim karta yedeğini alacakmış 15 tl istedi acaba orijinal 64 kb sim kart alsam servis yok sorunu yaşatmıyim ?
  • quote:

quote:

vodafone'da mikro sim için ek bir ücret almıyorlar hocam. alıp denemeni öneririm. 128 kb'lık çok aramıştım bulamamıştım bir türlü.

Benden 8 tl aldilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bradenburg

quote:

quote:

Benden 8 tl aldilar

Alıntıları Göster
    Standart ücret 8 TL'dir. Fazla ücret talep edildiğinde kesinlikle işlem yaptırmayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erol Tevfik

Standart ücret 8 TL'dir. Fazla ücret talep edildiğinde kesinlikle işlem yaptırmayınız.

Alıntıları Göster
    Yeni iPhone 4 4s alacaklar kesinlikle kestirmesin hattının yedeğini alsın kestirince çok sıkıntı oluyor faturali hattın yedeğini almak ücretsiz faturasiz hattın yedeğini almak 8 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daedlus -- 19 Şubat 2012; 22:52:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

Yeni iPhone 4 4s alacaklar kesinlikle kestirmesin hattının yedeğini alsın kestirince çok sıkıntı oluyor faturali hattın yedeğini almak ücretsiz faturasiz hattın yedeğini almak 8 tl

Alıntıları Göster
    Telefonum iPhone 4S ve hattım avea. Sim kart orijinal değil, kestirmiştim. Yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum bir şikayetim yok. Ama bazı yerlerde duyduğum sorun olabilir, edge 3g geçişleri pilden düşürür vs doğru mu. Sizce orijinal micro sim alayım mı ve kaç kblik alayım?
  • Bnde hattimi vodafone taşıdim sim karti aldgm bayide microsim yoktu baska bayide degisim yaptim 64kb lik verdiler iphone4 kullaniyorum bir sikinti yasamadm.degisimi ucretsiz yaptilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfk35

Bnde hattimi vodafone taşıdim sim karti aldgm bayide microsim yoktu baska bayide degisim yaptim 64kb lik verdiler iphone4 kullaniyorum bir sikinti yasamadm.degisimi ucretsiz yaptilar
    64 Kb Vodafone orjinal micro sim kullanıyorum günün yarısında Servis Yok problemi yaşıyorum iphone 4s ile. Bu sorun adam çıldırtır.
  • pek bi farklari yok takilmayin böyle ufak tefek seylere.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.