Şimdi Ara

PSP micro sd'i kartı max kaç gb destekliyo?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emektarı emulatörler için tekrar dolaptan çıkardım.Hafıza kartımda gümlemiş maalesef.Elimde micro sd > MS pro duo adaptör var.Nette max 32 gb kadar destekliyo denmiş.Bu ne kadar doğru,stabil olarak kaç gb destekliyo?

• Bildigim kadariyla 16 gb desteklemekte. Ben 16 gb syrox marka bir kart aldim . 22 sinde gelecek bakalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chile_Mix

Bildigim kadariyla 16 gb desteklemekte. Ben 16 gb syrox marka bir kart aldim . 22 sinde gelecek bakalim.

Kartı aldım kullanmaktayım sıkıntı yok.Cihaz 32 GB destekliyo tabi biçimlendirdikten sonra kullanılabilir alan 29 GB oluyo
  • elinizdeki dönüştürücüyü nereden bulabilirim ?

• ben produo kullanıyorum.16 gb taktım.ve cok memnunum.
  • Valla 300 gb takıp 80-90 oyun yükleyen arkadaşımı gördüm dostum Detaylıca araştır derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRapMyLife

Valla 300 gb takıp 80-90 oyun yükleyen arkadaşımı gördüm dostum Detaylıca araştır derim.

300 GB?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

Valla 300 gb takıp 80-90 oyun yükleyen arkadaşımı gördüm dostum Detaylıca araştır derim.

300 GB?

Evet nasıl bulmuş ben bile bilmiyorum senin gibi şaşırdım tabiki ama içindeki oyunları ve çalıştıklarına dair emin olmam için PSP yi elime verdi.Karışık 20-30 tane oyunu takılmadan oynadım.Sonra sıkıldım bi oyun daha oynayım derken şarjı bitti

• quote:

quote:

quote:

300 GB?

Evet nasıl bulmuş ben bile bilmiyorum senin gibi şaşırdım tabiki ama içindeki oyunları ve çalıştıklarına dair emin olmam için PSP yi elime verdi.Karışık 20-30 tane oyunu takılmadan oynadım.Sonra sıkıldım bi oyun daha oynayım derken şarjı bitti

32 GB olmasın o 300 GB lık kart dünyada yok çünkü

• quote:

quote:

quote:

quote:

300 GB?

32 GB olmasın o 300 GB lık kart dünyada yok çünkü

Harddisk bunu beğenmedi. Valla bilmiyorum ama 80 oyunu nasıl atmış onuda bilmiyorum

• Sikistirmis olabilir dosyalari

• 32 gb

• 300 değildir,32 gbdir.300 gb olsa 80den fazla oyun alır içine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.